mama micki -> RE: Radosno detinjstvo (zabavište) (10.4.2014 10:19:34)
|
NM, Torbice, nisam ja ni mislila nešto loše, naprotiv, nego ne mogu da verujem da je sve tako različito. Mi na primer imamo pravo na umanjenje zato što i drugo dete ide u isti vrtić, ali još čekamo rešenje. Ne regresiranje skoro svi ovde imaju pravo, mi na osnovu toga što smo podstanari i to samo 10 posto. Ma što reče Torbica, kao druga država. Kad mi je Tea krenula u vrtić, znači pre 6 godina, nosili smo prosek plate na svakih 6 meseci, zbog eventualnih promena. Šta da vam pričam više... Kod nas hvala bogu nema glisti, ali zato su se pojavile vaške, a meni Tea ima kosu skoro do d....a.[sm=smiley36.gif] Nesmem ni da pomislim kako bi to izgledalo. Što se tog čekanja tiče, toga, barem na našoj opštini nema ako su roditelji zaposleni. Na primer, ja sam za Saru predala papire u oktobru i ako je godinu napunila u decembru, ali nisam znala da li će mi komisija produžiti bolovanje. Produžili su mi dva meseca i ostalo je da se javim mesec dana pre povratka na posao da se dete adaptira, tako je i bilo. Sve putem telefona, jedino što sam morala da odem po karton za lekarski i da odnesem uplatnicu. Zato mi je čudno to što zaposleni roditelji čekaju da im se dete upiše[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|