jelena038
|
Ja sam na nekoj od ovih tema vec pisala da sam imala dve svadbe s istm coekom obe su bile organizovane od strane nasih familija, nase je bilo samo da se pojavimo i provedemo. Iskreno, nije mi padalo na pamet da tupim oko boja i vrsta cveca, sestre su napravile lasican ruzmarin, to mi je bila zelja volim tu biljku jako, bas zato sto je simbol svadbe, a vence sam napravila sama, jer to inace volim. narodnjake ne slusamo ni mm ni ja, to svi moji znaju, pa su odabrali fine orkestre koji su svirali starogradske od vardara do triglava, to volimo, i neki pop, rok, poneki toma i haris.. bez seljakluka "ginem da ti skinem" slicno, ali nisam se mesala, da su doveli i takvu muziku ne bih se ljutila ako bi se gosti uz to veselili. ja sam samo rekla da hocu i trubace i imala sam ih na obe svadbe, i u bosni i u srbiji. torte su bile ukusne to mi je bilo vrlo vazno. Za izgled me bolelo uvo, ja sam izgledala kao zmaj, a i muz, to je bilo mnogo vaznije buket je bio od crvenih ruza, narucio ga je mm, njemu je bilo usput. uzeo je 11 ruza, jer smo se vencali 11.11.2000. i tako, super smo se proveli na oba veselja, ljudi su bas uzivali, mladi su se smekali, muvali, stariji meracili i uzivali, igralo se, i pevalo, rubrika mikrofon je vas je bila poseban hit, nas dvoje smo pravili cirkus jer smo bili balavi, kumovi jos gori. mislim, mi volimo svadbe, mi smo se na svadbi i upoznali, i toliko nas je ponelo da smo istu noc odlucili da se vencamo, ali to je vec ispricano na temi "kako smo se upoznali" ili kako se vec zove.. Ima i neka slika u mom albumu, ja mislim..