Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 14.6.2010 18:35:09
|
|
|
|
indy_25
|
Jeste nesto slicno samo sto je bolje od KIK ovdje je stvarno jeftino a bas je kvalitet i sto kazes 100% pamuk. Ja svojoj maloj uzimam dosta stvari kod njih jer je skoro dzaba sve.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 14.6.2010 18:39:34
|
|
|
|
Nana*
|
Gledala sam malo katalog, rekla bi da su kvalitetniji. Kik bi samo morao da poboljsa kroj i kvalitet garderobe. Mada sto se tice vesa super im je, gacice i potkosulje pamucne su kao od naseg pamuka peri-deri.
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 14.6.2010 21:08:08
|
|
|
|
Mishica 77
|
Devojke Imate pp
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 14.6.2010 21:15:54
|
|
|
|
lenaa
|
Nana ja sam isto gledala na mapi gde su njihove radnje i veruj mi na rec da ono sto mapa pokazuje nije tacno. Na mapi pise da postoji radnja u Lindau i mm i ja smo pre neki dan bili tamo i nema je, sve smo pretrazili - ne postoji nit je ima u blizini od 50km
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 17.6.2010 13:36:09
|
|
|
|
Nana*
|
Pa verujem ti lenaa, jer je meni prvi put pokazao deo Stuttgarta i sad ga nema. E ako si bila u Lindau mozemo da se sretnemo sledeci put kad smo mi na Bodenskom jezeru Draga moja Misice javio mi se drug danas, bio je juce u Zeeman-u i zepice su sve rasprodate, kaze sam ih je trazio i onda je pitao prodavacicu i rekla mu je da su rasprodate. Ali mu je rekla gde jos imaju 2 filijale, pa ce on bar jednu koja mu je u blizini obici i pogledati jos tamo Bas mi krivo... Ali icicu ja ovih dana sa mojima u Shopping, pa ako slucajno nesto slicno nadjem ja cu ti uzeti... Pozz...
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 17.6.2010 14:10:56
|
|
|
|
Mishica 77
|
Nana, mila, nemam reči. No comment.... Divna si.
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 17.6.2010 14:18:43
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Svaka vam cast! Evo mi suze idu! Indy i Nano, divne ste, taman kao da ste i meni poslale Isto, s tim da ne smem da cmizdrim, moji će me gledaju mnogo čudno, ali mi oči pune suza
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 17.6.2010 15:11:22
|
|
|
|
Nana*
|
Zene moje nemojte se ljutiti, ali vi ste lude , moji emotivci Meni moja mama ceo zivot ponavlja: " Pruzi ruku, dohvatices "... A i ceo zivot dok sam zivela u Srbiji, imala sam kumu u Nemackoj tj. imam je i dan danas. Jedna jako, jako velika i dobra dusa... Uvek je sve oko sebe obradovala, nas decu pogotovo... Donosla dzakove i dzakove garderobe kad su bile sankcije i ratovi... Znate li kako je u ono najgore vreme, krecete u skolu i jedini imate najnovije flomastere i olovke, gumice... Ja sam se malo ugledala na nju, vec mesec dana razmisljam sta bi mogla mojim drugaricama da ponesem, mojoj maloj komsinici koju obozavam, ali to mora da bude nesto da ce ih bas, bas obradovati... Nekako me to ispunjava... I volim da pomognem... Nije mi bila namera da vam se predstavim kao andjeo sa neba u ovom postu , jer i nisam bas imam ja i drugih strana Ljubim vas.
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 17.6.2010 15:52:50
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
Devojke bravo ,zato i volim ovaj rr
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 18.6.2010 17:35:42
|
|
|
|
indy_25
|
Mishice napokon sam uhvatila vremena da ti posaljem paketic danas. Poslala sam ti i jos jednu sitnicu osim papica nadam se da ce se Isidorici svidjeti. nisam ostavila pravo ime i prezime napisala sam Indy Ringerajka. Paket stize za 6-10 dana i molim te javi mi cim dodje da znam u ovoj temi. Ljubim vas.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 18.6.2010 19:34:15
|
|
|
|
indy_25
|
mishice imas pp
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 18.6.2010 20:50:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Indy, ljudino!
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 18.6.2010 20:59:55
|
|
|
|
anajid
|
Indy ,prava si carica,svaka ti cast!
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 5.7.2010 14:48:21
|
|
|
|
Mishica 77
|
Stigao nam je paketić iz Holandije!!! Hvala teta indy!
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 5.7.2010 14:49:18
|
|
|
|
pepino
|
Svaka cast Indyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 5.7.2010 14:49:56
|
|
|
|
LillyT
|
Indy
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 5.7.2010 14:51:31
|
|
|
|
maslinica
|
indy ...rasplakah se...toliko me dirnulo ovo sve, otpocetka pratim o slapicama sve...i svaki put mi krenu suze..i evo ih opet...
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 5.7.2010 14:53:49
|
|
|
|
New Mom
|
indy, stvarno
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 5.7.2010 15:05:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Svaka čast Indy
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 5.7.2010 15:06:30
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 5.7.2010 21:14:15
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Stigao nam je paketić iz Holandije!!! Hvala teta indy! Ne verujem da ste dobili i poklon pride !!!!!! Mislim indy stvarno si the best
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 6.7.2010 15:49:45
|
|
|
|
indy_25
|
Woooow super bas mi je drago da je stigao paketic a mislila sam da se vec zagubio. Super super u zdravlju da ih nosi i da se igra sa zekom.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 6.7.2010 15:51:50
|
|
|
|
Nena81
|
Indy stvarno si carica
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 6.7.2010 17:18:36
|
|
|
|
indy_25
|
Hvala svima
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 6.7.2010 22:58:51
|
|
|
|
lidija 011
|
Od pocetka pratim "slucaj"...Indy svaka cast A zekica je posebna prica (ja mnogo volim roze boju)
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?