Joj@ -> RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo (11.2.2011 11:58:19)
|
Nisam se lepo izrazila mozda, nisam ja na dijetalnom rezimu, vec regulatornom, da se ne pregojim. Moze da mi pukne sipka. Desilo se vec kad sam imala 15 kg viska, usled bolesti, prelezala sam 4 meseca. Kad sam ustala sa tih 15kg viska, nije proslo dve nedelje, eto mene u bolnici, sipka pukla, napravila uzas, mogla sam (nedaj Boze nikad) invalid da ostanem. Tako da ja nesmem vise od 7 kg da se ugojim...pogotovu ne u trudnoci kada nosim veci teret. U principu, sta god pricali doktori, krupnim zenama(za sta ja sebe smatram) i zenama sa odredjenim problemima(tipa proteze, osteosintetskog materijala(sipke) pogotovu u kicmi) nikako nije dozvoljeno vise od 10kg i to je cak rizicno. Ja sam usla u trudnocu sa 5kg viska (shamar). Sad sedam i tih 5 to je to, maksimum za moju nogu IZVORNA PORUKA: mjaumjau IZVORNA PORUKA: Joj@ da li mozda ima veze sto sam na specijalnom rezimu ishrane(imam operisanu desnu nogu, tacnije sipku umesto tibijalne kosti), pa se nisam ugojila?Msm, da li zbog toga se nevidi stomak? Naravno da to moze da ima veze sa specijalnim rezimom ishrane,pretpostavljam da si to pomenula svom ginekologu...Mozda unosis premalo hrane,zasto nam ne bi napisala svoj plan i program ishrane,verujem da moze da koristi trudnicama koje se manje krecu i odrzavaju trudnocu...???
|
|
|
|