eugenija -> RE: Prevara (20.3.2009 14:31:44)
|
IZVORNA PORUKA: Sneža A šta vi mislite,iskreno,da li biste imale bolji sex sa nekim kome ne perete,ne kuvate,ne viđate ga svaki dan,već samo kad poželite čisto seksualno zadovoljstvo,ili je to uvek bolje u braku sa dobro poznatom osobom.Tasho,znam da sam sad uprskala temu,ali... IZVORNA PORUKA: bebać E a sad dok sam sjeckala luk pade mi na pamet da vas pitam da li je iko gledao film 'NEVJERNA',moja prijateljica me utušila sa njim,prije par dana je pogledala...i evo i ja kontam ga dići...kaže da je zaista tipa real life,ali u fazonu udata žena i majka,nalazi mladjeg slobodnog ljubavnika,pa onda šta se dešava,kako to ide.. a reći ću samo da ta žena u filmu,je znači skroz normalna i ok supruga i majka,znači 'nije od tog posla' ali desilo joj se....e sad šta mislite o tom 'tipu ljubavnica'....znači,brak,djeca...ne mislim pri tome na one mlade slobodne....koje smo već pominjali...da vas čujem IZVORNA PORUKA: Modessty nemam decu al imam mm koji nije zaslužio da ga s nekim tamo varam! ... bar za sada IZVORNA PORUKA: Tasha RR A sex na jednu noć nije prevara Lenka? IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo jeste tasho...ali blazi oblik... IZVORNA PORUKA: gagi bebac gledala sam ja taj film za deset je stvarno kad joj muz na kraju ubije ljubavnika
|
|
|
|