|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
29.4.2010 0:58:18   
Novosadjanka T.
Posle podstanarskog zivota, 6 selidbi, operacija, dobijanja dece, spontanog, sudara, bolesti, smrtnih slucajeva u porodici, 10 godina braka, lepih reci i dogadjaja, svadjanja i mirenja, neprospavanih noci, bombardovanja, svega lepog i ruznog sto smo zajedno prosli i ostali jedno, mislim da zbog jedne noci sa nekom nebitnom ne bi sve bazila u vodu. Jako bi zazmurila na oba oka.
Ukoliko bi se zaljubio, to je druga prica.

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 576
29.4.2010 1:00:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T.

Posle podstanarskog zivota, 6 selidbi, operacija, dobijanja dece, spontanog, sudara, bolesti, smrtnih slucajeva u porodici, 10 godina braka, lepih reci i dogadjaja, svadjanja i mirenja, neprospavanih noci, bombardovanja, svega lepog i ruznog sto smo zajedno prosli i ostali jedno, mislim da zbog jedne noci sa nekom nebitnom ne bi sve bazila u vodu. Jako bi zazmurila na oba oka.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Novosadjanka T.)
  Direktna veza do poruke: 577
29.4.2010 1:08:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cipiripi

onaj ko je lecio svoje frustracije na tudjoj nesreci prepoznace se...user posted image
meni je to bilo malo pateticno...i smatram da stvari ovog tipa nisu za RR kao ni za jedan drugi forum, jer sam i sama to prosla i sta god da me muci...nikad ali nikad necu da pisem ovde da me pojedine "azdaje" ne bi docekale...

a da ne bi bilo off...

Prevara-za nju uvek postoji razlog! To je moja definicija...
A sad dolazi na red..."da ima taj neko i decu, prosao je to i to..."
Jeste slazem se...a sta je taj neko trpeo, to e niko ne pita...
Varala sam i znam sta to znaci...znam i zasto...a to je jako bitno..

user posted image user posted image user posted image

Moje misljenje je da nikada ne bih trpela alkoholicara, nekoga ko bi me, ne daj Boze, udario, ne bih trpela da budem zapostavljena (u bilo kom smislu), da mi deca budu zeljna bilo cega, nebitno da li materijalno ili zbog nedostatka ljubavi i paznje oca. E to su razlozi zbog kojih bi se razvela, a prevara dolazi posle svega i o njoj bi uvek razgovarala. Jer u  slucaju da se ja pretvorim u dlakavog, cupavog majmuna, da mi kosa konstantno smrdi na zaprsku i na sta sve vidjam zene u braku da lice i kako da se ponasaju (ovde ne mislim na one koje se tek porode i slicno, nego znate dobro koliko njih u braku komotno gleda na recimo - depilacijuuser posted image ), normalno je da bi coveku za pocetak bilo mrsko da se vrati sa posla kuci, a onda sledi mnogo sto sta...

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 578
29.4.2010 1:22:04   
Pipi duga carapa
Ja bih mm kastrirala i posle bih celi zivot imala pored sebe najbolju drugaricu,mislim bio bi devojcicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 579
17.5.2010 10:54:34   
Cvetana
Prevaru, na jednu noc, ako bih saznala verovatno bih oprostila posto mi je nemoguce i pomalo glupo da neko nekome moze da garantuje vernost narednih 30-40 godina... Pa ljudi smo i iskusenja su na sve strane, ne znam ni da li bih ja mogla da to ispostujem user posted image

Ali prevaru  u smislu paralelne veze ne bih nikada jer to znaci da imamo problem, da smo se emotivno udaljili cim on ima potrebu da ljuba i neznost trazi na drugoj strani. A to se desava, ne znam iz kojih razloga, ljudi se tako udalje, pocnu jedni druge da podrazumevaju i eto drugog u zivotu.

(odgovor članu Pipi duga carapa)
Direktna veza do poruke: 580
17.5.2010 11:41:28   
snješka
IZVORNA PORUKA: verolino

Ne varam i ne prastam prevaru...Kad volim dajem sve i posto ta osoba dobija sve od mene porazavajuce bi bilo da to trazi na drugom mestu...Prevara bi bila u tom slucaju atak na celokupnu moju licnost...Ne, ne bih oprostila sve da imam i petoro dece...Sistem vrednosti koji posedujem bi time bio poljuljan , a to je nesto sto sebi nikada necu dozvoliti...MM me nije prevario, ali  momak pre njega koga sam jako volela jueste...Dva puta nisam trepnula i ostavila sam ga, iako je on molio da spasimo vezu...Nisam zelela...Time bih samo mucila sebe, jer bi mi slika njih dvoje kako se valjaju po krevetu ceo zivot bila pred ocima. I zasto bi ja time mucila sebe. Ja sebe volim i nisam mazohista...

Ovo kao da sam ja pisala!!! Slažem se sa svakom riječi ovdje napisanom. Ovo boldovano nikada, ali nikada ne bih zaboravila!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 581
17.5.2010 12:09:58   
jelena038

Posle podstanarskog zivota, 4 selidbe, tri operacije, deteta, vanmatericne, bolesti, svega u porodici,10 godina braka, lepih reci i dogadjaja, svadjanja i mirenja, neprospavanih noci, trauma iz oba rata, svega lepog i ruznog sto smo zajedno prosli i ostali jedno, mislim da potpisujem sve sto si napisala i jos dodajem da, cak i da se zaljubi, dala bih mu fore da ga prodje. Pitaj ti tatu, za svaki slucaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 582
18.6.2010 11:52:10   
Anitaaa
Čisto da napišem koju reč ....
Moja situacija se sredila.Mm i ja smo još zajedno,on je sad med i mleko,dolazi kući ranije,tepa mi,mazi i trpi moje ludilo (kako i treba user posted image )...Ne verujem mu dalje ni reč i stalno nešto proveravam i iskreno se pitam kad će se to u mojoj glavi srediti.Postala sam stručnjak za prevare i za načine na koje mogu da proverim svog muža što mi je donekle pružilo utehu u smislu da sam malo mirnija sama sa sobom što naravno nije dugoročno rešenje.Nadam se da ću uspeti da prevazidjem ovu sumnju koju svakodnevno osećam i da ću moći da nastavim normalno da živim sa njim.Ako ne....videćemo onda.
Sve u svemu....dobro sam...ili barem sebe ubedjujem u to user posted image

Ljubim vas sve koje ste mi se našle u teškim trenucima lepom rečju i savetom
Carice user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 583
20.6.2010 22:57:13   
Novosadjanka T.
Anitaaa user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 584
20.6.2010 23:15:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa

Ja bih mm kastrirala i posle bih celi zivot imala pored sebe najbolju drugaricu,mislim bio bi devojcicauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ili bi bio evnuh?????

Direktna veza do poruke: 585
20.6.2010 23:16:00   
Mishica 77
Ne bih oprostila ni pod kakvim okolnostima!!!!!!
Ima pored sebe sve što se poželeti može i sam je to odabrao. Ako se i pored svog mog truda i ulaganja u zejedničku budućnost, ljubavi i pažnje on polakomi i prevari me, može samo da pakuje kofere i da se seli... iz mog stana. Nema prepreke za kraj. Pogazio bi moju ličnost, a to ne dozvoljavam nikome.
Da nije ove teme sad, nikada ne bih ni razmišljala o tome. Nemam razloga. Ne dajem mu povoda i ne sumnjam u sebe ni malo... ma ni najmanje.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

Direktna veza do poruke: 586
20.6.2010 23:17:32   
micketta
tako je, mishy user posted image

zna baba

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 587
20.6.2010 23:34:36   
Anoniman
Rekla sam u nekom od prethodnih postova moje misljenje, ali moram jos nesto da dodam i to u vidu primera....Svaka zena mora puno da ulaze u sebe, jer muzevi vole da su im zene sredjene...Koji kaze suprotno-LAZE...i taj ce se prvi okrenuti za drugom cicom na ulici...Nismo mi sve neke lepotice, ali uz malo truda svaka zena moze da izgleda pristojno i sto je jos bitnije POZELJNO svome partneru...Ja sam sa sela i videla sam iks primera koji su doveli do "svalerskih " momenata..Zena se uda, rodi dete i onda se totalno zapusti...Ja razumem da beba oduzima puno vremena, ali ta beba i poraste, a one ostanu zapustene- ne briju noge, ne feniraju se, a o garderobi da ne govorim (sva je u visecem fazonu)...Udaja se shvata u mom kraju kao penzija za sredjivanjeuser posted image
A muzici vole i lepu haljinicu, i cipkasti donji ves, i romantiku i iznenadjenja...Ne dozvolite da to traze kod druge.....Ja svome sve od toga pruzam i zato mu ne bih oprostila prevaru, jer bi u mom slucaju  prevara bila cist hir moga muza...
Nadam se da nikoga nisam uvredila ovim postom. Mislim sve najbolje zato sam ovo iznela kao prijateljski savet. Za dobre stvari se u zivotu treba maksimalno potruditi...Ljubim vas sveuser posted image

< Poruku je uredio verolino -- 20.6.2010 23:35:12 >

(odgovor članu micketta)
  Direktna veza do poruke: 588
20.6.2010 23:47:19   
Mishica 77
100% user posted image
Upravo to sam i mislila time da ne sumnjam u sebe. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 589
20.6.2010 23:51:47   
Anoniman
verolino user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 590
21.6.2010 0:32:10   
Novosadjanka T.
Mislite li da je za  brak bez prevare dovoljna frizura, brazilska depilacija i cipkani donji ves?

Hahahaha, pa ja za sebe ne mogu da garantujem vernost do kraja zivota, (ali trudicu se), a ne za bilo kog muskarca! Muza, tatu, brata....svi su isti.

Moze li neka od vas reci jasno i glasno JA NIKADA  DO KRAJA ZIVOTA...NECU...

I sto je jos gore, primetila sam sa muskarci obicno varaju upravo nasminkane i doterane, sa nekim mnoooogo zapustenim zenama.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 591
21.6.2010 0:34:59   
Mishica 77

Mislite li da je za  brak bez prevare dovoljna frizura, brazilska depilacija i cipkani donji ves?

Hahahaha, pa ja za sebe ne mogu da garantujem vernost do kraja zivota, (ali trudicu se), a ne za bilo kog muskarca! Muza, tatu, brata....svi su isti.

I sto je jos gore, primetila sam sa muskarci obicno varaju upravo nasminkane i doterane, sa nekim mnoooogo zapustenim zenama.

Ne razumem... Šta?

Direktna veza do poruke: 592
21.6.2010 0:40:20   
Anoniman

Naravno da nije..Niko to nije ni rekao...To je samo jedan od savremenih problema.

Parola SVI SU MUSKARCI ISTI je apsolutno netacna...Nisu svi muskarci isti i nikada nece ni biti...

Ja mogu to da kazem- JA NIKADA DO KRAJA ZIVOTA NECU OSIM AKO ME NEKO NE PRISILI, ALI TO ONDA NIJE PREVARA...Cekala sam 27 godina na coveka svog zivota...Njegovo prisustvo u mom zivotu je za sada najvece blago koje je Bog mogao da mi da...Volim ga i zelim ga- tu nema mesta trecoj osobi...

Moguce, ali ja opet ponavljam, da zapustenost zene ne mora biti jedini problem i razlog za trazenje hleba preko pogace.

Direktna veza do poruke: 593
21.6.2010 0:50:05   
Mishica 77

IZVORNA PORUKA: Mishica 77

Ne razumem... Šta?

Aaaaaaaaaaaaa! Prevariti? Dileja! user posted image user posted image user posted image
Mogu da tvrdim da svoga muža nikada neću prevariti jer sam ga jaaaaaako pažljivo odabrala. Zato sam se i udala sa 100 godina. user posted image

Direktna veza do poruke: 594
21.6.2010 0:51:07   
Novosadjanka T.
Mislila sam da li neko moze da garantuje vernost drugoj osobi do kraja zivota? Da li neka moze sa sigurnoscu da tvrdi da ce biti verna?

A to da su svi m isti je tacno, u pitanju su nijanse.

A ti si se bas nacekalauser posted image !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 595
21.6.2010 0:52:40   
Anoniman

A ti si se bas nacekalauser posted image !

Jasta!user posted image Matora sam ki Biblijauser posted image

Direktna veza do poruke: 596
21.6.2010 0:58:33   
Mishica 77
verolino, mislim da se ono odnosilo na mene! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 597
21.6.2010 1:10:45   
Novosadjanka T.

verolino, mislim da se ono odnosilo na mene! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

nije, ali ako si se pronasla...

Interesuje me koliko ste dugo u braku?
Moje stanoviste je posle 10 g braka tj. 12g zajednickog zivota. I stavarno bi jako zazmurila kad bi me prevario, ali da se zaljubi, tesko? Ko zna mozda se i ja nekad ponovo zaljubim? Ili sam zaboravila kako se to radi? Mm tvdi ja je i dalje zaljubljen u mene, a ja..pa posle toliko godina ga volim, ali da osecam neke leptirice u stomaku, vise ne. Samo ga onako kako da vam kazem organski volim. Ne znam kako drugacije da objasnim. Jbg nekako smo srasli! Razumete?

Direktna veza do poruke: 598
21.6.2010 1:26:43   
Pipi duga carapa

nije, ali ako si se pronasla...

Interesuje me koliko ste dugo u braku?
Moje stanoviste je posle 10 g braka tj. 12g zajednickog zivota. I stavarno bi jako zazmurila kad bi me prevario, ali da se zaljubi, tesko? Ko zna mozda se i ja nekad ponovo zaljubim? Ili sam zaboravila kako se to radi? Mm tvdi ja je i dalje zaljubljen u mene, a ja..pa posle toliko godina ga volim, ali da osecam neke leptirice u stomaku, vise ne. Samo ga onako kako da vam kazem organski volim. Ne znam kako drugacije da objasnim. Jbg nekako smo srasli! Razumete?

Posle deset godina e bas je tako volim ga ali sad bas da sam zaljubljena nisam,a sigurno ni on,ali znam da sam mu na prvom mestu u zivotu.Mobilni tel je na moje ime i naravno  ja sam trazila listing za svaki mesec,tako da trudim se da drzim sve pod kontrolom.Prevaru ne znam mozda bih i oprostila,ali bih se pojela kao kucka,a da ima devojku e to bi bilo veselouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Direktna veza do poruke: 599
21.6.2010 1:34:03   
Novosadjanka T.
user posted image

Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Najlepše ime je...
Boka8

Najlepše ime za dečaka je...

Filip (37%)

Kosta (18%)

Teodor (10%)

Vasilije (15%)

Viktor (21%)

Ukupan broj glasova: 136

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here