Anoniman -> RE: Beba u avionu (23.4.2012 11:42:43)
|
ovako, gae, nema problema za nasa cam kolica - mi smo nosili kolica iznad kojih smo zakacili i as. sve smo to predali na ulasku u avion (dali su nam dve one etikete, jednu smo zakacili za as, a drugu za korpu). prvi put je u avionu bila super (iako je jat poslovicno kasnio 2,5 puta, a ja na srecu imala vode za dva obroka), u povratku je malcice plakala jer je bilo kasno i u to vreme ona obicno spava, a u avinu ju je stalno nesto strecalo (oni zvucni signali i tako to). ono sto me je iznerviralo jeste kontrola na beogradskom aerodromu. i prosle godine su se oni nesto prese..avali. znaci, isla sam isto obucena iz soluna i iz beograda (ok, druga majica, ali ista prica), u solunu mi nista nisu trazili da skinem (sem torbe i jakne) nego su me samo rucno pretrazili, a u beogradu su mi trazili cak i da izujem cizme (plus kais, sat i sve ostalo) i tri puta da prodjem kroz skener dok je ta zena drzala moje dete! takodje, u beogradu nije bilo lifta kad smo se ukrcavali! ok, bilo je lepo vreme i nisu bili klizave stepenice, a i mm je bio tu da ponese kolica, ali sta bi bilo da nije tako bilo? ili sta bi bilo da su umesto decjih kolica u pitanju bila invalidska? uglavnom, u avionu je bila privezana za mene tim dodatnim pojasem, ali u ovom malom avionu je grozno smestati se sa malom bebom jer je tako mali prostor izmedju sedista da tesko prodje i jedna osoba, a ne da se uvuce neko s bebom (u pokusaju da se sklonim drugima sa puta i da sacekam da mm dodje i da je pridrzi dok ja skinem jaknu i torbu itd). whatever, proslo je i to.
|
|
|
|