mirkam -> RE: UZ mozga (9.4.2014 11:46:10)
|
Ja ga inace vodim u dom zdravlja samo na redovne kontrole jer to moram i radi vakcina, a za sve ostalo kod privatnog pedijatra. Inace je ova u domu zdravlja bas panicarka, i sve mora da je po knjizi, ako dijete odstupa od knjige to je problem. Ona je meni sa njegovih dva mjeseca rekla da treba da drzi glavicu vec prilicno cvrsto a on tada to nije mogao. Sada recimo sa tri mjeseca potpuno cvrsto drzi glavu. U ponedeljak smo kod nje opet na kontrolu pa cu vidjeti sta ce sada reci. Ona mu je obim glave mjerila tek sa dva mjeseca, a dva puta prije toga nije. Inace ova privatno mi je rekla da se desava da na rodjenju upisu pogresan obim glave i da to posle izgleda kao problem a u stvari nije. Isto mi je rekla da je dobro sto smo uradili uz i ako je dobar da nema razloga za brigu, a kaze da se kad je nesto nedaj boze i vidi po refleksima, a mom malom su refleksi po njoj u redu. Evo kazem vam bas cemo u ponedeljak vidjeti, ako je obim glave porastao za najvise 2 cm,onda je pogresno mjeren na rodjenju, a ako je , ne daj boze vise, odvescu ga negdje drugo na jos jedno misljenje. Ali sto kaze Isidora cvrsto vjerujem da su me bzv traumirali jer se dijete ponasa potpuno prirodno za taj period uzrasta.
|
|
|
|