Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 28.3.2009 10:58:57
|
|
|
|
Sneža
|
Narode,a kada se pomera sat?Ja se nešto ne mogu setiti
|
|
[Obrisana poruka] 28.3.2009 10:59:52
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 28.3.2009 12:57:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Hoće Nado, ali ne noćas. Lagano... u narednih 7 dana vrati bebu na uobičajeno vreme. Svaki dan pomeraj sve za 10 minuta.
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 29.3.2009 8:28:22
|
|
|
|
Lu
|
Moj se malecki jutros probudio u 5h po starom,po novom u 6h a inače se budi oko 7h
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 29.3.2009 9:22:56
|
|
|
|
mihi
|
Miloš se probudio u 7 i 10 po staro 6 i 10 kao i pre .
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 29.3.2009 9:26:34
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 29.3.2009 9:54:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Moji spavaju, a ja reko da zvirnem... Vidim niko se nije prijavio na spisak mama... ZAŠTO???
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 29.3.2009 9:59:29
|
|
|
|
NadaR
|
Milos se probudio u 9,znaci po starom 8... Bice da je i on podesio svoj casovnik
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 29.3.2009 10:01:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja Luku danas popodne neću ni stavljati da spava, pa već je 10 sati.. a on još uvek spava...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 29.3.2009 10:01:46
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 29.3.2009 10:04:42
|
|
|
|
NadaR
|
Vidjece se bar do 7... Sto znaci da cemo moci u setnju i sa tatom... on dolazi u pola 6 sa posla a tad je vec mrak skoro...
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 29.3.2009 10:06:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma mrak je bio kada ja dođem sa posla oko pola 5, dok ručam - mrak je sigurno!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 27.3.2010 15:39:29
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 27.3.2010 16:12:43
|
|
|
|
Anitaaa
|
joj daaaaaa
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 27.3.2010 20:50:23
|
|
|
|
NadaR
|
Bas se radujem duzem danu ...
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 28.3.2010 11:21:18
|
|
|
|
LillyT
|
Ja sam juce rekla mm-u da ako se porodim nocas u dva da OBAVEZNO kaze tamo da pocinje letnje racunanje vremena i da obrate paznju sta ce napisati u koliko se rodila bebica. Naravno, porodila se nisam, ali sam se pogubila kada sam pogledala u sat.
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 29.3.2010 12:03:30
|
|
|
|
Anoniman
|
mrzim pomjeranje sata
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 29.3.2010 12:04:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedva sam dete digla jutros!
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 29.3.2010 12:07:40
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam sebe jedva digla jutros
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.3.2011 17:47:27
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 26.3.2011 17:49:03
|
|
|
|
Olga75
|
samo to imam da kazem na pomeranje vremena , uvek mi fali pola sata spavanja a od nocas ce to biti sat i po pa da ponovim i pomeranje
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 26.3.2011 21:13:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi Da i ove godine podsjetim Ja kažem za pomeranje sata sada! Inače Marka kupam u 19h, sada će to biti 20h, inače spava u 20h, sada će to biti 21h (što je super jer će dan biti već sutra do 19h). Ujutru se neće buditi u 5 nego u 6, a ustajati umesto u 8 u 9. Genijalno, ako zaista bude tako!
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 26.3.2011 21:17:04
|
|
|
|
anajid
|
Aha samo se nadaj Tash da ce biti tako Sto je meni to bzvz,totalno!Rusi od ove godine prestaju sa pomeranjem sata,iskljucili se iz te budalastine.
|
|
|
|
RE: ljetno racunanje vremena 26.3.2011 23:43:51
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: gagi Da i ove godine podsjetim Kako ide sa 3 na 4h? Je li? MM ima zakazano krstenje u 16h sutra, da je jos malo kasnije bio bi mrak
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
žensko imejabukicaKoje vam je lepše ime za devojčicu?Tijana (
28%)
Nađa (
38%)
Ema (
22%)
Tina (
12%)
Ukupan broj glasova: 286Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!