jance -> RE: Radosno detinjstvo (zabavište) (22.1.2013 10:12:58)
|
znam sta hocete da kazete, kako god, upis se ocigledno nece desiti u dogledno vreme, i pored doticne povucene "veze". tako da ce biti kuci. sto se bolesti tice, znam sta to znaci, vidim kako se muce skori polaznici u vrtic, ali opet, ko meni garantuje da mi i posetioci bebe nece doneti te iste bolesti kao sto bi ih donelo dete. da cu morati da se snadjem i bez toga- moracu, da sam mislila da ce biti lakse ako on bude makar pola dana van kuce - jesam, i jos uvek to mislim. ja neznam kakvu cu pomoc imati, jeste da zivim u zajednici, ali od te zajednice najmanju pomoc ocekujem, ko pratite temu o svekrvama znate o cemu pricam. ja se najvise bojim da necu imati vremena da se posvetim bebi i ucenju dojenja, to mi je najveci strah, da cu zbog obaveza oko Ogija i njegovog zahtevanja paznje na kraju opet morati da prestanem da dojim. a imam utisak da cu otici sa zivcima ako mi se to opet desi, ako me razumete. nekako sam mislila, ako bi imala makar tih nekoliko sati sama sa bebom, da se nas dve naviknemo jedna na drugu, da bi bilo lakse. no al ajde, bice kako mora biti, sad sta je, tu je.
|
|
|
|