New Mom -> RE: Radosno detinjstvo (zabavište) (30.3.2012 7:12:59)
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 i jos jedno pitanje kada se krece u jaslice,jel u septembru ili ranije? U septembru kad startuje školska godina. IZVORNA PORUKA: VVVV Jedno glupo pitanj [sm=smiley1.gif]e: ako je dete islo godinu dana u vrtic, da li treba kada i kako se upisuje u 'drugu godinu'? Ima nas koji smo to već pitali [sm=smiley36.gif]- vidi iznad. IZVORNA PORUKA: New Mom Znači, ništa ne nosim jer ne konkurišemo? Tako? Po automatizmu joj se produžuje pohađanje? IZVORNA PORUKA: Maya21 da da, osim ako ne zelis da promenis vrtic, onda podnosis molbu za premestaj, isto u vreme konkursa. Za to ne znam sta ti treba. Mi se prebacujemo u drugi, nama blizi vrtic, ali on prelazi iz jaslene u grupicu 3-4godine, sadasnji vrtic je prebukiran, pa oni to automatski prebacuju. IZVORNA PORUKA: BlackBetty uopste ne mogu da se snadjem na sajtu PU. gde pise gde su jaslene grupe? i sta je pod tackom 6 I 7 resenje i preporuke cntra za socijalni rad? Jaslene grupe su svuda gde ti piše da ima celodnevni boravak za uzrast rođeni od 31.8.2010.-31.8.2011. Kao papagaj sam, već sam pisala Isi iznad - rešenja Centra za socijalni rad i preporuke su decu bez roditeljskog staranja, ili bilo šta ako slično. Treba vam: - izvod iz MK za dete (fotokopija) - popunjen formular - potvrda od lekara da je dete uredno vakcinisano - potvrda o zaposlenju za roditelje
|
|
|
|