Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 13:02:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI zene, mene mm napalio na fudbal...cekam 16h kao luda i JA!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 13:03:54
|
|
|
|
Alexis79
|
Ja bas nesto nisam luda za fudbalom ,ali gledacu danas nase orlove. Inace Argentince obozavam i njih cu obavezno da gledam
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 13:09:40
|
|
|
|
Anoniman
|
*aaaaaaaaaaaaajmo naši! Prolupala sam ...
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 13:12:08
|
|
|
|
Alexis79
|
Kali uhvatilo te ludiloooo Spremam kokice i ladno pivo za 16 h
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 14:59:58
|
|
|
|
Daca88
|
Fudbal Moj je juče pogledao 3 utakmice to je 3X90 minuta+2-3 min produžetci ,eh da je barem jedno poluvreme masirao ove moje otečene noge bilo bi mi lakše A danas mi se uvlačio u d_pe,samo da bi išao kod kolege da grupno gledaju fudbal Danas ustao čovek,skuvao kafu,doneo mi u krevet,zapalio napolju vatru i stavio gulaš da se kuva(čak je i meso isekao na kockice ,pa čak i sam isekao luk),ma sve je super odradio,i dok se to krčkalo napolju on skuvao supu iz kesice(drugačiju nezna ),pa postavio sto,posle ručka oprao sve sudove,pa čak je i onaj čađav kotlić od vatre izribao,pa je usisao mrve,odmorio kratko,i eno ga pre 5 min je krenuo da mu ne promakne utakmica u 16h. Opraštam mu jer igraju naši,ali ovo taaako dugo traje, i dobila sam ZABRANU da se porodim dok S.prvenstvo ne bude gotovo Nagurao je u torbu hladne sokove,kokice,štapiće,čips i zbrisao dok se nisam predomislila
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 15:43:35
|
|
|
|
New Mom
|
Odoh da navijam!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 15:53:05
|
|
|
|
micketta
|
otvaram 'ladni kvas i kreeecemoooo
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 15:58:48
|
|
|
|
buhla
|
kako pevaju ovi nasi hiimnu! a Vidic sto dooooobro izgleda go go go Srbija!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 16:44:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Vidić je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 17:45:59
|
|
|
|
dunja RR
|
uvek mi ovo rade, samo mi skraćuju život bzv
< Poruku je uredio dunja -- 13.6.2010 17:47:56 >
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 17:46:21
|
|
|
|
micketta
|
jbg
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 17:47:35
|
|
|
|
viking
|
Ski skokovi su bre izmislili sport za ovaj fudbal!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 17:51:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Smotani idioti!!! Trebali su i drugi gol da prime
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 17:55:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Na sreanu što mi muž dupe pomera, Slovenci su pobedili, mi šugavu Ganu ne možemo da dobijem Koji moj pa stavlja onog Pantelića da igra?!?! Vidić je go k***c, Žigić jedino ume da psuje... Da ne nabrajam sve - svi su vajni igrači u klubovima u kojim igraju, a kad treba za reprezenaciju da se igra - noge im se skrate za pola metra!!!!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 17:57:24
|
|
|
|
eni26
|
vazno je da je Pantelic namestio frizuru !
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 18:32:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Daca88 Fudbal Moj je juče pogledao 3 utakmice to je 3X90 minuta+2-3 min produžetci ,eh da je barem jedno poluvreme masirao ove moje otečene noge bilo bi mi lakše A danas mi se uvlačio u d_pe,samo da bi išao kod kolege da grupno gledaju fudbal Danas ustao čovek,skuvao kafu,doneo mi u krevet,zapalio napolju vatru i stavio gulaš da se kuva(čak je i meso isekao na kockice ,pa čak i sam isekao luk),ma sve je super odradio,i dok se to krčkalo napolju on skuvao supu iz kesice(drugačiju nezna ),pa postavio sto,posle ručka oprao sve sudove,pa čak je i onaj čađav kotlić od vatre izribao,pa je usisao mrve,odmorio kratko,i eno ga pre 5 min je krenuo da mu ne promakne utakmica u 16h. Opraštam mu jer igraju naši,ali ovo taaako dugo traje, i dobila sam ZABRANU da se porodim dok S.prvenstvo ne bude gotovo Nagurao je u torbu hladne sokove,kokice,štapiće,čips i zbrisao dok se nisam predomislila pa kad je sve to uradio...ma idi bre...da je moj to sve uradio ja bih mu kupila kartu xza Juznu Afriku...
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 18:46:26
|
|
|
|
isidora88
|
oti
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 18:48:30
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam tandem pantelic-zigic dok su igrali u xvevzdi obozvala ali ovo danas je sramota pantelic veze sa zivotom nema,doslo mi da ga ubijem a i kuzmanovica jos ne mogu da se smirim,bas sam se iznervirala a i mm,kaze da vise nece da gleda utakmice
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 19:39:18
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: eni26 vazno je da je Pantelic namestio frizuru ! haha, to sam i ja rekla on mi baš ide na živce
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 21:10:22
|
|
|
|
Anoniman
|
kIKsnuli su danas totalno... A ŽiGIĆ ME TOTALNO IZNERVIRAO ... Nije njegov dan definitivno.I izbaciše mi prezime a jedini je jadničak nešto radio ...
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 21:15:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi kIKsnuli su danas totalno... A ŽiGIĆ ME TOTALNO IZNERVIRAO ... Nije njegov dan definitivno.I izbaciše mi prezime a jedini je jadničak nešto radio ... lukovic je bio jedini koji je nesto uradio, zaista.. ja sam skovala teoriju zavere: kuzmanovic je celoga zivota ziveo u nemackoj nemacka je sa nama u grupu na SP a on igra rukom u sesnaestercu...i provocira cist gol...hm...
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 21:21:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa mi smo gore od muških! OTI mislila sam na Jovanovića ... Mada i on je kiksnuo...izbaciše ga bezveze , kao rukom je dodirnuo loptu, nije bilo namerno jer je pokušavao da se odrazi. Ja proučavala ..
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 21:32:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Kali draga, nema tu namerno ne namerno, igrao je rukom - takvo je pravilo
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:19:06
|
|
|
|
isidora88
|
jel gledate sada utakmicu nemacka-australija? pa nas ce nemci ugaziti
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 13.6.2010 22:26:04
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Ja sam gledala deo utakmice, ovi Nemci ne da ce nas zgaze, ima da nas poravnu zajedno sa travom. Nemci igraju bre ko jedan, svaki pas je na svom mestu ko da su izprogramirani. Svaka im cast za utakmicu.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?