JellKo -> RE: Nameštanje stana (22.3.2013 13:11:27)
|
IZVORNA PORUKA: bobanv Pozdrav svima! Guglajuci nesto naleteo sam na poruku clana "cipiripi" iz 2010.godine u kojoj on/ona kaze da je njen/njegov kum zastupnik za black red white namestaj i da je stan opremljen tim namestajem.Da li je doticni clan jos uvek aktivan?Zanima me konkretno kakav je namestaj(objektivno gledano,naravno).Jako nam se svidela neka tv polica koja je trenutno na akciji i jos neki deo uz nju,ali guglajuci naleteh na par postova u kome se kudi kvalitet tog namestaja.Kazu da je dizajn dobar(sto je i nas privuklo),ali obzirom na visoke cene,kvalitet nije odgovarajuci,cak ga neki porede sa Forma ideale-om?!Da li je to zaista tako ili ne?Ako je jos neko imao iskustvo sa tim prioizvodjacem,molim da podeli to iskustvo sa mnom. Hvala Evo ja... Imam krevet u spavacoj sobi (ne znam koja je kolekcija tacno) iz Black Red White i dvije komode - u dnevnoj i u spavacoj, i za sada sam zaista zadovoljna. Planiram da kupim jos neki dio za hodnik. To je prilicno jeftin namjestaj, pa sad.. vidjecemo jos kako ce se pokazati. Mi ga imamo godinu dana. I krevet je stvarno odlican, nekako je kvalitetniji od komoda, ima i punog drveta. Kad djeca porastu, pa budemo u mogucnosti da mijenjamo namjestaj, u dnevnoj pogotovo, nece mi biti zao posto je ovaj dao sve od sebe za one pare koliko je placen.
|
|
|
|