limunada -> RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo (9.2.2011 19:40:34)
|
IZVORNA PORUKA: Joj@ Mene zanima jedna stvar, molim vas da me neshvatite pogresno, tj da se neko neuvredi. Ako neko ima sat pescanik gradju (velike grudi, siroke bokove i jako uzak struk, i nikad se negoji u struku i stomaku ni gram) kada krece da se vidi stomak? Jer, evo gledam slike koleginica iz 18.nedelje...a meni se jos uvek nista nevidi. Kao da nisam trudna, ma cak nije ni kao kad se napijes vode.Nista. Mada je beba normalna. Al zato sisurdace luduju, i guzica...da li je jos neko imao slicnu situaciju ako jeste, kad je krenuo da se pojavljuje stomak, ako se na njemu netalozi salo, vec samo od bebe? Jos jednom NEZELIM nikoga da uvredim Joj@ nemoj da se brines zbog toga,ja nemam takvu gradju al zato moja drugarica ima slicnu,oko 4 ipo mes.je bila trudna a stomak ravan ko daska boze sacuvaj niko nije verovo da je trudna tek od 6 meseca se pocelo primecivati i rodila je bebu oko 3 400kg,zdravu bebicu,zato nema potrebe da se brines,verovatno ti ide sve u bebu i bolje je tako. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/rozica.gif[/image]
|
|
|
|