pandina -> RE: Prevara (19.8.2013 2:17:59)
|
Hvala zene, da ne nabrajam poimence, divne ste, stvarno ste neverovatne! Verujem da niko na ovo ne moze ostati ravnodusan i ne moze covek da se ne zapita sta bi uradio da je na mom mestu u smislu da li bi moj decko/muz meni tako nesto mogao uciniti. Mene da je neko pitao pre dva meseca ja bih bila sigurna da ne bi. Ali eto...ne mogu reci da ga ne poznajem dovoljno, i pre braka smo se zabavljali pet godina, prakticno smo osam godina zajedno (pardon, bili zajedno) i on je sve bacio na kocku sa nekom o kojoj ne zna nista, koju poznaje povrsno samo par dana i to na drugom kontinentu, pored rodjene zene ulazi u predigru preljube, da to tako nazovem. Covek vise ne moze ni za koga da garantuje. Vidim da ima i gorih slucajeva od mog. Stvarno strasno, nemam reci! Lanajelena, eto gde pored mene tako lepe da gleda u drugu, znas li da mi je skoro doslovno on to rekao dok je jos bio u fazi opovrgavanja svega. Kao daj pogledaj sebe, pogledaj nju, nisam valjda lud, ajde da je neka, pa da te razumem da budes ljubomorna, devojka je potpuno prosecna !!!!!!!!!! Mislim sta reci.... Inace, zahvaljujuci vama mnogo sam bolje volje nego pre i trudim se da sto manje mislim o tome sto se dogodilo.
|
|
|
|