Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 15.6.2010 22:13:39
|
|
|
|
Leki 77
|
IZVORNA PORUKA: OTI uzalud ja navijam za sev.koreju...brazil vodi 2:0 pih E da....a ja naivna nakon prvog poluvremena mislila da ce Brazilci da se smiluju i puste Sev. Koreju sa 0:0....ali nista od moje utopisticke teorije
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 15.6.2010 22:15:42
|
|
|
|
New Mom
|
Ko zna... dali su go upravo...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 15.6.2010 22:20:38
|
|
|
|
Leki 77
|
Ma jadnichci nisu imali sanse cim sam ja za njih navijala
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 15.6.2010 22:22:28
|
|
|
|
New Mom
|
Pihhhh...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 15.6.2010 22:29:53
|
|
|
|
Grejs
|
Ja sam odgledala sve utakmice fudbal inace ne pratim sem kada je SP,jer tada se kladim -obozavam te parice da dobijem!Mm ne gleda niti ga interesuje sem kada igra njegova reprezentacija (Australija).Inace navijam za Argentinu!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 17:11:56
|
|
|
|
dunja RR
|
AAAAAAAAA Švajcarska vodi protiv Španije!!!!Neverovatno....
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:07:23
|
|
|
|
Mimče
|
kaki sam ja ludak mm eno sklapa plakar nov , a ja gledam Urugvaj Juzna Afrika i voooolim penaleee
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:08:11
|
|
|
|
Mimče
|
jedino sto sam mm ovom drugu rekla da ce pobediti juzna afrika, ups
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:10:06
|
|
|
|
2002m
|
moje dete gleda utakmicu, i pored toga duva u trubu ...nemisli da spava.
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:13:02
|
|
|
|
Nana*
|
Mm je na poslu igrao kao kladionicu sa kolegama i predzadnji je , nista skoro nije potrefio. Ja cekam petak, kazu Nemci da nas se boje , zato sto smo sad usrali motku sa Ganom i bicemo spremni za njih... Jos su i nase momke prikazali kao opasne i nase navijace kako vicu " Ne predajte se" i jos preveli na Nemacki i rekli kako to jako puno znaci... E boze a sve se bojim, ugazice nas...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:13:44
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam mnogo srećna što mm ne prati fudbal Odgleda tu i tamo poneku utakmicu, i to je to
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:17:21
|
|
|
|
Nana*
|
Mm i ja samo SP Alexx da ti ne saljem pp, klikala sam na sve strane i na drsku i pored, i iza i dole i nece . Odustajem.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:17:40
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: Nana* Mm je na poslu igrao kao kladionicu sa kolegama i predzadnji je , nista skoro nije potrefio. Ja cekam petak, kazu Nemci da nas se boje , zato sto smo sad usrali motku sa Ganom i bicemo spremni za njih... Jos su i nase momke prikazali kao opasne i nase navijace kako vicu " Ne predajte se" i jos preveli na Nemacki i rekli kako to jako puno znaci... E boze a sve se bojim, ugazice nas... Nisam ja to cula ni videla, jedino sto sam danas cula je kada je nas trener rekao da su Nemci nasi veliki protivnici i da se ne nadaju puno necemu i da su Nemci nama Vorbild, drugo nisam cula a Nemci su rekli da nas se ne boje uopste i da su spremni za nas......Ovde nas n iko ne vidi za nesto posebno, samo nas ponizavaju i to me jako ljuti....
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:19:26
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Nana* Alexx da ti ne saljem pp, klikala sam na sve strane i na drsku i pored, i iza i dole i nece . Odustajem.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:23:17
|
|
|
|
Nana*
|
Uspeo mm, pisala sam u temi
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:26:48
|
|
|
|
Nana*
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 IZVORNA PORUKA: Nana* Mm je na poslu igrao kao kladionicu sa kolegama i predzadnji je , nista skoro nije potrefio. Ja cekam petak, kazu Nemci da nas se boje , zato sto smo sad usrali motku sa Ganom i bicemo spremni za njih... Jos su i nase momke prikazali kao opasne i nase navijace kako vicu " Ne predajte se" i jos preveli na Nemacki i rekli kako to jako puno znaci... E boze a sve se bojim, ugazice nas... Nisam ja to cula ni videla, jedino sto sam danas cula je kada je nas trener rekao da su Nemci nasi veliki protivnici i da se ne nadaju puno necemu i da su Nemci nama Vorbild, drugo nisam cula a Nemci su rekli da nas se ne boje uopste i da su spremni za nas......Ovde nas n iko ne vidi za nesto posebno, samo nas ponizavaju i to me jako ljuti.... Mi gledali na ZDF . Nas trener rekao da ce utakmica biti istorijska, a Nemci pustali posle utakmice Spanija - Svajcarska snimak o nasem golmanu i igracima, posle pustili navijace i rekli da se treba spustiti na zemlju jer nasi nisu tako naivni. A vec svaki dan pricaju o nasima i kako su pre nekoliko na svetskom pobedili ne znam koga 8:0 a sledecu igrali 1:1, pa ih malo stah.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:30:05
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Danas upalim TV i vidim pise CHI:HOL 1:0. Utrcava mm u stan i hvata daljinski, a ja mu mrtva ladna kazem:" Ovi Kinezi naucili fudbal, eno biju Holandiju" Gleda me i ne veruje. "Sta si rekla?" pita me i ja ponovim. Odvalio se od smeha. p.s. za neupucene poput mene nisu igrali Kina i Holandija, nego Honduras u Cile, nadam se da sam zapatila, a i da nisam, briga me
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 17.6.2010 0:56:30
|
|
|
|
Nana*
|
Zokoooo evo na VOX tv, daju Nemacki igraci interviju i kazu za nase da su jako opasni, imaju jake pojedince i pogotovo su im sad jaki protivnici jer ce ici na sve ili nista jer moraju da pobede... Koju ti tv gledas ??
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 17.6.2010 10:30:42
|
|
|
|
Jeca*
|
za moju drugaricu Tashu KLIK
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 17.6.2010 23:25:25
|
|
|
|
Nana*
|
IZVORNA PORUKA: Nana* Zokoooo evo na VOX tv, daju Nemacki igraci interviju i kazu za nase da su jako opasni, imaju jake pojedince i pogotovo su im sad jaki protivnici jer ce ici na sve ili nista jer moraju da pobede... Koju ti tv gledas ?? Intervju Zene ja cekam sutra , mislim da necu gledati... Spremacu kuhinju i kad cujem da se neko raduje, samo cu da provirim da vidim ko je...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 17.6.2010 23:33:35
|
|
|
|
gagana83
|
Ja cu sutra za vreme trajanja utakmice dete morati da sklonim na neko sigurnije mesto,da se ne traumira slusajuci majku i oca kako vriste na sav glas
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 8:43:31
|
|
|
|
Anoniman
|
jao mene hvata trema...
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 8:46:50
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: OTI jao mene hvata trema...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 9:51:04
|
|
|
|
New Mom
|
Jao, isto... A juče sam rekla da neću da gledam...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 10:47:29
|
|
|
|
New Mom
|
Kako sam se sad nasmejala... Bila sam na pijaci, sve trese groznica za današnju utakmicu, doneli TV-e na tezge da je gledaju. A na jednom stoji: "Bez obzira na rezultat, NE dirati TV!".
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?