Anoniman -> RE: Marinirano pečenje (30.3.2009 14:19:36)
|
1 solja belog vina, 1/2 solje soka od limuna, 2 kasike vinskog sirceta, 2 kasike maslinovog ulja, so i biber Kako pripremiti : Ostaviti ribu u marinadi pokrivenu celu noc. Riba mora biti sasvim sveza. Marinada ima efekat kuvanja, jer se riba vise ne obradjuje, lepo se ocedi, isece i servira uz garnir po zelji. ovo je marinada za sve morske ribe i morske plodove i ako meni kao laiku za ribu ovo zvuci malo cudno, kao ne treba dalja obrada ... ne kontam ... mislila sam da se treba isprziti poslije ove marinade [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|