Shishica -> RE: Razdvojeni trbusni misici (9.6.2010 13:39:15)
|
IZVORNA PORUKA: Shishica IZVORNA PORUKA: cicko Cek da vidim... Joj, pa ja nista ne vidim, ustvari ne vidi se taj "jarak"... verovatno od sala....[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] IZVORNA PORUKA: Shishica Evo trazim po netu i nadjem da tu svako ima drugacije misljenje pa cu zato da se najvise vodim one recenice moje doktorice da se ponasam onako kako osecam, da slusam svoje telo.. Nego htela sam da vas pitam je li to tako i kod vas posle cr kad napregnete stomak imate po sredini (od pupka gore i dole) ko jarak, kao da je razmaknuto? [sm=zmeden.gif] Pa lezi i podigni glavu kao kad bi radila trbusnjake, da se stegnu misici na stomaku i onda pipni tu u sredini ispod pupka da li ima jarak..pored osetis misic malo, a tu ne..... IZVORNA PORUKA: cicko nisam sigurna, ali mislim da ne napipavam jarak... sad sam ponovo pokusala, nista IZVORNA PORUKA: cicko Hej, i meni moj govori da super izgledam...kao da ja nemam ogledalo, a i imam oko 5 kg viska... Mislim da je to visak koze jer se rastegla tokom trudnoce, ali da ce se nakon nekog vremena vratiti u normalu. Masiraj je i stipkaj! Ja sam tek pre nedelju dve pocela bolje da spavam, malisa sad nocu sastavi i do 6 sati spavanja u cugu. Nisam verovala da ce proci, onaj pocetak mi je bio STRASAN!!! Bila sam skoro pred razvodom braka! IZVORNA PORUKA: Shishica Pa dobro.. ili sam falicna ili je tebi to proslo... ima vec tri meseca, a meni mesec... A jel' stomak takav jer su misici oslabljeni ili imam visak koze? Nisam ugojena..nego ko salo koje sam i imala da se otrembesilo... a kad stisnem misice to nije to.. Au sto lupam vec, majku mu.. ali sva sam kilava, ne spavam i sva sam sugava..a MM mi juce kaze kako izvodim i da super izgledam "Pa porodila si se pre mesec dana!" IZVORNA PORUKA: Nedja Shishice, mislim da je to ono sto kazu da se trbusni zid "rastavlja", tj razilazi kad raste stomak...jarak imam i ja, al sve je manji i manji[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Mislim da je uslov da se on oseti postojanje misica na stomaku, jer je to ustvari rupa izmedju misica sa leve i desne strane (ovo je moje misljenje, nije potvrdjeno), pa tek kad sisnes misice, mozes da je osetis. IZVORNA PORUKA: Shishica E i ima o tome u knjizi Sta da ocekujete u prvoj godini.. pise da treba pre vezbanja da se sastave..i da legnem pa dizem glavu i rukama spajam misice... ponovim dva puta dnevno po 4 puta.. Moracu da probam.. A za spavanje bebe, mislim i ja da nikad nece poceti da sisa i spava normalno.. sad mi trazi na 2, nekad i 1 sat.. ne spava, kenjka... nocu me budi na 2 sata.. [sm=smiley5.gif][sm=zaspan.gif]
|
|
|
|