serpica -> RE: Prevara (24.6.2013 23:26:28)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Moiraina IZVORNA PORUKA: Trcosava I žene shvatite - jednom ako prevari - uvek će varati. Ne postoji način da me neko ubedi u suprotno. E da, ovo sam zaboravila da napišem, slažem se u potpunosti. Neko zna, neke od novih ne znaju. Da ne pomislite da to govori neka ogorčena žena. JA sam bila ta koja je varala. Jednom, dva, tri..... Da li je mene neko varao, pojma nemam. Moj bivši nikad nije posumnjao u mene, a ja sam bila ta koja je rekla. I ako bi mi nekad nešto zaškripalo, verovatno bi opet prevarila i opet otišla. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ja sam mom muzu rekla da cu ako ikada budem u situaciji da ga prevarim,to i da mu kazem i da isto ocekujem od njega,a ne da jedno drugo pravimo na budale i i idiote jer ili muz ili zena poslednji saznaju dok se svi ostali smeju iza ledja. Nikad,nikad ne bih oprostila prevaru,da me dodirne posle nje[sm=smiley11.gif] nikada..isto tako ne ocekujem ni da se meni oprosti u takvoj situaciji.Ljudi smo,21 vek,danas je sve normalno iako nije,hvala Bogu do sad nisam ni osetila potrbu da pisem o ovom ali eto da kazem sta mislim. Jedina zelim ti snage i hrabrosti kako god odlucila.
|
|
|
|