Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proširene vene u trudnoći 4.6.2018 19:11:07
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja ih nisam imala u trudnoci, ali sam se bas iznervirala jer vidim da su mi se pojavile sada posle porodjaja, da li je neko imao slicno iskustvo? Inace me ne peku i ne bole, kao sto neke mame navode gore, ali je estetski bas bezveze..
|
|
|
|
RE: Proširene vene u trudnoći 8.8.2018 17:21:44
|
|
|
|
mama ivane
|
Imam problemma sa venama pojavile su se u prvoj trudnoci i ev jos su tu uzasno me bole operacija cim se porodim
|
|
|
|
RE: Proširene vene u trudnoći 8.8.2018 18:11:52
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: mama ivane Imam problemma sa venama pojavile su se u prvoj trudnoci i ev jos su tu uzasno me bole operacija cim se porodim Jesi probala mozda sa onom carapom? Kazu da ublazi bolove...
|
|
RE: Proširene vene u trudnoći 8.8.2018 18:26:14
|
|
|
|
mama ivane
|
Samo mi je jos gore sa caqrapama upali mi se noga cela poludeh
|
|
|
|
RE: Proširene vene u trudnoći 8.8.2018 18:47:37
|
|
|
|
mama Jo
|
☹
|
|
RE: Proširene vene u trudnoći 8.8.2018 20:50:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislim da je Vonavoj operisala pre godinu dana. Moja mama ih ima ceo život i znam da uzasno bole.
|
|
RE: Proširene vene u trudnoći 9.8.2018 2:12:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam ih operisala prosle godine,taman pre trece trudnoce..a mene cak nisu ni bolele,samo je bila visoko prosirena i u preponi nije dobro radila...pisala sam u temi..sad sam super. A kreme ne pomozu nista..
|
|
|
|
RE: Proširene vene u trudnoći 9.8.2018 5:29:23
|
|
|
|
mama ivane
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Ja sam ih operisala prosle godine,taman pre trece trudnoce..a mene cak nisu ni bolele,samo je bila visoko prosirena i u preponi nije dobro radila...pisala sam u temi..sad sam super. A kreme ne pomozu nista.. i Da li te je bolela operacija , i kako to izgleda mozes da mi kazes, jako se plasim tog zahvata!
|
|
|
|
RE: Proširene vene u trudnoći 9.8.2018 6:01:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Ma jok,pazi bils sam pod totalnom anest,pa me nije bilo.. Posle je vise neprijatno,pecka,zateze..taj dan me bolelo,mozda vise kao utrnutost,jer su ti noge u zavojima. Posle se 7 dana nose zavoji,a posle caraps 3 nedelje. Mesec dana traje oporavak..normalno se ponasas,osim sto ne smes dugo da sedis,stojis,sto vise da se seta i noga u vis. Mada sam ja posle nedelju dana pocela da radim,inace preporucuju bolovanje od mesec dana...
|
|
|
|
RE: Proširene vene u trudnoći 9.8.2018 8:29:32
|
|
|
|
mama ivane
|
Jesu li ti vadili celu venu ili stavili cevcice? Cula sam da vade celu venu zato pitam
|
|
|
|
RE: Proširene vene u trudnoći 29.3.2019 22:16:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Pisacu u ovoj temi iako sad ne mislim samo na prosirene vene u trudnoci nego i inace. Da li je neko koristio gel Varikosette? I kako ste zadovoljne?
|
|
RE: Proširene vene u trudnoći 30.3.2019 17:04:56
|
|
|
|
magdolna
|
drage trudnice nemojte dangubiti s tim kremama one sluze za zataskavanje otoka i malo maskiranje isharanih nogu.najbolji lek je laser, a za laserko uklanjanje vam je trenutno, ali sta trenutno verovatno i deceniju vec, ako se ne varam, najbolji doktor Dragic iz Beograda.Dobio je vec drugu nagradu u Americi za svoje tehnike uklanjanja vena i kapilara.Nisam jos videla da je neki doktor tamo nagradjivan a moze vam biti od velike koristi. u Brazilu su mu dodelili titulu ambasadora venske estetike.Znate kako izgledaju zene na onim njihovim karnevalima takve bi i kod nas mogle da budu.Njihovi doktori znaju te tehnike lecenja i ulepsavanja nogu pa kad su naseg proglasili svojim predstavnikom ima nesto u tome. https://zena.blic.rs/zdravlje/hirurg-koji-je-uradio-najveci-broj-laserskih-operacija-na-svetu-otkriva-evo-zasto-je/b0h4n3b
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?