Dora -> RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa mužem? (14.5.2009 21:50:00)
|
Drage moje, lepo nam je koliko sebi napravimo da nam bude. Ponekad semo stalno zajedno, ponekad danima ne stignemo ni da kažemo zdravo jedno drugom, ali uvek sve zavisi od toga kako napravimo. Mi uglavnom dosta vremena provodimo sa decom u skitnji. Stalno i svuda idemo s klincima. Zezamo se, provedemo se fino, a kad klinci zaspu onda sebi napravimo uživanje uz neko piće, film ili ništa posebno. Pričamo ili ne. Ili okupimo društvo. Ali, kao što Bebać kaže, bude ili 1 ili 5. MM je uvek raspoložen, uvek je staložen, nikad nervozan, i kad ima milion problema. Ja sam drugačija. Za sekund mi se pokvari raspoloženje i onda sam nesrećna. Jedna sitnica mi sve pokvari. Onda ako on uspe da me nasmeje- bude nam opet 5, ako ne uspe onda 1 i svađa... Tako je to u braku. Mi nikad nismo bili bez dece, udala sam se trudna i rodila dvoje dece za manje od dve godine. I kad su deca ponekad (jako retko) kod mojih, ja nisam svoja, kao da mi nešto fali, nije mi ni dočega. Ne umem da uživam ni u čemu[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ni sa mm. Najbolje je vreme kad smo svi zajedno. I meni i njemu!
|
|
|
|