Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 23.6.2010 23:12:04
|
|
|
|
Mivica
|
Ja sam potpuno ravnodušna! Mislim, šta ja imam od toga da li su oni pobedili ili izgubili?
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 23.6.2010 23:14:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa Mivice majku mu... KOlektivni duh, promocija zemlje? Uspeh imena SRBIJA? poraz vele sila koje mrrrrrzzzzzzzzzzzim???
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 23.6.2010 23:17:04
|
|
|
|
Mivica
|
Ma, jok, OTI, ja sam totalno i bespovratno razočarana u ovu zemlju i sve što je vezano za nju.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 23.6.2010 23:26:55
|
|
|
|
dacica
|
ja sam se bas iznervirala ..a,u gradu-da neverujes,na ulicama nigde nikoga,kao epidemija-da se uplasis...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 24.6.2010 1:29:51
|
|
|
|
diamond
|
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 24.6.2010 1:35:41
|
|
|
|
diamond
|
Ljudi, mozete da se ljutite na sudiju ali ono nije bio penal .....postoji pravilo, ako je ruka u prirodnom polozaju i lopta udari u nju to nije penal, njega je lopta pogodila...ono sto je Vidic uradio sa Nemcima...to je bio penal, on je isao rukom na loptu.... Sami smo krivi...toliko ne iskoriscenih sansi.... Pa culi ste sta su i igraci rekli....svesni su.... Meni je u svakom slucaju drago sto smo uopste dosli dovde...ali to ne umanjuje tugu i nevericu... I to sto sto ih kritikujem, to ne znaci da nisam ponosna na njih....samo sam realna...i kada gubimo i kada pobedjujemo....
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 24.6.2010 8:08:52
|
|
|
|
Trcosava
|
1. Sudija nije svirao slobodan udarac negde na početku, na ivici šesnaesterca je oboren neki naš igrač - nije ništa svirano 2. Mislim isto da ono nije bilo za penal, ali dosuđivani su i ranije penali na to 3. Trčali jesu i bili dobri u prvom poluvremenu. Ostalo je sve bleda slika. Drago mi je da je Pantelića uveo tekpred kraj jer do sada nije uopšte dobro igrao. Nekoliko njih igra za strane klubove i greju klupe, Lazović je ima lošu sezonu.... Kad se sve sabere i oduzme - loše su odradili posao. Kad sam videla kako su se ispromašivali u 1. poluvremenu - Krasić i ne znam ko je još bio u 16ercu - rekla sam da ćemo da puknemo.... PET šuteva za redom i da ni jedan ne prođe?!?!?! Loše, jako loše. Ni ne trebamo da idemo dalje.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 24.6.2010 9:14:36
|
|
|
|
diamond
|
Bilo kako bilo....priustili su nam radosti i nade samim ucestvovanjem na sp...
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 24.6.2010 9:18:11
|
|
|
|
kokoloko
|
žao mi je jako.najviše mi je bilo žao mog sina koji je tako tužno plakao nakon završetka. bili su dobri, bolji od australijanaca, ali nismo imali sreće. moje skromno mišljenje.
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 24.6.2010 9:31:42
|
|
|
|
New Mom
|
Al' šta su se ispromašivali... ništa nije bilo drugo za očekivati... na žalost... Za nas je izgleda postao maksimum plasirati se na takmičenje. Šteta...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 24.6.2010 9:51:35
|
|
|
|
prase
|
Zene... fudbal je to... lopta je okrugla... Koliko je realno da oduvamo Australiju, toliko je realno da nas oduva Nemacka, a Nemacku smo ipak dobili. Ko je gledao susret sa Nemackom, zna da je moglo da bude 3:1 za njih, koliko smo tada imali srece. I sad je sreca bila na suprotnoj strani, pa Boze moj... Nerealno je da osvojimo SP, a meni je onda svejedno da li se vracamo kuci kao 16. ili kao 2. Logikom - kad vec moram da popijem riblje ulje, daj da ga popijem odmah ujutro a ne da se natezem sa tim ceo dan - bolje da smo odmah ispali
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 24.6.2010 11:15:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: diamond Bilo kako bilo....priustili su nam radosti i nade samim ucestvovanjem na sp... bravo Diamond to je poenta
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 24.6.2010 11:57:28
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: diamond Ljudi, mozete da se ljutite na sudiju ali ono nije bio penal .....postoji pravilo, ako je ruka u prirodnom polozaju i lopta udari u nju to nije penal, njega je lopta pogodila...ono sto je Vidic uradio sa Nemcima...to je bio penal, on je isao rukom na loptu.... Nisi u pravu diamond. Jeste da je pravilo da kad igrac igra rukom a ruka je u prirodnom polozaju nije penal! ALI prirodan polozaj ruke je kad je uz telo a ne u vazduhu. I nije bitno da li je postojala namera ili nije. Znaci svaki kontakt ruke sa loptom bio nameran ili ne,pod uslovom da je ruka u vazduhu je penal. Sto znaci da je penal bio i da nas je sudija ostetio
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 24.6.2010 17:02:36
|
|
|
|
bebironcic
|
Kako god bilo mi smo izgubili i tu je kraj....
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 24.6.2010 18:41:09
|
|
|
|
Mitea
|
Kao sto nemci nisu imali srece protiv nas, tako ni mi nismo imali protiv kengura
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 26.6.2010 0:25:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Ispali i Italijani, bivši prvaci sveta....... Moj muž se ono veče, kada smo pukli od Australije u sred noći budio i pričao sa Antićem
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 26.6.2010 0:26:23
|
|
|
|
Mishica 77
|
Idi bre, Duki, zar u ovo doba o fuci? 'Ajd' u kafanče!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 26.6.2010 0:27:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Idi bre, Duki, zar u ovo doba o fuci? 'Ajd' u kafanče! ma gledam na vestima Italijane kako plaču.....
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 26.6.2010 0:30:55
|
|
|
|
Mishica 77
|
Ja bih ih tako rado "tešila"
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 26.6.2010 0:36:16
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Ja bih ih tako rado "tešila" ja bih Nestu tešila, ionako je povređen nije ni igrao
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 26.6.2010 0:38:39
|
|
|
|
Mishica 77
|
Đe me utrefi?! U sekundi sam se preznojala. Sad neću oka sklopiti.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 26.6.2010 0:54:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Uffff Nesta mi je slaba tačka već skoro 15 godina, ovo je iz tih mlađih dana(inače je moje godište )
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 26.6.2010 0:56:30
|
|
|
|
Mishica 77
|
Kome ti pričaš? Pa do skoro sam pratila it. ligu k'o neka muškarača... više ne. I to sam u svakom timu imala razlog zašto gledam.... žensko... šta ćeš?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Uvodjenje nemlijecne hranelittle_oneKada ste poceli da uvodite nemlijecnu hranu bebama?Prije 4tog mjeseca (
19%)
Od 4 tog mjeseca (
32%)
Od 5tog mjeseca (
20%)
od 6tog mjeseca (
27%)
Sa 7 i vise mjeseci (
1%)
Ukupan broj glasova: 108Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!