|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
21.6.2010 8:07:56   
minavb
IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Čisto da napišem koju reč ....

Zelim ti da budes sretna!user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 601
21.6.2010 11:22:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa

Posle deset godina e bas je tako volim ga ali sad bas da sam zaljubljena nisam,a sigurno ni on,ali znam da sam mu na prvom mestu u zivotu.

Ja mislim da je to normalno...Leptirici prodju, ali ostane i jaca ono sto ide iz dna duse....Dok leptirici traju to se jos ne moze nazvati pravom ljubavlju...Mozzda gresim, ali ja mislim da je tako...Npr. Nekad su mi se tresle noge kad ugledam Milosa..Vise ne, ali zato kad odem kod mame na dva dana, ja izludim, jer mi fali parce mene i jedva cekam da dodje...

(odgovor članu Pipi duga carapa)
  Direktna veza do poruke: 602
21.6.2010 11:35:42   
lanajelena
Trenutno mislim da mu ne bih oprostila i on to zna,mislim da me se pomalo i plasi kao i ja njega ali kada bi i ako bi do toga doslo morala bih da razmislim,ne bih samo sve tako bacila u vodu...nadam se da nikad necu saznati

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 603
21.6.2010 11:40:42   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: verolino

IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa

Posle deset godina e bas je tako volim ga ali sad bas da sam zaljubljena nisam,a sigurno ni on,ali znam da sam mu na prvom mestu u zivotu.

Ja mislim da je to normalno...Leptirici prodju, ali ostane i jaca ono sto ide iz dna duse....Dok leptirici traju to se jos ne moze nazvati pravom ljubavlju...Mozzda gresim, ali ja mislim da je tako...Npr. Nekad su mi se tresle noge kad ugledam Milosa..Vise ne, ali zato kad odem kod mame na dva dana, ja izludim, jer mi fali parce mene i jedva cekam da dodje...

Mozda jeste normalno ali nemora da bude obavezno... mi smo 9 godina zajedno i mislim da ga volim vise sad nego ranije... nekkao smo zreliji slozniji.. nikad ne bih ni poomislila npr da budem s nekim drugim a kamoli da ga prevarim!
A sad kad je jos dosla i beba ... mislim da  je tek sad ono pravo!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 604
21.6.2010 19:58:13   
ciro
e ovako...ja sam sigurna sto posto da mm ne bih oprostila prevaru...a evo iz asto.kao prvo dijete sam razvedenih roditelja a razlog je prevara moga oca...i to ne za jednu noc nego mnogo duze...ja sam tad bila mala ali se sjecam svega...ta zena mi je prvo uzela oca,a ksanije i sestru...to jeste otac je odveo da zivi sa njim a ja sam ostala sa majkom...to me je mnogo boljelo,a danas sam srtecna zbog toga...udata sam zivim sa svekrom i svekrvom i moj svekar koji ima 56 god vara zenu i to javno...moja svekrva je mnogo dobra zena i jerovatno joj se to zato i desava..mm nije nista znao dok mu ja za to nisam rekla...i stalno mu pricam sve jer ga je svekrva uvjek postedjivala svega,a mm uvijek za bilo sta stajao na stranu oca...joj mene to mnogo boli i po prvi put sam srecna sto su moji razvedeni jer ja to sad ne bih mogla da podnesem ocu bih oci iskopala...e sad on to ne opravdava i svog oca kudi jer vidi kako mu makja pati,zna kroz sta sam ja prosla i kakvo mi je djetinjstvo bilo zbog neke lose zene imamo i cerku i pitam ga zamisli da kad odraste njoj to neko radi on kaze da bi ga ubio...i posle svega toga da bude spreman na prevaru ma nema sanse da bih i 5 min ostala sa njim...uh zaklala bih gaaaaa...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 605
21.6.2010 21:11:09   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Razumem te....

(odgovor članu ciro)
  Direktna veza do poruke: 606
6.7.2010 18:17:43   
Lilly*
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Da li vas je partner prevario ili lagao i vi to saznali? Kako ste reagovali? Da li ste mu oprostili i još uvek ste sa njim ili ste ga ostavili? Da li ste mu posle prebacivali zbog toga?
Moja situacija je sledeća: Zabavljali smo se nepune dve godine, ja sam ostala trudna, venčali se i sada imamo bebu. U toku zabavljanja jedno vreme nismo bili zajedno, raskinuli na dva meseca, i u tada je on imao drugu devojku, za koju sam znala. Pre dva dana je meni crkao mobilni i muž mi daje njegov stari mobilni da ga koristim dok nekupimo meni nov i ja pronadjem u njegovom outboxu par poruka upućenih toj bivšoj, od pre 6 meseci, ja sam tad bila trudna. Kad se nisam šlogirala. Gospodin se priseća nekog dogadjaja sa njom, čak i poljupca! Da je u tom trenutku bio kući, mislim da bi taj telefon završio u  . Kada se vratio sa posla i kada sam mu pokazala poruke, rekao mi je da dramim, da to ništa ne znači. Da je to bio trenutak slabosti, malo je popio to veče i da mu ona ništa ne znači! A gde sam tad bila ja!? Što se mene nije setio tog trenutka (to veče sam ja bila sa drugaricama na koncertu, a on sa drugom na piću) Opravdava se kako 90% muškaraca to radi ili bar pomisli ali ne pošalje poruku! Da, da, da, a ja sam devica Marija! Ja sad razmišljam dal je on sa njom već dve godine i dalje u nekoj kombinaciji ili je to samo bilo tad ta priča preko sms-a, imam gomilu pitanja koja me muče. Mnogo sam besna, ništa mu više ne verujem. On pokušava da mi objasni da me voli i našu bebu, ali mene to trenutno ne dotiče. Tj naidje mi trenutak kada ga mrzim najviše na svetu, a sledeći, kad ga vidim kako se igra sa bebom, da ga volim. Ja sam zlopamtilo i znam da ako mu sad oprostim ovo, svaki put kad me za nešto iznervira ja ću da mu nabijam ovo na nos. A on je tip koji danas se posvadja a sutra priča kao da ništa nije bilo. Nisam pametna ne znam šta da radim. Ne znam šta osećam, jer sam čas ravnodušna, čas besna, čas ga mrzim, čas volim. Poludeću! A znam da moram sama sa sobom prvo da rešim, da nema bebe istog momenta bi se okrenula i otišla.

IZVORNA PORUKA: maky92

Ne znam sta da ti kazem...
Nemam iskustva u tome...
A i nemas razloga da budes anonimna...

IZVORNA PORUKA: OTI

mislim da ovo treba da bude u nekoj drugoj temi..nisam sigurna, neka kazu moderatori..

draga, ja ne znam sta da ti kazem,
sama si postavila pitanje: da li vas je partner prevario? tvoj  tebe nije ali mislim da treba da pises u temi Prevara.
tamo ima iskustava drugih devojaka i moje koje sam opisivala tako da necu opet pisati.

ja bih mu vratila istom merom, pa da vidi kako je...
postoje nacini...

IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke

Draga drzi se..Ja te razumem ali ne znam sta da ti kazem. Pokusaj da se ne nerviras.Uzivaj sa svojim detetom.

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 607
6.7.2010 20:36:31   
Cvetana

Ti bila trudna, a on se dopisivao s drugom ?! Tesko je to oprostiti, tesko je ne razmisljati o tome, ali ako zelis i smatras da treba i dalje da budes s njim onda sve to zaboravi, oprosti i kreni dalje, ako mislis da ces mu to nabijati na nos citav zivot onda bolje idi da ne bi i sebi i njemu pravila pakao od zivota. Izvagaj sta i kako, u svakom slucaju srecno.user posted image

Moja drugarica je saznala da je on bio u nekoj sex kombinaciji s nekom tamo dok je ona bila u bolnici na odrzavanju trudnoce. Nije bilo nista bitno, jednostavno neki njegov trenutak slabosti, ljutila se dugo, ali je posle shvatila da joj je ok uz njega. Takve gluposti se vise nisu ponavljale,a oni su vec 15 god u braku i super im je.

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 608
6.7.2010 21:37:49   
Anoniman
Zgrozila sam se na tu situaciju ma sve i da je ostalo samo na poruci ... recimo...
A ta priča da mi nije deteta ostavila bih ga kod mene ne pije vodu.
No, svako zna sebe i svoj život i sam će doneti odluku ovu ili onu.

< Poruku je uredio kaliopi -- 6.7.2010 21:38:11 >

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 609
6.7.2010 21:46:58   
viking
A evo na primer, ovo je poslednje što bih ja uradila. Pre bih se razvela i otišla ili mu oprostila ali nikada, ponavljam, nikada ne bih namerno vraćala istom merom. Šta sad, treba da se savatavaš sa prvim koji naiđe samo da bi se osvetila. Kako ćeš se osećati kad se vratiš kući i uzmeš svoje dete u ruke? I šta si time dobila? Šta njega sprečava da onda on tebi ne vrati istom merom? Ili duplom? Onda upadate u začarani krug iz kog nema izlaska. Ili oprosti ili idi. Prenemaganje i razvlačenje je najgore.
Ako ti treba vremena da razmisliš, daleko od njega, uradi to. Idi sa detetom negde na par dana, izvagaj. Nije ti lako, ali dešavale su se i gore stvari pa su ljudi živeli. Kakvu god odluku da doneseš važno je da bude doneta hladne glave. Ako mene neko pita user posted image  

IZVORNA PORUKA: OTI

ja bih mu vratila istom merom, pa da vidi kako je...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 610
6.7.2010 22:05:35   
Anoniman
"zena koja oprosti svom muzu ne treba da mu grehe podgreva za dorucak"

ko razume,shvatice.....

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 611
6.7.2010 22:08:14   
Anoniman

Banini...user posted image

Najbolje umesto toga da mu svako jutro servira šargarepicu za doručak - kad ** ebeš kao zec sad ćeš i da jedeš kao zec! user posted image user posted image user posted image
Morala sam ...

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 612
6.7.2010 22:13:07   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
budaletino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 613
6.7.2010 22:33:51   
Zoka81
Ne znam dal bi mogla da zivim sa tim. nije u pitanju ta poruka ali poverenje.... Ti trudna a on misli na druge, mislim da bi me previse bolelo. Mozda bi oprostila tj pokusala ali ne znam dal bi uspela ili bi mu prebacivala i podsecala na to pa dok ne pukne skroz. Ja sam inace jako osetljiva sada u trudnoci i ljubomorna i svasta nesto tako ne znam sta bin uradila. Da me prevari odsekla bi mu onu stvar na spavanje.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 614
6.7.2010 22:37:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kaliopi

da mu svako jutro servira šargarepicu za doručak - kad ** ebeš kao zec sad ćeš i da jedeš kao zec! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 615
6.7.2010 23:14:46   
Anoniman
jednom sam oprostila prevaru (bivsi decko). nisam se svetila, nisam mu vratila...nije se ponovilo.
ali nikad vise ne bih oprostila jer patnja ne prestaje nikad...
nikad. postaje mrznja. postaje gadjenje. jed.

ali svako zna kako ce.

viking, ono sto sam rekla da bih vratila istom merom nisam mislila da treba da skoci na prvog koji naidje (to mi je groznije od pocetne prevare muza)..
mislila sam na konkretnu situaciju SMS prevare...
mislim da tako moze da uvidi svoju gresku.
ovako, pricom, moze samo da se pravi da ZNA koliko je njoj tesko to palo.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 616
7.7.2010 0:16:26   
Dora
Dajte ljudi,desava se i najboljima! Vazno je sagledati ono sto s njim imas DANAS pa odluciti ima li smisla misliti o proslosti. Ako se volite i dobro slazete, nastavite tako! Nije smak sveta. Sve se moze oprostiti ako se nadje dobar razlog. Mm je takav da bih mu ja mnode stvari oprostila a i on meni. Brak je nesto vise od slova na papiru. Svakakve situacije i osecanja...a pocetak je najtezi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 617
7.7.2010 0:25:38   
Anoniman
Moj savet , pošto sam bila u sličnoj situaciji : realno , ali realno sagledaj svoju poziciju u njegovom životu ; stani sa strane i sagledaj : ko si ti , gde si , da li si na onom mestu na kojem želiš da budeš ? Da li ti je lepo tu gde jesi ? Da li od njega dobijaš tačno ono što želiš ? Da li zaista misliš da postoji neko tamo ko mu je bitniji ? Da li si srećna sa njim ? Da li si voljena ? Ako odgovori na pitanja idu u tvoju korist - onda treba da ostaneš sa njim . Ako zaista uočiš da ti se sada tvoja pozicija u braku ne dopada i da je bitno ugrožena tim njegovim izletom - neće ti ni trebati još neka smernica da napraviš ono što treba .

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 618
7.7.2010 0:47:40   
Novosadjanka T.
user posted image

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 619
9.7.2010 9:25:25   
bebironcic
BubaMiro,svaka cast!user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Novosadjanka T.)
Direktna veza do poruke: 620
9.7.2010 10:32:01   
lanajelena
slazem se sa bubaMirom,preispitaj sebe
ranije sam mislila da ne bih oprostila sad nisam sigurna,ali najvaznije mi je da on misli da ne bi nikada...Mrzim muskarce koji mogu tako nesto da naprave trudnici ili porodilji pri tome ne mislim na tm anonimna,jer ako je samo poruka nije nista strasno,znam slucaj jedne devojke koja je isla kod bivseg na kres varijantu u stan gde zivi sa zenom koja je tog momenta bila u porodilistu,e to je nesto najodvratnije...ona sad ima sm i dete i htela sam da je pitam kako bi se ti osecala da cujes da je tm doveo neku u tom trenutku ali nije moje da se mesam 

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 621
9.7.2010 16:41:40   
smeško
Ja sam svom suprugu oprostila flertovanje preko fb-a dok smo bili razdvojeni, a ja patila zbog spontanog. I nije mi zao. Volim ga i on voli mene. Ljudi smo od krvi i mesa. Povredjujemo mi i mnoge druge ljude oko sebe i oni nas, pa mnogima i prastamo. Ja svoju majku obozavam, to mi je najbolji prijatelj i oslonac u svakom momentu. Ali, njena, je bezuslovna vrsta ljubavi, ona koju sve potencirate na forumu. Sve ste rekle da vam je dete bitnije od supruga. Ali, opet, trazite da ste tom istom muskarcu na prvom mestu.
Nije pitanje morala i prioriteta, pitanje je potreba i subjektivnog osecaja. Ne opravdavam prevare. Nadam se da necu prevariti supruga. Ali, ne mogu da tvrdim da necu. Svi smo mi, u odredjenoj meri, sujetni. Sto trazim ja od njega, verovatno ocekuje i on od mene. Nadam se samo da cemo uvek o svemu razgovarati. Sve se moze resiti, ako su ljudi normalni i spremni za razgovor. Zelim da znam sta mu nedostaje ili smeta kod mene i da imam slobodu da mu uzvratim povratnim informacijama. To sto sam ja sad trudna ne znaci da sam uvek u pravu. Nervozna sam, plahovita, na kraj srca i tvrdim kako on MORA da ima osecaj za mene. Nije bas tako. Nista se u zivotu ne mora (samo da se umre). I on je samo bice koje je izabralo da bude pored mene, jer me voli i zeli moju paznju i ljubav. Ne prigovaram ni jednoj od vas, MOLIM VAS ne shvatite me pogresno. Pisem o nekim svojim razmisljanjima. Jer, ima dana kada sam nesnosna. Danas nisam i mogu da razmislim o tome kako je njemu dok mu zanovetam. Trudna ili ne, moze imati razumevanja i takticnosti, ali imace i nezadovoljstvo. Jer je SAMO COVEK. Nisu ni zene cvecke, bar ja nisam.
Skraticu, jer ovako mogu unedogled. Molim vas, ne ljutite se na mene, nisam mislila ni na jedan komentar konkretno. Ne volim da komentarisem tudje situacije sa prevarom, jer nikad ne znate sta se zbiva u jednoj vezi i braku. Mozete samo da date podrsku da se tezi nalazenju resenja.

Naravno, cela prica se ne odnosi na ekstreme koji su bolesni u odnosima, pa moraju da varaju jer ne mogu da izdrze!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 622
9.7.2010 22:47:51   
Novosadjanka T.
Smesko svaka cast. Svaka ti je na mestu i nema sta ko da se ljuti. Rekla si svoje misljenje jasno i glasno, kome se ne svidja moze da diskutuje, ali ne i da osudjuje. Jos jednom bravo.user posted image

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 623
9.7.2010 22:53:40   
Lu
Smeško, niko nema pravo da se ljuti i sigurno nećeuser posted image
Svi imamo svoja iskustva ili razmišljanja i nijedno iskustvo, bilo da se radi o prevari ili nečemu drugome, nije isto...jer ništa nije crno-bijelo!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Novosadjanka T.)
Direktna veza do poruke: 624
12.7.2010 13:13:45   
smeško
Devojke,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Korina za devojcicu
pisuljica

Da li da nazovem cerkicu korina? Bas mi je lepo i retko ime...

Da (54%)

Ne (46%)

Ukupan broj glasova: 113

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here