Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 14:57:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI kali, klikci jos kao sumanuta... Mmmmmmm u spavaćoj sobi sam!
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 15:24:27
|
|
|
|
engimengi
|
Uuuu,bas je dobro sa zvucnicima,uplasi se ja par puta!!
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 15:51:46
|
|
|
|
isidora88
|
presla sam igricu mm je bio pored mene u slucaju da me neki duh napadne on se najvise uplasio kad je video onu devojcicu u spavacoj cipi ajde mi posalji na pp gde mogu da igram jos ovakvih igrica
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 15:53:38
|
|
|
|
Nana*
|
Presla i ja Malo mi je trebalo da skontam kod sefa na koje brojeve misle, da li na dane i mesece ili godine. Svaka cast na igrici Mada ja volim malo komplikovanjije, smorilo me klikanje
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 17:54:22
|
|
|
|
micketta
|
koja je fora sa specijalnom sobom? tamo su samo slike kuce i onih prikaza koje mogu da se uzmu da budu tapete i izlaz na fb
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 18:54:18
|
|
|
|
ksenija81
|
Glupost, garnat sam koleginicu iznervirala kliktanjem Meni nije strasno, samo sam se nasmejala celoj igri koja nema smisla.
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 18:56:45
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: micketta koja je fora sa specijalnom sobom? tamo su samo slike kuce i onih prikaza koje mogu da se uzmu da budu tapete i izlaz na fb nema fore..safe room je zadnja stavka...te slike koje vidis su ti wallpaper-i ako hoces da ih preuzmes i postavis na desktop ali ako zelis da se uclanis u fan club.. a onaj teks je prica o devojcici koju smo uzaludno spasavali
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 19:01:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam se toliko smorila sa kliktanjem po kupatilu bez ikakvog efekta da sam na kraju odustala. Zilion puta sam klikula na sve i svasta i nista
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 19:02:06
|
|
|
|
cipiripi
|
plavuso
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 19:03:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi plavuso Ti nemas pravo glasa dok me ne stignes u Treasure-u
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 19:03:10
|
|
|
|
gagins
|
Ej zene,jest da ste mi napravile zazubice sto ne mogu da igram ,ali sam za utehu procitala sve vase poruke i ne pamtim kada sam se zadnji put ovako ismejala .
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 20:43:48
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: cipiripi plavuso Ti nemas pravo glasa dok me ne stignes u Treasure-u Čekaj prvo mora mene da stigne
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 21:07:15
|
|
|
|
2002m
|
Au ....presla sam prvu sobu,idem dalje
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 21:17:09
|
|
|
|
buhla
|
auuu... ja ukljucila i cula muziku i odma odustala! ne, fala!
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 21:21:31
|
|
|
|
2002m
|
klikcem ko prosta wc solju. je..s igricu.
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 21:49:49
|
|
|
|
Zoka81
|
Dosla sam do sefa i sta sad? Klikam ko luda svuda i nista
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 21:51:35
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi jel se secas koji ti ti se cetvorocifreni broj pojavljivao kroz celu igricu? Evo ti Zoko rešenja
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 21:54:14
|
|
|
|
Zoka81
|
Nemam pojma sad.
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 21:57:36
|
|
|
|
simke
|
Ne znam ni ja Nisam imala živaca da klikćem,stigla sam do kupatila
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 21:57:49
|
|
|
|
Anoniman
|
aajde zene..nije tako strasno. ..aaaaaaaa..meni je prva bila najgora...
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 21:57:56
|
|
|
|
Zoka81
|
Zene dajte taj broj za sef, zabole me ruka od kucanja
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 21:59:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 Zene dajte taj broj za sef, zabole me ruka od kucanja hoces na PP broj ili malu pomoc ovde???
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:00:20
|
|
|
|
Zoka81
|
Ma daj pp, ne mogu vise!!!!
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:07:16
|
|
|
|
cipiripi
|
evo pomoc... koja se godina provlaci kroz ceduljice??? 19..?
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:09:17
|
|
|
|
Anoniman
|
fora je ok ali je smaranje onoliko kliktanje...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?