Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 21.12.2008 23:33:13
|
|
|
|
Koka Loka
|
Prvo sam sebi polirala nokte i rekla mužu da mi "duguje" 300 dinara, pa uradila "frenč". Razmišljam da svako veče sređujem sebi nokte i naplaćujem mužu!? Obećava mi pare za manikira i pedikira pa da mu uštedim, bolje ja to sama sve za 500 dindži svako veče
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 27.12.2008 8:51:33
|
|
|
|
guppy RR
|
Doooooooobro jutro!!!! :))))))))))))))))))))))))))))) Počeo je uspavani vikend, mi smo već na nogama od 6.30, maleni još uvek spava... već dva dana leže u 18.00 a budi se oko 9.30. Izgleda mu fali sna posle one bolnice itd. Ja sam za računarom, tata sprema svoj ormar.... i tako smo započeli dan. Kako ste mi?
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 27.12.2008 13:07:28
|
|
|
|
andrijana
|
E,guppy,izgleda da cu opet pricati sama sa sobom. Da li je moguce da samo vikendom ja mogu da se dokopam kompa? Mm spava,beba drema a ja se smaram. A ceka me usisavanje i spremanje kolaca za docek a nista mi ne pada na pamet osim Ruskih kapa. Imate li neke torte na pameti? Samo da nemaju puno kora za pecenje jer i ne volim te ''zimske'' torte,vise volim kremaste a da se lako prave. Sto zanovetam....
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 27.12.2008 13:22:43
|
|
|
|
guppy RR
|
Evo.. ja sam KOMA danas... muž mi je, dok sam spavala, napravio čokoladne kuglice.... to je zadnji put uradio davne XY. godine kad smo prvi put slavili zajedno... slatkiš moj. Nisam dobra u pravljenju torti, pa ću da ćutim. CMOKA
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 27.12.2008 13:42:34
|
|
|
|
andrijana
|
Jao,bas je divan. Kako to uspevas?
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 27.12.2008 13:54:20
|
|
|
|
guppy RR
|
To ti je trening od prvog dana kad smo se sreli (a i ja shvatam, da sam prilično teška, pa pokušam da se promenim u postupku)
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 27.12.2008 14:01:07
|
|
|
|
andrijana
|
Svaka cast!
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 27.12.2008 14:57:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja dan je poceo jurnjavom kod dr zbog pise, pa kolokvijum, i sada sam zvanicno na godisnjem. Kupila sam farbu za kosu... Sela za mamin komp, Luka spava, obradovala sam se kada sam pogledala aktivne korisnike i videla da vas ima nekoliko ovde, krenula da pisem, kad od jednom tisina.
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 27.12.2008 22:05:30
|
|
|
|
guppy RR
|
Mi se ućutali zbog tebe A smešno mi je... sad pišeš na forumu, a ja pratim u zadnjih 50 poruka i jurim odma na tu temu da vidim šta je nemam pametnijeg posla
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 27.12.2008 23:54:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy A smešno mi je... sad pišeš na forumu, a ja pratim u zadnjih 50 poruka i jurim odma na tu temu da vidim šta je Često mi se dešava da otvorim temu, pogledam aktivne korisnike, vidim da žene čitaju emu, i sve ćute. I onda mi je smešno, kada jedna odgovori - sve odgovore.
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 28.12.2008 5:43:54
|
|
|
|
gracija
|
Dobro jutro.Evo ja malo poranila.Nisam mogla vise da spavam,probudio me moj bebac.Izgleda da trenira fudbal jutros
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 28.12.2008 7:47:17
|
|
|
|
Lu
|
I ja sam tu odavno ali evo moji muški se polako bude,čujem gitaru već,jao...
|
|
[Obrisana poruka] 28.12.2008 8:55:59
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 28.12.2008 9:49:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se od 7.30 zlopatim sa vozićem koji ispada iz šina... uopšte ne razumem kako mm može da spava uz ovoliko huktanje i pištanje.
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 28.12.2008 9:50:38
|
|
|
|
Anoniman
|
I internet mi non stop puca!
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 28.12.2008 10:35:37
|
|
|
|
guppy RR
|
ja ustala u 10... glavobolja me tuče...
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 28.12.2008 11:30:58
|
|
|
|
Jeca*
|
Meni je Luka bolestan Pun mu je nosić sekreta, onako krklja, kašlje, ima graničnu temperaturu i sav mi je nešto ubledeo a ja sam bila prehladjena ovih dana i strašno me je bolelo grlo. Evo sad ga pratim pa daj Bože da danas bude dobro obzirom da je i nedelja, ne radi njegov pedijatar. A sutra ga obavezno vodim da ga presluša i pregleda. Uopšte ne znam gde smo to pokupili. Baš vodim računa i slabo i izlazimo medju ljude od kako je ovako zahladnelo
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 28.12.2008 12:06:31
|
|
|
|
guppy RR
|
jecka, to dođe tako.... pereš li mu dobro nosić fiziološkom?
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 28.12.2008 12:23:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Micika moja, ako je tebe bolelo grlo, vrlo su velike šanse da će i njega. Prati dal jede, ako smanji obroke, ili odbija da jede - boli ga grlo. guppy.. znaš šta je lek za glavobolju, negde si već rekla nešto tipa "Kod nas nije BOLI ME GLAVA - NE MOGU; NEGO BOLI ME GLAVA PA U AKCIJU"
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 28.12.2008 12:37:12
|
|
|
|
guppy RR
|
mhm
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 28.12.2008 12:55:08
|
|
|
|
guppy RR
|
eto ... sad mi neprijatno naime, ne boli me više glava
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 28.12.2008 14:00:53
|
|
|
|
Anoniman
|
LJUB LJUB!
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 29.12.2008 6:08:38
|
|
|
|
gracija
|
Dobro jutro.Vikend je prosao.Ustajte.... Svako jutro sama sa sobom pricam
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 29.12.2008 7:05:57
|
|
|
|
guppy RR
|
Gde si sad, spavalice
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 29.12.2008 8:48:18
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?