Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 15.6.2010 22:13:39
|
|
|
|
Leki 77
|
IZVORNA PORUKA: OTI uzalud ja navijam za sev.koreju...brazil vodi 2:0 pih E da....a ja naivna nakon prvog poluvremena mislila da ce Brazilci da se smiluju i puste Sev. Koreju sa 0:0....ali nista od moje utopisticke teorije
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 15.6.2010 22:15:42
|
|
|
|
New Mom
|
Ko zna... dali su go upravo...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 15.6.2010 22:20:38
|
|
|
|
Leki 77
|
Ma jadnichci nisu imali sanse cim sam ja za njih navijala
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 15.6.2010 22:22:28
|
|
|
|
New Mom
|
Pihhhh...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 15.6.2010 22:29:53
|
|
|
|
Grejs
|
Ja sam odgledala sve utakmice fudbal inace ne pratim sem kada je SP,jer tada se kladim -obozavam te parice da dobijem!Mm ne gleda niti ga interesuje sem kada igra njegova reprezentacija (Australija).Inace navijam za Argentinu!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 17:11:56
|
|
|
|
dunja RR
|
AAAAAAAAA Švajcarska vodi protiv Španije!!!!Neverovatno....
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:07:23
|
|
|
|
Mimče
|
kaki sam ja ludak mm eno sklapa plakar nov , a ja gledam Urugvaj Juzna Afrika i voooolim penaleee
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:08:11
|
|
|
|
Mimče
|
jedino sto sam mm ovom drugu rekla da ce pobediti juzna afrika, ups
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:10:06
|
|
|
|
2002m
|
moje dete gleda utakmicu, i pored toga duva u trubu ...nemisli da spava.
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:13:02
|
|
|
|
Nana*
|
Mm je na poslu igrao kao kladionicu sa kolegama i predzadnji je , nista skoro nije potrefio. Ja cekam petak, kazu Nemci da nas se boje , zato sto smo sad usrali motku sa Ganom i bicemo spremni za njih... Jos su i nase momke prikazali kao opasne i nase navijace kako vicu " Ne predajte se" i jos preveli na Nemacki i rekli kako to jako puno znaci... E boze a sve se bojim, ugazice nas...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:13:44
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam mnogo srećna što mm ne prati fudbal Odgleda tu i tamo poneku utakmicu, i to je to
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:17:21
|
|
|
|
Nana*
|
Mm i ja samo SP Alexx da ti ne saljem pp, klikala sam na sve strane i na drsku i pored, i iza i dole i nece . Odustajem.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:17:40
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: Nana* Mm je na poslu igrao kao kladionicu sa kolegama i predzadnji je , nista skoro nije potrefio. Ja cekam petak, kazu Nemci da nas se boje , zato sto smo sad usrali motku sa Ganom i bicemo spremni za njih... Jos su i nase momke prikazali kao opasne i nase navijace kako vicu " Ne predajte se" i jos preveli na Nemacki i rekli kako to jako puno znaci... E boze a sve se bojim, ugazice nas... Nisam ja to cula ni videla, jedino sto sam danas cula je kada je nas trener rekao da su Nemci nasi veliki protivnici i da se ne nadaju puno necemu i da su Nemci nama Vorbild, drugo nisam cula a Nemci su rekli da nas se ne boje uopste i da su spremni za nas......Ovde nas n iko ne vidi za nesto posebno, samo nas ponizavaju i to me jako ljuti....
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:19:26
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Nana* Alexx da ti ne saljem pp, klikala sam na sve strane i na drsku i pored, i iza i dole i nece . Odustajem.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:23:17
|
|
|
|
Nana*
|
Uspeo mm, pisala sam u temi
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:26:48
|
|
|
|
Nana*
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 IZVORNA PORUKA: Nana* Mm je na poslu igrao kao kladionicu sa kolegama i predzadnji je , nista skoro nije potrefio. Ja cekam petak, kazu Nemci da nas se boje , zato sto smo sad usrali motku sa Ganom i bicemo spremni za njih... Jos su i nase momke prikazali kao opasne i nase navijace kako vicu " Ne predajte se" i jos preveli na Nemacki i rekli kako to jako puno znaci... E boze a sve se bojim, ugazice nas... Nisam ja to cula ni videla, jedino sto sam danas cula je kada je nas trener rekao da su Nemci nasi veliki protivnici i da se ne nadaju puno necemu i da su Nemci nama Vorbild, drugo nisam cula a Nemci su rekli da nas se ne boje uopste i da su spremni za nas......Ovde nas n iko ne vidi za nesto posebno, samo nas ponizavaju i to me jako ljuti.... Mi gledali na ZDF . Nas trener rekao da ce utakmica biti istorijska, a Nemci pustali posle utakmice Spanija - Svajcarska snimak o nasem golmanu i igracima, posle pustili navijace i rekli da se treba spustiti na zemlju jer nasi nisu tako naivni. A vec svaki dan pricaju o nasima i kako su pre nekoliko na svetskom pobedili ne znam koga 8:0 a sledecu igrali 1:1, pa ih malo stah.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 16.6.2010 22:30:05
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Danas upalim TV i vidim pise CHI:HOL 1:0. Utrcava mm u stan i hvata daljinski, a ja mu mrtva ladna kazem:" Ovi Kinezi naucili fudbal, eno biju Holandiju" Gleda me i ne veruje. "Sta si rekla?" pita me i ja ponovim. Odvalio se od smeha. p.s. za neupucene poput mene nisu igrali Kina i Holandija, nego Honduras u Cile, nadam se da sam zapatila, a i da nisam, briga me
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 17.6.2010 0:56:30
|
|
|
|
Nana*
|
Zokoooo evo na VOX tv, daju Nemacki igraci interviju i kazu za nase da su jako opasni, imaju jake pojedince i pogotovo su im sad jaki protivnici jer ce ici na sve ili nista jer moraju da pobede... Koju ti tv gledas ??
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 17.6.2010 10:30:42
|
|
|
|
Jeca*
|
za moju drugaricu Tashu KLIK
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 17.6.2010 23:25:25
|
|
|
|
Nana*
|
IZVORNA PORUKA: Nana* Zokoooo evo na VOX tv, daju Nemacki igraci interviju i kazu za nase da su jako opasni, imaju jake pojedince i pogotovo su im sad jaki protivnici jer ce ici na sve ili nista jer moraju da pobede... Koju ti tv gledas ?? Intervju Zene ja cekam sutra , mislim da necu gledati... Spremacu kuhinju i kad cujem da se neko raduje, samo cu da provirim da vidim ko je...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 17.6.2010 23:33:35
|
|
|
|
gagana83
|
Ja cu sutra za vreme trajanja utakmice dete morati da sklonim na neko sigurnije mesto,da se ne traumira slusajuci majku i oca kako vriste na sav glas
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 8:43:31
|
|
|
|
Anoniman
|
jao mene hvata trema...
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 8:46:50
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: OTI jao mene hvata trema...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 9:51:04
|
|
|
|
New Mom
|
Jao, isto... A juče sam rekla da neću da gledam...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 10:47:29
|
|
|
|
New Mom
|
Kako sam se sad nasmejala... Bila sam na pijaci, sve trese groznica za današnju utakmicu, doneli TV-e na tezge da je gledaju. A na jednom stoji: "Bez obzira na rezultat, NE dirati TV!".
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
petrabakyDa li vam se svidja ime Petra?da (
57%)
ne (
43%)
Ukupan broj glasova: 70Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!