Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 1.8.2009 11:14:32
|
|
|
|
Shishica
|
E taj bazen..kod nas je uzasan, sve mali siparci i siparice,pusta se neka americka muzika..ma kao u onim tinejdzerskim americkim filmovima.. Ja se bojim uvek da tamo neku bolest ne nakacim A imam nesto malo karata (mama preko sindikata dobila)... Kad me prodje mozda odem.. Ma sta te briga, cim si ti na poslu sa nama dobro ti je , a i imas posao, to je mnogo dobro!
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 1.8.2009 11:18:26
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Ma sta te briga, cim si ti na poslu sa nama dobro ti je , a i imas posao, to je mnogo dobro! Da znas da si upravu
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 4.8.2009 10:40:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma šta je ovo???
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 4.8.2009 11:07:58
|
|
|
|
dadaa
|
tasho ko mi te dira?
|
|
[Obrisana poruka] 15.8.2009 15:17:07
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 15.8.2009 15:29:04
|
|
|
|
dacca
|
da li je vama vrucina?
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 15.8.2009 15:32:52
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 15.8.2009 15:34:31
|
|
|
|
dacca
|
A ja zivim na moru i nemam sa kim da odem na plazu, hoces sa mnom?
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 15.8.2009 15:50:01
|
|
|
|
dacca
|
A dali mogu da vidim necije slike, ako ih imate? Ja evo rucam sa vama
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 15.8.2009 16:34:48
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 15.8.2009 16:35:17
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 22.8.2009 9:12:18
|
|
|
|
prolece
|
svi spavate,a? ako Bog vam dao. ja moram i drugu kafu da ne bi zabila nos u tastaturu i poslala vam ovo:gihuhcudhczgdzwpkkxksefffrrr
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 22.8.2009 10:09:30
|
|
|
|
marince1
|
|
|
[Obrisana poruka] 22.8.2009 11:17:54
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 27.11.2009 13:44:11
|
|
|
|
*Alexx*
|
Hehe, poslednji post je bio na dan kada sam se porađala! Danas je petak, ali se ja osećam kao da je već vikend! Tako da - želim vam lep vikend, iako su prognozirali sutra kišu. Ko može, neka otputuje negde
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 15.7.2018 16:17:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Skroz uspavan I ovaj tenis što gledam, dosadan, uspavljuje nije ni prineti ovaj lik Đokoviću. Ali zato ono juče, to je bio klasik
< Poruku je uredio dunja RR -- 15.7.2018 16:46:58 >
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 15.7.2018 17:28:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, ja se uspavala pored mace i Djokovica
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 15.7.2018 20:11:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja vidim stoji tema u dogadjajima pa reko Ringerajke se druzile Jao kod mene juce xeo dan tenis danas komb. Tenisa i fudbala...dosta vise.
|
|
|
|
RE: Uspavani RR vikend :) 23.8.2019 22:33:08
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Suzi, ja se uspavala pored mace i Djokovica haha.. Ja videh temu pa da bacim pogled
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?