Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 20:44:40
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: mati I ja sam spavalica al nece. Ne uspavljuju se tako. A mm kad vodi Matu u vrtic , redovno se probudi tek kad mu obuva patofne. Presvuce da komplet kuci a ovaj spava... I to bi trebalo slikati ili još bolje snimiti!
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 23.9.2014 13:41:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Sava (dok je bio mali :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.9.2014 14:00:24 >
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 23.9.2014 13:43:31
|
|
|
|
Modessty
|
Dunja kad god ga vidim istopim se! samo da mi Nikola još malo poraste, ima da dođem u Bg i sve da ga ugnjavim! Ma poješću ga!
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 23.9.2014 13:46:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Znaš kako bih volela da dođeteee
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 23.9.2014 13:51:59
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Sava (dok je bio mali :) Sve će bre izrastu dok se dogobeljam Bg-a
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 23.9.2014 14:00:15
|
|
|
|
dunja RR
|
A i vas Trcka jedva čekam da viiiidim
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 23.9.2014 15:35:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 8:41:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Nisam mogla jutros da odolim da je ne uslikam,kako bezbrizno spavka! A kod nas nema situacija da zaspi negde,u hodu
< Poruku je uredio vonavoj -- 27.9.2014 8:42:22 >
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 8:47:12
|
|
|
|
mali_mis
|
Svi su slatki
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 10:09:47
|
|
|
|
Anarunika
|
Evo još jednog neobičnog mesta za spavanje
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 14:15:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Anarunika super slika Evo i nas, ulovljen dok spava, na frku sam slikala da se ne probudi, i kako sam slikala, tako je zatvorio usta
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 14:22:55
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 14:29:46
|
|
|
|
Štetica
|
ME ovu lepojku cu definitivno da rezervisem za snajku.Jes da ce biti malo starija od momka al to je sad moderno . P.S idem u off al moram da pitam,koja su vam ovo kolica? svidja mi se dezen
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 14:30:24
|
|
|
|
anita
|
Jaoooj divna tema. Malisani su svi preslatki .
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 14:30:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Anarunika , mali se dobro umorio izgleda!
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 14:40:57
|
|
|
|
17 joka
|
koliko su svi medeni nemam reci bas se raznezih
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 15:11:43
|
|
|
|
mati
|
Jao bre kakvi su... Sava, Elena, Von ... Anarunika skidam kapu... Mali je fenomen za spavanje.
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 15:14:48
|
|
|
|
big mum
|
Šta reći na ovo
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 15:39:40
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: mati Jao bre kakvi su... Sava, Elena, Von ... Anarunika skidam kapu... Mali je fenomen za spavanje. Izgleda da jeste. Krenula da prekopavam po slikama... pa pronađoh i neke koje sam potpuno zaboravila... i smejem se
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 15:42:15
|
|
|
|
mati
|
Smejemo se i mi... Ja sve cekam da se neko moje dete tako uspava samo ali nikako...
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 10.10.2014 11:26:09
|
|
|
|
Peace*
|
Otišla sam do kuhinje po sok, a kad sam se vratila...
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 10.10.2014 13:15:19
|
|
|
|
emicaa
|
evo i nas i jos jedna
< Poruku je uredio emicaa -- 10.10.2014 13:16:30 >
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 10.10.2014 13:25:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ahhahah Emice bas si ukebala momenat tik pre zatvaranja ociju. Fali joj jos bala iz usta da curi koliko je komirana ahahah preslatka je. Srce malo. A za ova spavanja po stolicama i kojecemu nemam reci, ja to ne mogu da zamislim. D se desilo par puta da zaspi tako negde ali na prste mogu da nabrojim, na nosi, u stolici za rucavanje, tokom presvlacenja i ja mislim da je to to. Inace uvek krevet, kola ili kolica (doduse kolica su nam proslost vec mesecima) Evo jedne kako se najsladje spava i sad nakon toliko meseci, na mami
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 10.10.2014 13:28:15
|
|
|
|
emicaa
|
ljiso ona cesto spava tako poluotvorenih ociju,meni je to jezivo mngo ti je medena ta tvoja curica
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 10.10.2014 13:29:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
nemoj zezati da ona tako spava??? ahhahaah e ne verujem. hahahah moja bi volela da moze tako da spava da ne propusti nesto
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sutra se očekuje najmasovnija obustava rad...Za većinu škola u Srbiji drugo polugodište nije počelo. Dok u jednima uopšte nema nastave, u drugima su časovi skraćeni ...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.