Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 24.8.2014 21:21:42
|
|
|
|
Dada81
|
Jeste ,Branki,to je Marko Branki i tvoj plavusan med,videla sam ga. IvaM lutkica mala,BigM njasimpaticniji su kada ih san tako''obori''. Svi su ,stvarno andjelcici,sve pregledah
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 25.8.2014 1:02:22
|
|
|
|
Maya21
|
evo i mojih andjela
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 25.8.2014 1:30:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Jao kakvi su medenjaci !
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.9.2014 9:29:15
|
|
|
|
Klarita
|
Evo Nikolaja po prvi put u ovoj temi
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.9.2014 9:39:45
|
|
|
|
branki*
|
jaoo,nikolaj je kao med
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.9.2014 10:07:31
|
|
|
|
Ludachica
|
Evo i mojih andjela dok spavaju Tomica je velika spavalica i moze da zaspi uvek i gde god se nalazio kad mu se spava Gordana moja sreca najveca evo ih zajednooo Goga i Toma
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.9.2014 10:09:26
|
|
|
|
nata11
|
Joj medenjaci
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.9.2014 10:12:36
|
|
|
|
Torbica
|
Preslatki!
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.9.2014 13:50:12
|
|
|
|
Dada81
|
Klarita,Nikolaj je med. Maja,oni su meni isti,kao i ova moja dvojica ,sem boje ociju Ludacice,slatki su!
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.9.2014 15:39:19
|
|
|
|
branki*
|
ludacice,ovaj mali ti mnogo sladak,tomo
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 9:52:01
|
|
|
|
Anarunika
|
Imam gomilu slika raznih poza u spavanju . Evo nekoliko spontanih uglavnom od starijeg
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 9:54:56
|
|
|
|
Klarita
|
Kakav spavanjac slatkisi mali!
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 9:56:01
|
|
|
|
branki*
|
jao,vidi ovog sa flasicom na drugoj slici,kako je meden
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 10:01:05
|
|
|
|
Anarunika
|
To je sve isti u različitim periodima života. Ali oduvek obožava da zaspi "neformalno"
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 14:14:22
|
|
|
|
Modessty
|
Nikola
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 14:27:10
|
|
|
|
isidora88
|
divni su
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 14:28:59
|
|
|
|
Modessty
|
raspilavim se kad gledam sličice iz ove teme
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 14:30:12
|
|
|
|
emicaa
|
Jaooo majko topim se
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 14:34:24
|
|
|
|
mali_mis
|
Medeni su
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 14:36:09
|
|
|
|
mati
|
Medenjaci... Anarunika, ne verujem, gledam i smejem se... Bas mi je slatko kad se tako uspavaju, mozda zato sto moje dete nije htelo nigde da se uspava samo. Samo u rukama.
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 14:41:36
|
|
|
|
vonavoj
|
anarunika,ni mojoj se nikad nije desilo da zaspi tako.. moja nije spavalica,uopste..muke zive da spava..i kao beba nije htela!
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 16:49:08
|
|
|
|
Anarunika
|
He , he ovi moji su izgleda obojica povukli na mene Ja sam prava spavalica. To je Arči, a Iku ću isto da postavim da ne bude da sam pristrasna prema jednom detetu . Ima i on poza...a jeste lakše ,samo kada ih treba presvući a ne probuditi...e onda treba biti spretan , verovatno bi i te fotografije bile zanimljive
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 18:15:16
|
|
|
|
mati
|
I ja sam spavalica al nece. Ne uspavljuju se tako. A mm kad vodi Matu u vrtic , redovno se probudi tek kad mu obuva patofne. Presvuce da komplet kuci a ovaj spava...
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 20:33:52
|
|
|
|
nata11
|
Anarunika pa oni su neverovatni
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 22.9.2014 20:40:20
|
|
|
|
17 joka
|
Anarunika, kako spavaju duše Nikolaj je premeden Mod, medenjak mali tema je prelepa raznezih se gledajuci ove male lepotane
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.