Brand new mama -> RE: Nameštanje stana (28.3.2013 11:27:54)
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Ja sam se malo zeznula po pitanju boja...sve je tako nezno da prosto sizim kada mi dodju mala deca. Morala sam ;) Test 11: Da li možete da podnesete haos koji deca naprave? Da biste to otkrili uradite sledeće: 1. Izmažite puter na fotelju i džem na zavese. 2. Sakrijte ribu iza stuba i ostavite je tu celog leta. 3. Zarijte prste u saksiju i obrišite ih o čiste zidove. Prekrijte fleke voštanim bojicama. Kako vam se čini? 4. Ispraznite svaku fijoku, ormarić i kutiju sa stvarima na pod i pređite na tačku 5. 5. Razvucite stvari iz jedne u drugu sobu i ostavite ih tako. Nas M je progrizao novu stolicu...ne vidi se bas,bas,ali jadne nemaju ni 6 mjeseci. Sve nam je tamno braon,ali ni to nas ne spasava...znaci-koza se fino odrzava,ali moze da se progrize,svjetle boje se uprljaju,ali ni tamne ne prodju bolje(ove se zamrljaju kod ciscenja,a ove tamne izblijede)Imamo divan stakleni sto,ali ga vidimo samo kad dodje neko-obavezno je preko dana stolnjak,jer su opalili auticem i nogrebali poslije pnepunih mjesec dana. Mislim da je spas da klince,ako su divni ko moji, covjek ogranici na neki odredjen prostor(Npr.spajz)[sm=smiley36.gif] Meni joss nije uspijelo,a prijateljica koja je taman kad se porodila sa prvim,kupila garnituru u njeznoj boji breskve,poslije drugog vise ne obraca paznju na fleke koje ostaju i poslije upotrebe vanish-a [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|