Leki 77 -> RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa mužem? (25.7.2009 20:29:40)
|
Dok sam radila, pralticno nikada nisam bila kod kuce pre 20h. Ili zaglavim na poslu ili izadjem sa drustvom na pice/rucak posle posla. Suprug inace ekstremno mnogo radi , pa je retko dolazio pre 20h. Sada, Igor i ja smo po ceo dan u nekim akcijama, suprug dodje pa ga kupamo, i kada mis zaspe celo vece je nase. Svaki vikend nam je 100% isplaniran neki izlet van Bg-a, tako da sam ja extra zadovoljna. Imamo srecu pa smo oboje iste struke, mada se bavimo razlicitim oblastima, ali meni je njegov posao zanimljiv, a njemu moj, tako da rado slusamo te price. Rasprave oboje obozavamo na bilo koju temu-to dodje kao gimnastika mozga :) Videcemo kako ce biti kada krenem da radim. Stan mi sredjuje zena, a ja kuvam uglavnom jednostavne stvari radnim danom, ponekad narucimo klopu, jednom nedeljno odemo na rucak sa malisom, svakog vikenda doruckujemo na lokalnom splavu, a ja sam tamo skoro svaki dan sa Igorom, sto na dorucku, sto na kafi sa lokalnim mamama. Mislim da je sve stvar organizacije i dobre volje :)
|
|
|
|