Yula -> RE: Prevara (8.8.2012 0:57:56)
|
IZVORNA PORUKA: n i n a IZVORNA PORUKA: Yula naucila sam da nista u zivotu nije zagarantovano, covek mora oko sebe da gleda sirom otvorenih ociju, da bude spreman na svakakve izazove i iznenadjenja, i da zna dokle sme da se ide a odakle krece put bez povratka. To je sve na mestu, ali ono s čim se ja ne slažem je kopanje po tuđem telefonu kako bi se proširili vidici i ne smatram da je svaka žena ćurka ili kokoška, ako konstantno ne razmišlja da će je MOŽDA JEDNOG DANA muž ipak prevariti... Samo živi spokojnije, a ako joj se tako nešto i dogodi, možda mnogo bolje reši celu situaciju, nego neko ko se "spremao" na takvu mogućnost godinama čitajući tuđe poruke Ja nigde ne rekoh da ja kontrolisem muzeve mailove, poruke na drustvenim mrezama ili telefonu. Desilo se u par navrata da sam pogledala, ne vise od 2-3x i to 2x kada sam bila trudna a napisala sam vec da sam tada bila izrazito ljubomorna, sto inace uopste nisam. Svakodnevno su mi dostupni njegov telefon i sve adrese sa memorisanim siframa, ali me uopste ne zanima da ulazim jer za sada ni najmanje ne sumnjam u svoga muza. Ako ikada posumnjam mislim da cu biti u stanju da bude zenska kopija Serloka Holmsa dok ne isteram stvari na cistac. I apsolutno nemam problem da to i njemu kazem, ako usptreba. A ti budi srecna, ja ti zelim sve najbolje i nadam se da ni ti ni ja necemo biti u nekoj slicnoj situaciji i da nam cela ova prica nikada nece biti bliska. Da, mozda se neko bolje izbori sa potpuno neocekivanom, sok situacijom. Ja nisam od tih. A srecna sma i ovako, cak, super srecna! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|