Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 20.6.2017 20:25:21
|
|
|
|
Dragce86
|
Kalendar je odlican. Mi smo danas primili 3.dozu DTP i bili smo super :)
|
|
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 20.6.2017 20:31:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vec ste primili?
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 27.6.2017 1:04:37
|
|
|
|
Divnica
|
Obavezno vakcinacija dece, ja sam za. Ima raznih misljenja teme price itd ali vakcina je naj naj otkrice 20 veka . Obaveznoo
|
|
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 29.6.2017 16:55:55
|
|
|
|
Dragce86
|
Slazem se sa @Divnica! I mi smo primali vakcine, pa nam nije nista falilo. Mislim da je samo marketing oko MMR i ja cu svakako svoje dete vakcinisati po redovnom vakc.kartonu sve.
|
|
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 29.6.2017 16:56:52
|
|
|
|
Dragce86
|
@Sanjica26 RR, da to je tzv. Pentaxim 3.doza koja se prima do navrsenih 6 meseci.
|
|
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 18.9.2017 15:24:30
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Do sada je primio sve vakcine koje je trebalo u petak idemo u savetovaliste i na bocu verovatno (strasnije mami nego bebi)
|
|
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 18.9.2017 19:34:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi sutra idemo na sistemacki, trebao bi da primi bocu al nesto slinavi pa videcemo.
|
|
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 18.9.2017 20:17:03
|
|
|
|
krin 40
|
I mi smo sutra u savetovalištu.Primaju sve ali se ne radujem
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 28.9.2017 17:45:10
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Ovu poslednju vakcinu nije primio zbog urinarne infekcije,tek kada ispije terapiju i kada utvrdimo da je zdrav onda ce dr reci kada dobija bocu.
|
|
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 29.9.2017 14:13:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Dragce86 @Sanjica26 RR, da to je tzv. Pentaxim 3.doza koja se prima do navrsenih 6 meseci. Zar se ne prima Pentaxim sa godinu, godinu ipo? Mi imamo zakazano za decembar. Treba da prodje godinu dana od prethodne (a to je bilo u novembru)
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 21.10.2017 18:57:06
|
|
|
|
emicaa
|
Doru sad u novembru ceka vakcina sa 4 godine.
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 25.12.2017 23:14:42
|
|
|
|
wivern
|
Ja sam isto za vakcinaciju. Jedino sto smo mi mnogo kasnili sa MMr vakcinom zbog stalnih upala usiju
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 26.2.2018 22:53:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Mame sa bebama - koja vakcina se sada daje sa navrsenih 2 meseca?
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 3.3.2018 23:07:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pentaxim prva doza ...sa 3,5meseca druga, sa 5 m treca...ako se nisam zabunila...
|
|
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 3.3.2018 23:13:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste prva doza Pentaxim, juce smo bili... Super je ovaj kalendar dragce
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 3.3.2018 23:16:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
E pa eto, onda sam u pravu.
|
|
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 3.5.2018 11:09:44
|
|
|
|
mama ivane
|
Nas je namucila MMR vakcina sa 12 meseci je sin primio gukica u nogici se stvorila otok crvenilo visoka temperatura sirupi ne pomazu katastrofa jedna, dok cerkica nije imala problema ni sa jednom vakcinom
|
|
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 3.5.2018 11:56:24
|
|
|
|
Maraj
|
Mame , zanima me onaj zuti karton koji sestra overava , kada se prima vakcina. Da li vam upisu samo datum date vakcine ili stave i pecat? Ja nemam ni jedan pecat, samo hemijskom upisan datum vakcinacije , pa me zanima jel to ok, bez pecata?
|
|
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 3.5.2018 11:59:25
|
|
|
|
milicicak
|
Maraj, u mini bubinom kartonu je kod vakcina koje je dobila privatno pored datuma onaj broj sa vakcine, kod onih koje je primila u dz ima samo datum
|
|
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 3.5.2018 12:03:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas je sve pečatirano. Ali naš karton nije žuti već beli lol
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 3.5.2018 12:09:38
|
|
|
|
milicicak
|
I nas je beli
|
|
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 3.5.2018 12:30:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ni nemam karton
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 3.5.2018 12:53:51
|
|
|
|
mama ivane
|
i kod nas je beli nije zut kao knjizica je
|
|
|
|
RE: Kalendar vakcinacije 3.5.2018 13:12:05
|
|
|
|
Maraj
|
Ovaj L je kremkaste boje. Ali nesto razmisljam, zasto nema pecata pored svake vakcine. Samo pored synflorix vakcine koju smo platili, ima taj br kao sto mili kaze. Dr je odlepila br vakcine sa injekcije i zalepila pored datuma. Ostale vakcine, samo datum. Meni to nesto neispravno.... otkud znam. Mislila sam da samo mi nemamo pecat
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?