Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 20:44:40
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: mati I ja sam spavalica al nece. Ne uspavljuju se tako. A mm kad vodi Matu u vrtic , redovno se probudi tek kad mu obuva patofne. Presvuce da komplet kuci a ovaj spava... I to bi trebalo slikati ili još bolje snimiti!
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 23.9.2014 13:41:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Sava (dok je bio mali :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.9.2014 14:00:24 >
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 23.9.2014 13:43:31
|
|
|
|
Modessty
|
Dunja kad god ga vidim istopim se! samo da mi Nikola još malo poraste, ima da dođem u Bg i sve da ga ugnjavim! Ma poješću ga!
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 23.9.2014 13:46:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Znaš kako bih volela da dođeteee
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 23.9.2014 13:51:59
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Sava (dok je bio mali :) Sve će bre izrastu dok se dogobeljam Bg-a
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 23.9.2014 14:00:15
|
|
|
|
dunja RR
|
A i vas Trcka jedva čekam da viiiidim
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 23.9.2014 15:35:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 8:41:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Nisam mogla jutros da odolim da je ne uslikam,kako bezbrizno spavka! A kod nas nema situacija da zaspi negde,u hodu
< Poruku je uredio vonavoj -- 27.9.2014 8:42:22 >
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 8:47:12
|
|
|
|
mali_mis
|
Svi su slatki
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 10:09:47
|
|
|
|
Anarunika
|
Evo još jednog neobičnog mesta za spavanje
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 14:15:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Anarunika super slika Evo i nas, ulovljen dok spava, na frku sam slikala da se ne probudi, i kako sam slikala, tako je zatvorio usta
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 14:22:55
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 14:29:46
|
|
|
|
Štetica
|
ME ovu lepojku cu definitivno da rezervisem za snajku.Jes da ce biti malo starija od momka al to je sad moderno . P.S idem u off al moram da pitam,koja su vam ovo kolica? svidja mi se dezen
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 14:30:24
|
|
|
|
anita
|
Jaoooj divna tema. Malisani su svi preslatki .
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 14:30:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Anarunika , mali se dobro umorio izgleda!
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 14:40:57
|
|
|
|
17 joka
|
koliko su svi medeni nemam reci bas se raznezih
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 15:11:43
|
|
|
|
mati
|
Jao bre kakvi su... Sava, Elena, Von ... Anarunika skidam kapu... Mali je fenomen za spavanje.
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 15:14:48
|
|
|
|
big mum
|
Šta reći na ovo
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 15:39:40
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: mati Jao bre kakvi su... Sava, Elena, Von ... Anarunika skidam kapu... Mali je fenomen za spavanje. Izgleda da jeste. Krenula da prekopavam po slikama... pa pronađoh i neke koje sam potpuno zaboravila... i smejem se
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 27.9.2014 15:42:15
|
|
|
|
mati
|
Smejemo se i mi... Ja sve cekam da se neko moje dete tako uspava samo ali nikako...
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 10.10.2014 11:26:09
|
|
|
|
Peace*
|
Otišla sam do kuhinje po sok, a kad sam se vratila...
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 10.10.2014 13:15:19
|
|
|
|
emicaa
|
evo i nas i jos jedna
< Poruku je uredio emicaa -- 10.10.2014 13:16:30 >
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 10.10.2014 13:25:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ahhahah Emice bas si ukebala momenat tik pre zatvaranja ociju. Fali joj jos bala iz usta da curi koliko je komirana ahahah preslatka je. Srce malo. A za ova spavanja po stolicama i kojecemu nemam reci, ja to ne mogu da zamislim. D se desilo par puta da zaspi tako negde ali na prste mogu da nabrojim, na nosi, u stolici za rucavanje, tokom presvlacenja i ja mislim da je to to. Inace uvek krevet, kola ili kolica (doduse kolica su nam proslost vec mesecima) Evo jedne kako se najsladje spava i sad nakon toliko meseci, na mami
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 10.10.2014 13:28:15
|
|
|
|
emicaa
|
ljiso ona cesto spava tako poluotvorenih ociju,meni je to jezivo mngo ti je medena ta tvoja curica
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 10.10.2014 13:29:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
nemoj zezati da ona tako spava??? ahhahaah e ne verujem. hahahah moja bi volela da moze tako da spava da ne propusti nesto
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?