*Alexx* -> RE: Prevara (10.8.2010 15:11:33)
|
Iz teme o bebisiterkama: IZVORNA PORUKA: lanajelena moja sestra je zaposlila mladju dadilju,otisla je na more sa cerkama i kad se vratila dadilja je bila trudna sa njenim muzem i sad svi zive na velikom imanju svako u svojoj kuci i jedna su"srecna"porodica IZVORNA PORUKA: lanajelena Ne zezam to je moja rodjena sestra,znam da zvuci kao serija ali je stvarno tako jadno ali sta ces,vole se Zet je jedan sredovecni kojem fali neka daska u glavi sestricine mi pricaju da nece da dovode drugarice jer i u njih bulji a ta siterka je jedna jako zgodna i lepa devojka koja je sebi totalno unistila zivot misleci da ce on brzo da kekne i da ce ona da dobije njihovu lovu(koju je inace moja sestra sama zaradila a on se uz nju slepa)ona je ostala zbog dece ali mislim da je sebi totalno unistila zivot...nadamo se jednog dana da ce skupiti hrabrosti i otici (on nju ne dira i nista im ne fali ali je tuzna i ogorcena) IZVORNA PORUKA: pepino I cekaj,jel zive u bas istoj kuci ili im je isto dvoriste? Sa kojom spava,sa obe ili? One su blesave sto obe ne odu ili ga ne izbace! IZVORNA PORUKA: lanajelena imaju ogromno imanje i sestra je sa tri cerke u jednoj kuci(njega tamo ne pusta)..a ta gdja je na drugoj strani imanja ima svoju kucu i iz nje ne izlazi sem kad mora da rinta,kosi itd jer oni tamo imaju jako puno posla to je veliki salas i imaju milion stabala voca,zivi sa sinom koji vise voli moju sestru od nje same a zet ili kako vec da ga nazovem je po ceo dan u radionici,prespava kod njegove devojke (sad mi je to sve smesno jer je proslo 5 godina ali onda nam nije bilo nimalo) on i moja sestra imaju samo poslovne odnose(tako bar ona kaze)...inace oni uvek imaju neku zenu koja ima kuva i sprema u toku nedelje i tamo spava sve i jednu mladju koja je tu radila je spopadao kao i ovu sto trenutno radi ali mu se ova ne da i on odma hoce da je otpusti ...ma mogu da napravim dve spanske serije IZVORNA PORUKA: pepino A kad bi se ona razvela da li bi joj pripalo ista od tog imanja il je sve njegovo? Ako je ne bi zapalo,ja bi ostala tu,al pod uslovom da mu uzimam lovu i sve sto treba za djecu,ne bi sa njim imala skoro nikakav kontakt,pogotovo fizicki,a gledala bi sebe i djecu,nasla sebi kakvog djibera,a dzaba mu i ta i sve cice kad nema 3 ciste u glavi Izvinite sto smo masile temu IZVORNA PORUKA: lanajelena Alexx je tu ...tu tek pocinje serija...njih dvoje su sve zajedno stekli,kao prepisao je na nju tu kucu i jos ne znam sta ali ja im vodim knjige i kad sam isla da im iscitam neke poreze to je jos uvek na njegovom imenu nesto se tu mulja ali sestra je jako zatvoren tip i sa njom nema razgovora oko toga ...ma on hoce i nase da uzme a ne da da nekom nesto,stvarno im ovako nista ne fali,kupuje deci sve sto pozele,svaka ima svoja kola iako jos nisu sve polozile ali je meni tu zao sestre ona po ceo dan radi kao konj i nema vremena za sebe,na kraju ce se one udati i otici a ona ce ostati sama samo to ona mora sama da uradi mi joj ne mozemo vise pomoci a i nece da ostavi sve to sto je godinama stvarala IZVORNA PORUKA: pepino Zeznuto je to sve,koliko malecki ima? Mogu misliti i da malog gleda bar malo drugacije jer je musko djete? IZVORNA PORUKA: lanajelena Mali sad ima 5,5 godina i stvarno je sladak i mnogo voli moju sestru i ona njega kao da je njen stalno kaze da mu je ona sestra (ne moze jos da pokapira)...nisam primetila da njega nesto vise gleda zato sto je sin ali moguce ja tamo odem jednom godisnje ali sestricina moja se uvek zeza kad on bude keknuo bice mozda puno dvoriste dece...luda kuca...ako ima zaovo neka adekvatna tema neka moderatori prebace mi se raspisale
|
|
|
|