Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Da li vas je partner prevario ili lagao i vi to saznali? Kako ste reagovali? Da li ste mu oprostili i još uvek ste sa njim ili ste ga ostavili? Da li ste mu posle prebacivali zbog toga? Moja situacija je sledeća: Zabavljali smo se nepune dve godine, ja sam ostala trudna, venčali se i sada imamo bebu. U toku zabavljanja jedno vreme nismo bili zajedno, raskinuli na dva meseca, i u tada je on imao drugu devojku, za koju sam znala. Pre dva dana je meni crkao mobilni i muž mi daje njegov stari mobilni da ga koristim dok nekupimo meni nov i ja pronadjem u njegovom outboxu par poruka upućenih toj bivšoj, od pre 6 meseci, ja sam tad bila trudna. Kad se nisam šlogirala. Gospodin se priseća nekog dogadjaja sa njom, čak i poljupca! Da je u tom trenutku bio kući, mislim da bi taj telefon završio u . Kada se vratio sa posla i kada sam mu pokazala poruke, rekao mi je da dramim, da to ništa ne znači. Da je to bio trenutak slabosti, malo je popio to veče i da mu ona ništa ne znači! A gde sam tad bila ja!? Što se mene nije setio tog trenutka (to veče sam ja bila sa drugaricama na koncertu, a on sa drugom na piću) Opravdava se kako 90% muškaraca to radi ili bar pomisli ali ne pošalje poruku! Da, da, da, a ja sam devica Marija! Ja sad razmišljam dal je on sa njom već dve godine i dalje u nekoj kombinaciji ili je to samo bilo tad ta priča preko sms-a, imam gomilu pitanja koja me muče. Mnogo sam besna, ništa mu više ne verujem. On pokušava da mi objasni da me voli i našu bebu, ali mene to trenutno ne dotiče. Tj naidje mi trenutak kada ga mrzim najviše na svetu, a sledeći, kad ga vidim kako se igra sa bebom, da ga volim. Ja sam zlopamtilo i znam da ako mu sad oprostim ovo, svaki put kad me za nešto iznervira ja ću da mu nabijam ovo na nos. A on je tip koji danas se posvadja a sutra priča kao da ništa nije bilo. Nisam pametna ne znam šta da radim. Ne znam šta osećam, jer sam čas ravnodušna, čas besna, čas ga mrzim, čas volim. Poludeću! A znam da moram sama sa sobom prvo da rešim, da nema bebe istog momenta bi se okrenula i otišla. IZVORNA PORUKA: maky92 Ne znam sta da ti kazem... Nemam iskustva u tome... A i nemas razloga da budes anonimna... IZVORNA PORUKA: OTI mislim da ovo treba da bude u nekoj drugoj temi..nisam sigurna, neka kazu moderatori.. draga, ja ne znam sta da ti kazem, sama si postavila pitanje: da li vas je partner prevario? tvoj tebe nije ali mislim da treba da pises u temi Prevara. tamo ima iskustava drugih devojaka i moje koje sam opisivala tako da necu opet pisati. ja bih mu vratila istom merom, pa da vidi kako je... postoje nacini... IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke Draga drzi se..Ja te razumem ali ne znam sta da ti kazem. Pokusaj da se ne nerviras.Uzivaj sa svojim detetom.