Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 14:09:37
|
|
|
|
Anoniman
|
BubaMiro,divan stomacic,Pahuljice i Medena takodje.Bubamiro pa ti si trudna koliko i ja
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 14:09:39
|
|
|
|
pahulja76
|
nalice, cindarella
< Poruku je uredio pahulja76 -- 14.7.2010 14:10:08 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 14:11:19
|
|
|
|
Zoka81
|
Evo nas sa 37+5, stomak ne rasti vise cini mi se....
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 14:11:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella BubaMiro,divan stomacic,Pahuljice i Medena takodje.Bubamiro pa ti si trudna koliko i ja He , he , vidi stvarno !!! Još ako si iz NS pa da kampujemo u porodilištu zajedno ...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 15:26:33
|
|
|
|
Anoniman
|
nisam,steta,sta nosis?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 15:50:53
|
|
|
|
bebablue
|
strelitzia fantasticna slika medeno pahuljice draga kako rastete BubaMiro superiska si, nis' ne brini Zoko draga najlepsu ten imas i tiba je 10+
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 16:11:41
|
|
|
|
Anoniman
|
zoko,jel decaka nosis? kazu kad je linija preko celog stomaka da je musko,a ako je ispod pupka(kod mene je tako) onda je zensko divni stomacici
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 16:24:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella nisam,steta,sta nosis? Devojčicu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 16:35:29
|
|
|
|
Anoniman
|
jos jedna
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 16:41:37
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: lenaJe zoko,jel decaka nosis? kazu kad je linija preko celog stomaka da je musko,a ako je ispod pupka(kod mene je tako) onda je zensko divni stomacici Jeste draga deckica nosim!!!! Nisam znala za to , znam da se nesto po obliku stomaka zna dal je decak ili devijcica a za tu lin iju nisam znala. Znaci ti ces curicu dobiti, bas fino.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 16:43:43
|
|
|
|
Anoniman
|
da,devojcicu nisam ni ja znala,procitala sam negde...i do sada ima smisla
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 16:43:51
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: bebablu Zoko draga najlepsu ten imas i tiba je 10+ Hvala Bebo Bas je lep osecaj dobiti lep kompliment sa ovikom guzicom i ovoliko kila uopste
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 16:45:27
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: lenaJe da,devojcicu nisam ni ja znala,procitala sam negde...i do sada ima smisla Eto vidis meni je caj i onaj kineski kalendar pogodio mada sam mislila da je to najveca glupost ali kako sam videla mnogima je pogodio. Jel si racunala ti preko njega sta ce biti?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 16:48:16
|
|
|
|
Anoniman
|
nisam sta je to? prvi put cujem... gde to da nadjem?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 16:58:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: Cindarella nisam,steta,sta nosis? Devojčicu Eee,ja decaka, ,i imam sa obe strane liniju.Moja snajka je imala samo dole i nosila je devojcicu,od nje sam to i cula.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 17:00:38
|
|
|
|
Anoniman
|
eto,pa to je onda proveren znak bravo za sve i
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 17:02:49
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: lenaJe nisam sta je to? prvi put cujem... gde to da nadjem? ukucaj na google pa vidi daal ga ima jos na rr, njega je bili kada sam ja bila na pocetku trudnoce i izracunao mi je dobro sad cu bas da ga potrazim
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 17:04:55
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: lenaJe nisam sta je to? prvi put cujem... gde to da nadjem? Idi gore misem na ZATRUDNJIVANJE i onda na Kineski kalendar polova i tu mozes da izracunas.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 17:07:20
|
|
|
|
Anoniman
|
nasla sam pa mi smo izgleda napravili u januaru kad je devojcica a po poslednjoj je decembar... a da znas da sam ja ubedjena da smo napravili bas 1. januara
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 17:10:17
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: lenaJe nasla sam pa mi smo izgleda napravili u januaru kad je devojcica a po poslednjoj je decembar... a da znas da sam ja ubedjena da smo napravili bas 1. januara Meni je dr rekao da majka uglavnom oseca dal je decak ili devojcica, ja sam zelela devojcicu ali sam imala osecaj da je decak i bilo je tako. Ako ti kazes da mislis da ste je u januaru napravili onda je tako jel taj osecaj retko vara.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 17:16:41
|
|
|
|
Anoniman
|
I meni je kineski kalendar pogodio. Bubamiro,imamo cak i istu velicinu stomacica ,kad sam bila na kontrolu u petak,pita mene sestra koja sam ned dok mi je merila pritisak,ja joj kazem jos malo pa 21,tek ce ona meni ,,mnogo ti je veliki stomak za tu nedelju' ',a meni doslo da se izujem i da je bijem sa papucom po glavi . Posle mi doktorka ispred nje kaze da imam mnogo sladak stomacic,a ja ni 5,ni sest,nego joj se iskezim(sestri) ,samo se nekako nadrndano nasmesila
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 17:30:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella a meni doslo da se izujem i da je bijem sa papucom po glavi .
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 17:43:49
|
|
|
|
Lilly*
|
Hajde da se vratimo na temu
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 17:54:31
|
|
|
|
lothroniell
|
Koliko lepih tibaaaa!!!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2010 19:18:25
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 Evo nas sa 37+5, stomak ne rasti vise cini mi se.... Jooooj to smo jepi i vejiki Moracu se i ja jos jednom i poslednji put slikati
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Spisak porodilišta u Srbiji - BeogradU Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?