Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 31.3.2013 21:23:58
|
|
|
|
little_one
|
urnisalo nas danas pomjeranje sata...i ispomjerali smo se skroz...moramo da se sredimo sto prije
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 10.6.2013 21:41:15
|
|
|
|
Maraj
|
samo nas poremeti
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 29.3.2014 20:56:33
|
|
|
|
New Mom
|
Ovo pomeranje vremena... Tu gospodu Nemce bih poslala u tri lepe...
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 29.3.2014 21:08:46
|
|
|
|
Torbica
|
Pih, nisam ni ja odusevljena....
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 29.3.2014 21:23:44
|
|
|
|
anci kv
|
Ionako kukam da sam neispavana,a tek noćas.... mrzim ovo pomeranje, više se radujem onom zimskom kad znam da je sat vremena duže spavanje
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 30.3.2014 6:03:53
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Meni je ovo lakse pomeranje hehe....Dunja ce spavati do 7 valjda umesto do 6. Bar danas.
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 30.3.2014 10:19:14
|
|
|
|
isidora88
|
mi smo jutros ustali u 10
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 30.3.2014 10:26:52
|
|
|
|
NadaR
|
M jos nije ustao . Ja sam maloprije . Sutra ce nam biti veselo.
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 30.3.2014 10:37:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja ga danas (po novom) odvalih do 8 čak!!!! Woooohoooo! Nado kad vidim tvoje 10 zavrti mi se u glavi. Mislim da sam zadnji put spavala do 10, ammm... pre 5 godina
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 10.3.2015 0:37:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo ovog vikenda već pomerili satove na letnje računanje, i u prilog tome temperature ovih dana su preko 15 stepeni (ako nema vetra može se komotno ići napolje u laganom duksu, to važi za nas evropljane, a kanađani i na minusu šetaju u patikama bez čarapa, japankama, kratkim rukavima...)
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 10.3.2015 7:11:52
|
|
|
|
adulence
|
Kada se kod nas menja vreme?
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 10.3.2015 7:26:28
|
|
|
|
mali_mis
|
Mislim da poslednja nedelja marta.
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 12.3.2015 18:09:58
|
|
|
|
Plavusa34
|
jedva cekam ja volim tako to je moje vreme
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 26.3.2016 22:39:48
|
|
|
|
branki*
|
Nocas pomeramo sat!
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 26.3.2016 22:41:15
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro me podseti Branki
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 26.3.2016 22:44:47
|
|
|
|
eca89
|
Zar nije sutra navece?
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 26.3.2016 22:59:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eco, uvek je subota na nedelju.
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 19.3.2017 16:24:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Juhu, sledeći vikend pomeramo sat
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 19.3.2017 17:01:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zar vec ????
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 19.3.2017 17:22:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, da, sledeci vikend je poslednja nedelja marta. Ja sam bas srecna :)
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 19.3.2017 17:30:23
|
|
|
|
emicaa
|
Ala brzo prodje vrijeme,kao da smo prosli mjesec mjenjali.
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 19.3.2017 17:32:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ovo pomeranje vremena... Tu gospodu Nemce bih poslala u tri lepe... I mene ovo jako jako nervira..al.ajd sad cemo navodnno spavati duze sto mi odgovara 😂
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 19.3.2017 17:55:36
|
|
|
|
branki*
|
meni je ok,mislim ,ne nervira me..ali,bas mi je brzo proslo od prethodnog menjanja!sad spavamo sat krace.
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 19.3.2017 18:20:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da..ide onda sat unapred..ja citam gore postove pa ae zanela. Nama ce biti bas grozno inace ustajemo u 6h ..znaci sad u 5h..jadnicci, ima decu da legnem sam u 18h da bi se naspavali.
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 19.3.2017 18:24:03
|
|
|
|
emicaa
|
Mi ionako ne spavamo tako da nemamo problema sa tim
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?