Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.2.2011 21:11:20
|
|
|
|
Anoniman
|
mnogo je sladak stomacic!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.2.2011 22:01:48
|
|
|
|
limunada
|
Evo nas,tu se bolje vidi 39 nedelja
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 9:53:08
|
|
|
|
Anoniman
|
evo i nas, 13+6
< Poruku je uredio Macaki -- 11.2.2011 9:56:26 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 10:02:47
|
|
|
|
limunada
|
Macaki
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 10:47:12
|
|
|
|
mjaumjau
|
IZVORNA PORUKA: Joj@ da li mozda ima veze sto sam na specijalnom rezimu ishrane(imam operisanu desnu nogu, tacnije sipku umesto tibijalne kosti), pa se nisam ugojila?Msm, da li zbog toga se nevidi stomak? Naravno da to moze da ima veze sa specijalnim rezimom ishrane,pretpostavljam da si to pomenula svom ginekologu...Mozda unosis premalo hrane,zasto nam ne bi napisala svoj plan i program ishrane,verujem da moze da koristi trudnicama koje se manje krecu i odrzavaju trudnocu...???
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 10:50:00
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala limunado
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 11:40:07
|
|
|
|
Joj@
|
Eeeeextraaaaaaaaaaa...jedva cekam i meni jedno veliko bum da ulepsa jutro...ovako mi niko neveruje...profe na faksu misle da je to izgovor da izostajem, dede u autobusu me sutiraju i guraju tvrdeci da sam beskurpulozni lazov(dede po autobusima Srbije su inace najveci strucnjaci za izgled trudnice) i tako...jedva cekam da buknem hahah. Hvaaaaaaaaalaaaaaaaaa IZVORNA PORUKA: mikica sa ne obraćaj pažnju na takve kretene (sorry na izrazu, ali ne zaslužuju bolje) ja sam isto slične građe, tako da mi se stomak počeo primijećivati tek nakon 25 nedelje . kao što kaže jedna moja drugarica, ti si još juče bila normalna a onda jednostavno ujutro ustala i imam stomak... kao jedno veliko BUUUUUUUUUUUUUUUUUM!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 11:40:31
|
|
|
|
Malecka074
|
Macaki, duso! Bravooooo! Bas se lepo vidi tiba!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 11:58:19
|
|
|
|
Joj@
|
Nisam se lepo izrazila mozda, nisam ja na dijetalnom rezimu, vec regulatornom, da se ne pregojim. Moze da mi pukne sipka. Desilo se vec kad sam imala 15 kg viska, usled bolesti, prelezala sam 4 meseca. Kad sam ustala sa tih 15kg viska, nije proslo dve nedelje, eto mene u bolnici, sipka pukla, napravila uzas, mogla sam (nedaj Boze nikad) invalid da ostanem. Tako da ja nesmem vise od 7 kg da se ugojim...pogotovu ne u trudnoci kada nosim veci teret. U principu, sta god pricali doktori, krupnim zenama(za sta ja sebe smatram) i zenama sa odredjenim problemima(tipa proteze, osteosintetskog materijala(sipke) pogotovu u kicmi) nikako nije dozvoljeno vise od 10kg i to je cak rizicno. Ja sam usla u trudnocu sa 5kg viska (shamar). Sad sedam i tih 5 to je to, maksimum za moju nogu IZVORNA PORUKA: mjaumjau IZVORNA PORUKA: Joj@ da li mozda ima veze sto sam na specijalnom rezimu ishrane(imam operisanu desnu nogu, tacnije sipku umesto tibijalne kosti), pa se nisam ugojila?Msm, da li zbog toga se nevidi stomak? Naravno da to moze da ima veze sa specijalnim rezimom ishrane,pretpostavljam da si to pomenula svom ginekologu...Mozda unosis premalo hrane,zasto nam ne bi napisala svoj plan i program ishrane,verujem da moze da koristi trudnicama koje se manje krecu i odrzavaju trudnocu...???
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 12:52:38
|
|
|
|
mjaumjau
|
Joj@,zelim ti onda da sve prodje u najboljem redu,i da ti stomacic sto pre napupi :) Ali svejedno,nadam se da ces imati vremena da nam napises kako se hranis,jer mislim da bi to znacilo svima koji zele da u trudnoci pripaze da ne preteraju,a ja sam medju njima,ne samo iz estetskih vec i iz zdravstvenih razloga...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 15:39:35
|
|
|
|
Malecka074
|
Joj@, samo se pazi i bice sve ok!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 17:41:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Maco.......sta da ti kazem......
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 22:37:37
|
|
|
|
mikica sa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ali stvarno kao da je lopticu progutala Aha... veliku lopticu hvala puno, a ja jadna mislim stalno kako nije baš ok pošto je ovako okrugao... pošto su mi neke starije žene rekle da,ako nosim dječaka, treba biti "ušiljen"
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 22:39:02
|
|
|
|
mikica sa
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja IZVORNA PORUKA: mikica sa Ovo je najlepsi stomak koji sam ja videla do sada... hvala ti puno Pčelice
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 22:40:10
|
|
|
|
mikica sa
|
IZVORNA PORUKA: Macaki mnogo je sladak stomacic! hvala Macaki... tvoja me tiba podsjeća na moju u tom periodu... ijao, kako vrijeme leti a kao da je juče bilo. uživaj draga
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 22:57:29
|
|
|
|
bubulence
|
kako da stavim sliku? nisam glupa majke mi, ali mi ne uspeva....
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 23:04:30
|
|
|
|
Nensi*
|
Evo bubulence,procitaj OVDE
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 23:11:09
|
|
|
|
mikica sa
|
svaka čast, brža si
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.2.2011 23:45:40
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala vam mikice, volela bih da i moj bude takvog oblika kao tvoj, mnogo je sladak
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 12.2.2011 0:00:28
|
|
|
|
IVA 11
|
Nedostaje mi moj trudnicki stomak.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 12.2.2011 7:19:59
|
|
|
|
bubulence
|
hvala devojke , inace meni je sve otislo u guzicu i butine, a stomak mi je malo porastao u poslednjih 10 dana...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 12.2.2011 10:21:20
|
|
|
|
Misica 3
|
Bubulence divan ti je stomacic i porastao je bas lepo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.2.2011 16:28:14
|
|
|
|
Slakki
|
35 nedelja
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.2.2011 16:30:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Wow, slaki, divan stomacic
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Kucni poslovibojana92Pomazu li vam muzevi okokucnih poslova?Da (
76%)
Ne (
24%)
Ukupan broj glasova: 67Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!