Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:09:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Je es godinu to sam odmah skapirala cim ste rekle cetvorocifrena... nego recite mi na sta ga klikcem u sugavoj klonji da predjem dalje ... slavina, bilblija, zavesa... je l' ima jos nesto? Ili neki redosled?
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:11:30
|
|
|
|
Anoniman
|
ima wc solja..i nju moras
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:13:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Tnx honey! Ako budem off u narednom periodu, slupala sam kompjuter, jer nisam mogla da predjem kupatilo
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:14:58
|
|
|
|
Anoniman
|
ma prelazis kupatilo sigurno... je l ti tu muz? rekla si da neces sama.. kad ti iscuri krv iz slavine videces pismo unutra..onda i to stiskas.
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:15:21
|
|
|
|
Nensi*
|
Kako da izadjem iz dnevne sobe? Klikcem na onaj papir levo kao luda i nista
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:16:05
|
|
|
|
cipiripi
|
klikci i na papir i na sve na sta mozes da kliknes..slika...prekidac...
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:16:08
|
|
|
|
2002m
|
Ja sam gotova ..glupost od igrice
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:16:57
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi klikci i na papir i na sve na sta mozes da kliknes..slika...prekidac... Pa zabole me prst vise od kliktanja
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:17:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI ma prelazis kupatilo sigurno... je l ti tu muz? rekla si da neces sama.. kad ti iscuri krv iz slavine videces pismo unutra..onda i to stiskas. Tu je ... danas kad je iskocilo ono s..nje u prvoj sobi, samo sto mu ne napravi modricu na butini, kako sam ga scepala... moracu sad da vodim racuna gde se vacam da ne strada nesto drugo...
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:18:10
|
|
|
|
Anoniman
|
jeste jos uvek u kupatilu? sta vas dvoje radite toliko tamo?
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:18:18
|
|
|
|
cipiripi
|
mislim da ako ne budes vodila racuna da ce te marko katapultirati iz te "dnevne" u realisticnu spavacu
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:20:15
|
|
|
|
2002m
|
Dajte neku lepsu i zanimljiviju igricu, pa da igramo zajedno
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:20:53
|
|
|
|
cipiripi
|
Pa gde je Ellenica.. ona ih ima u shteku
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 22:20:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi mislim da ako ne budes vodila racuna da ce te marko katapultirati iz te "dnevne" u realisticnu spavacu Ma jos nisam ni pocela evo sada cu.... ljubavi, ako ista ostane od njega posle igrice
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 14.6.2010 23:57:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Zavrsih je... meni najgori kraj...ostalo nije tako strasno
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 26.6.2010 15:59:22
|
|
|
|
eni26
|
Ja sad u kupatilo udjoh,uh sto je strasno...
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 26.6.2010 16:13:50
|
|
|
|
LillyT
|
Ljubomorna sam, ja jos uvek ne mogu da upalim svetlo, jbt, kliknula sam sigurno 500 puta na prekidac i nisat, ostah u mraku, smorila sam se
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 26.6.2010 16:16:08
|
|
|
|
simke
|
Gde ne možeš da upališ svetlo U dnevnoj sobi
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 26.6.2010 16:16:40
|
|
|
|
LillyT
|
Daaaaa
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 26.6.2010 16:18:03
|
|
|
|
simke
|
Koliko se sećam nije poenta u paljenju svetla Jesi li klikala na fotografiju
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 26.6.2010 16:18:34
|
|
|
|
LillyT
|
Yap i na fotografiju i na ono pisamce
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 26.6.2010 16:23:44
|
|
|
|
simke
|
Da li je prokrvarila fotografija?Klikaj na nju više puta,pa na fotelju Ja sam ušla u kupatilo
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 26.6.2010 16:24:32
|
|
|
|
Dora
|
Ljudi,kakva vam je to igrica? Xaxaxaxa
|
|
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 26.6.2010 16:27:58
|
|
|
|
LillyT
|
Prokrvarila, procitala papirce sto ej ona nikakava ispustila i ne mogu u canifu. Smorila sam se
|
|
RE: Strašna STRAŠNA igrica 26.6.2010 16:30:27
|
|
|
|
LillyT
|
Fala bogu, vec sam htela da odustanem, meni ovo nesto sporo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?