lesli -> RE: Beba u avionu (17.2.2020 11:45:10)
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Znate kako ja to zamisljam u mojoj glavi : Avion polece i ona krece da vristi i vristi narednih 2 sata. Ako placu jel prestanu pa nastave ili to traje bez prestanka? Najveci strah mi je da nju ne boli to [sm=smiley13.gif] ali svakako ce pre toga kod dr na redovnu kontrolu i vadjenje krvi. Jel neko probao trik sa casama i mokrom maramicom unutra i kada to praktikujemo pri polatanju ili samo kada beba place ? Gde se na BG aerodromu nalazi ta prostorija za mame i bebe? Za ostale vec skinula aplikaciju ali ne znam za nas. Nato, ne verujem da ce preplakati ceo let. Najverovatnije je da ce zaplakati prilikom poletanja i sletanja kada je zbog promene pritiska mogu zaboleti usi. Mozes da probas da joj das dudu ili da nesto jede, pije mleko itd.Za vreme ostatka leta mozes da je animiras necim. Nekom igrackom, knjigom, da joj pevas/pricas, da gleda kroz prozor... U krajnjoj liniji pusti joj neku pesmicu ili crtani na telefonu. Takodje one grickalice za bebe (poput lino flipsa, a napolju je izbor i veci pa se opremite za povratak) su super stvarcica, a beba ti je dovoljno velika i za taj vid zabave ;)Da, postoji sansa da ce upropastiti naredni obrok,ali ja sam uvek za to nego da mi prevristi pola puta ;) Prostorije za presvlacenje su ti uvek vezane za toalete. Nekada su u okviru zenskog, nekada u okviru toaleta za invalide, a nekada imas posebnu prostoriju pored. I uvek su jasno oznacene kao i toaleti.Ne secam se na Bg aerodromu kako je jer nikada nismo imali potrebi da je koristimo, ali koliko znam postoji.
|
|
|
|