pepino -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 20:16:58)
|
bluka jeste,ona je glavna na odjelu,kao sto vec znas,neka Caja ode,pa gdje god je upute valjda ce uspjeti!Samo me malo buni sto nije iz B.L. i ako kaze da joj je tu dijagnozu dao privatni doktor ne znam hoce li je tek tako htjeti primiti i kako ce odluciti kojem doktoru ce je poslati,jer su cesto svi zauzeti i popunjeni.Al Cajo moras probati,drzim ti fige!!! bluka hvala ti,nadam se da ce i kad odem gore u bolnicu na kontrolu sve biti ok!!! Cajo oni ce te odma pregladati(ako te prime) na tom 4d,oni sve pacijente pregledaju na tom najboljem ultrazvuku!I jeste ultrazvuk ti je u podrumu,a konzervativa na drugom spratu!I ja sam trebala u genetsko da bi radili amniocintezu,ali sam izgubila bebu,pa je to propalo!A ne garantujem ti da ce ti vidjeti septum bez histeroskopije,na 3d,4d pokusace,ali to ide poprilicno tesko.Privatno sad u petak kad sam isla trazila sam da me pregledaju na 4d kad sam ih zvala da se narucim,mislila sam da ce biti skuplje,ali meni uzese samo 40km,kao i na svakom ultrazvuku.
|
|
|
|