Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:28:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao neka nas svi zgaze, manje će da se gleda fudbal u mojoj kući. Ne dao Bog da prođemo grupu...
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:31:56
|
|
|
|
Lu
|
Meni je oduzeto pravo da gledam tv u dnevnom boravku a od onih ludih truba (kratko sam pomislila da gleda formulu ) mi bruji u glavi Sa mm komuniciram putem sms-a iz druge prostorije
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:35:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma kakva formula, kao u košnici bre.
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:39:32
|
|
|
|
Maya21
|
Jao da ste videle kako je bilo na Strandu danas... Iako ne pratim nesto fudbal, atmosfera tamo me ponela pa sam odgledala utakmicu
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:43:28
|
|
|
|
sneza24
|
Mm se menjao da radi posleodne da moze da gleda utakmice jer radi u kladionici pa da gleda sa drustvom.
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:51:57
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Jao neka nas svi zgaze, manje će da se gleda fudbal u mojoj kući. Ne dao Bog da prođemo grupu... Mislila sam da sam jedina Pa mi sve grozno da kažem da nememo nikakve šanse, da ne ispadne ne podržavam svoju zemlju, ali realno mi nismo nikakvi u fudbalu.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:52:08
|
|
|
|
Anoniman
|
CESTITAM!!!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:53:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Oti,draga, a šta to čestitaš
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:55:32
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Jao neka nas svi zgaze, manje će da se gleda fudbal u mojoj kući. Ne dao Bog da prođemo grupu... Jezik pregrizla!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:55:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ellenica IZVORNA PORUKA: Tashke Jao neka nas svi zgaze, manje će da se gleda fudbal u mojoj kući. Ne dao Bog da prođemo grupu... Mislila sam da sam jedina Pa mi sve grozno da kažem da nememo nikakve šanse, da ne ispadne ne podržavam svoju zemlju, ali realno mi nismo nikakvi u fudbalu. Nemam ja pojma kakvi smo u fudbalu, samo ga neću na TV.
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:57:08
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
E kad smo veckod onih truba takozvanih VUVUZELE imam ja jednu, moj svekar je uzeo u Centar Usce posto tamo radi pa bilo je promocija Coca cole i dobio je.Ne da me uplasio danas snjom zatrubio ispred vrata, kad sma skocila i to pre utakmice dosao je. sad imam vuvuzele i mm je trubio blesav.A Monika plasi se od zvuka.
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:57:22
|
|
|
|
Maya21
|
oti draga je l ovo ide u smeshkicinu temu? :)
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:58:12
|
|
|
|
Ana RR
|
haha, verovatno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:59:06
|
|
|
|
gagana83
|
Zene ja sam danas nekoliko puta uplasila Unu jer sam vristala dok sam gledala utakmicu Ja vrisnem,ona se rasplace. Bas sam kreten,ne umem da se iskontrolisem!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 14.6.2010 0:14:57
|
|
|
|
Nana*
|
OTI, Daca88 bas sam se slatko ismejala. Devojke moje, nasi momci su danas izgleda igrali Rukomet a ne Fudbal ... Napricali oni kako ih se drugi timovi plase, uf uf.... Mogao bi trener Gane da dodje malo nase da poduci posto je i sam Srbin.. Najbolje posaljemo drugima da nas ugaze... A malopre sam dosla iz Biergarten, gde smo gledali sa nekoliko hiljada ljudi Nemacka - Australija... I kad sam videla kako Nemci igraju doslo mi je da placem, mada sam se radovala sa nasim drustvom zbog pobede... Uuuugazice nas u petak... A tek kako se Nemci raduju, ljudi moji kad cemo mi tako, nikako da se poprave
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 14.6.2010 0:17:10
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Mm ceo dan u majci, sa maramom"Srbija" seta po kuci. Navijaju on i Ihi, ustvari, ovaj mali sam o vice, a Luleta to nije zanimalo. Smotala sam ga da svo pice i meso nose kod jednog drugara da tamo urlaju, jer je on neozenjen bez dece. I tako ode mm. aI ja smugnem kod sestre.Posle utakmice se cujemo, a on u predinfarktom stanju. Pita me gde da ide Pa kuci, kazem mu. Dobro, odgovori poslusno kao malo dete. Dodjem u stan kod mojih kad on tamo, zaboravio kljuc od naseg stana, polazimo kuci, a on ide u papucama od drugara, vecim za 5 brojeva. Crkla sam od smeha! Eno ga spava! Pored njega marama, majica, trubica "Srbija"!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 14.6.2010 0:25:00
|
|
|
|
Nana*
|
ajoj Novosadjanka suze mi krenule na oci sad od smeha . Joj verujem da se covek nasekirao i ja sam a ne oni....
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 14.6.2010 0:41:06
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
I meni ! Kad sam ga videla odvalila sam se od smeha! A kaze mi mm:" Tvoj cale bas zna kad da nazove, 3 min. posle utakmice me zove i govori, sta sam ti rekao zete!" Cale , k'o stiklom u kurije oko. Majstore!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 14.6.2010 9:37:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI CESTITAM!!! IZVORNA PORUKA: Ana RR Oti,draga, a šta to čestitaš koji sam ja kreten...ma treba da ide u porodila se SHE RA..
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 14.6.2010 9:40:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Dooooođi Oti
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 14.6.2010 10:32:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam sinoc uuumrla od smmeha! Nakon kupanja beba ruckala , stavili je u krevetac i ja otisla da se tusiram i ostravila muzu da pazi na bebce, dok j on gledao utakmicu. Beba naravno sisala dudu dok joj nije ispala pa vikne ... jednom drugi put..treci ...ali dok je on u spavacoj sobi ona je dobra i ne pljuje kako prekoraci prag tako ona vrisne, ja u kupatilu i slusam i umirem od smeha.... nije pogledao utakmicu na miru ni 2 minuta pa kaze to si je ti garant nagovorila
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 14.6.2010 13:58:45
|
|
|
|
Nana*
|
Joj zene super ste . Kako dodjem u ovu temu, smejem se po ceo dan
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 15.6.2010 8:17:44
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 15.6.2010 20:35:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Moj muž na putu, sutra se vraća, a ja sedim sama i gledam utakmicu E pa prsla sam, ali stvarno
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 15.6.2010 22:01:26
|
|
|
|
Anoniman
|
uzalud ja navijam za sev.koreju...brazil vodi 2:0 pih
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?