Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 17:44:21
|
|
|
|
minavb
|
Trenutno mi je takav po volji. Danas gledam Uvod u anatomiju, i mnogo mi se svideo onja ridji doktor koji se skoro pojavio u seriji, onaj vojni hirurg. Prava skotska njuska.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 17:45:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Trenutno mi je takav po volji. Danas gledam Uvod u anatomiju, i mnogo mi se svideo onja ridji doktor koji se skoro pojavio u seriji, onaj vojni hirurg. Prava skotska njuska. baš sam danas razmišljala o tome kada sam ga gledala, a nije neki lepotan, ali ima nešto mmmm
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.6.2010 17:46:08 >
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 17:45:41
|
|
|
|
LillyT
|
Mina i meni je taj dr privlacan, bas je opasan..... a ridje nikada nisam volela valjda to dodje s godinama (i decom)
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 17:46:21
|
|
|
|
dunja RR
|
ja volim riđe
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 17:46:43
|
|
|
|
micketta
|
tjah Bekam! manekencic! Steven Gerrard je bas mljac
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 17:48:19
|
|
|
|
Anoniman
|
sk cu ti metnem sliku evo ih golupcici,ona je postala nazovi zvezda i pevaljka cika Saleta Popovica posle vatachine u Velikom bratu nekako mi je....znas ono...e jbg,ne umem da pojasnim.....
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 17:49:56
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Mina i meni je taj dr privlacan, bas je opasan..... a ridje nikada nisam volela valjda to dodje s godinama (i decom) Pihtije i ridji idu sa godinama Inace mi fudbaleri nikad nisu bili privlacni, ali taj Terry mi je njam njam oduvek.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 17:50:01
|
|
|
|
LillyT
|
piiiii, do za koga navijate veceras? ARG ili MEX?
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 17:50:59
|
|
|
|
dunja RR
|
Argentina i Maradona
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 17:52:28
|
|
|
|
Anoniman
|
evo ga i ovde....jaoooooo
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 17:54:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Argentina i Maradona
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 17:56:30
|
|
|
|
diamond
|
Kažu da je Argentina favorit za osvajanje SP, a ja ne volem favorite, još od osnovne škole i učiteljice , tako da ja navijam za MEX
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 18:01:05
|
|
|
|
minavb
|
I ja navijam za Mex, Maradona mi je previse arogantan.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 18:04:29
|
|
|
|
LillyT
|
Iz nepoznatog razloga, navijam za Argentinu, nema veze sa Maradonom, tako sam odlucila. MM ce za MEX, taman da se deremo. Inace, u nastavku SP-a cu navijati za Cile
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 18:06:23
|
|
|
|
dunja RR
|
meni je fudbal koji Argentinci igraju najlepši i a Maradonu voleeeeeeeeeem puno, srpski naš prijatelj
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 20:18:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Maradona je car, sada sam ga videla kako peva i đuska pred utakmicu
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 21:18:54
|
|
|
|
LillyT
|
A joj, koji propust, ovaj sudija je corav, totalno ih je demoralisao. Sudjenje
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 21:23:54
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT A joj, koji propust, ovaj sudija je corav, totalno ih je demoralisao. Sudjenje slažem se iako navijam za Gaučose
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 21:41:40
|
|
|
|
dunja RR
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, ma najlepši fudbal, kakav goooooooooool
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 21:43:38
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT A joj, koji propust, ovaj sudija je corav, totalno ih je demoralisao. Sudjenje STRAŠNO!!!!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 21:52:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja navijam za mexico... Sudjenje je katastrofa.. je l neko video ponisten cist gol za englesku..iako sam ja navijala za nemce..ono je strasno. i to isti onaj sudija koji je nama ukrao gol.. Ebem ti urugvajca otkinem mu... ja , posto nema nasih, navijam za SLOVACKU do kraja...(Sloveni su brate mili)
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 27.6.2010 22:00:17
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: OTI Ja navijam za mexico... Sudjenje je katastrofa.. je l neko video ponisten cist gol za englesku..iako sam ja navijala za nemce..ono je strasno. i to isti onaj sudija koji je nama ukrao gol.. Ebem ti urugvajca otkinem mu... ja , posto nema nasih, navijam za SLOVACKU do kraja...(Sloveni su brate mili) videli, pisali smo o tome na prethodnoj strani 3:1 za Gaučose
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 28.6.2010 2:02:20
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: LillyT Bekam nikada nije bio moj tip (muskarca). Hm, mozda Terry..... a Premier ligu sam gledala redovno, pocela zbog Piresa i Ljunberga a poslela sam zavolela njihov stil igre.... obrni okreni, lepota.... Hahhahahah ipak imamo isti ukus... Nije ni Bekam moj tip, ali nije ni za baciti... ali Pires o daaaaaaaaaaa zatim Raul...Shevchenko, kao što se da primetiti volim ti stariju gardu lepih fudbalera Ljunberg,Raul A na Piresa sam skroz zaboravila a taaako je dobar!!!!!!!! IZVORNA PORUKA: diamond ALI prirodan polozaj ruke je kad je uz telo a ne u vazduhu. I nije bitno da li je postojala namera ili nije. Znaci svaki kontakt ruke sa loptom bio nameran ili ne,pod uslovom da je ruka u vazduhu je penal. Sto znaci da je penal bio i da nas je sudija ostetio ja mila i dalje ostajem pri svome.... Teško da u bilo kom sportu pa tako i u fudbalu ruka može da stoji uz telo... Tesko mozda jeste,ali tako je, to je pravilo. Ne kazem ja da nam je samo sudija kriv,trebao je da svira penal,ali nasi su morali da iskoriste sanse iz prvog poluvremena i naprave prednost pa taj nedosudjeni penal ne bi bio bitan.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 28.6.2010 10:15:09
|
|
|
|
Mitea
|
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 28.6.2010 21:47:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Bem ti Brazil
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
zatrudnjetiErmina12u braku sam vec 5 mjeseci i jos nisam zatrudjnjela a ja i muz silno zelimo tu trudnocu kako i sta trebamo uraditi?vjestacka oplodnja (
9%)
sacekati jos koji mjesec (
91%)
Ukupan broj glasova: 294Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!