Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 23:57:04
|
|
|
|
indy_25
|
Ma nisu bitne pare nije to skupo toliko nego kad uhvatim vremena jer mi je prodavnica u gradu a rijetko idem i moram da nadjem postu jer ja sam ovdje skoro 1 godinu pa se jos uvjek ne snalazim dobro pa sam zbog toga rekla da ne obecavam 100% volila bi da ti ih posaljem jer vidim da ti je stalo da ih imas. Al bi ti onda poslala vise njih jer su stvarno djaba.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 8.6.2010 0:03:04
|
|
|
|
Mishica 77
|
indy, imaš pp
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 8.6.2010 0:15:20
|
|
|
|
indy_25
|
odgovorila na pp
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 8.6.2010 16:51:04
|
|
|
|
Nana*
|
Devojke samo da javim, nasla sa Zeeman i ovde. Malo mi je dalje u drugom delu grada, nekih 25 km pa ako idem u tom pravcu kao sto rekoh mogu rado da pogledam ( a ako nije potrebno javite mi ).... Inace paket isto nije problem, pogotovo ako ih donesem u Srbiju i odnde poslajem...
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 8.6.2010 17:03:14
|
|
|
|
Mishica 77
|
Nano, ja sam otvorena za sve mogućnosti. Ponudila se i indy pa koja od vas dve bude mogla pre, ja ću biti presrećna. Bilo bi super da može da mi se pošalje direktno odatle ali dogovorićemo se. Kontaktiraćemo još. Hvala vam obema do neba.
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 9.6.2010 13:11:07
|
|
|
|
indy_25
|
mishice nasla sam postu nece biti skupo jos samo da odem u grad i da ih kupim i saljem ti.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 9.6.2010 13:20:25
|
|
|
|
pepino
|
Indy,Nana,svaka vam cast zene,kad pomazete na takav nacin nekome koga u zivotu niste vidjele! Meni je ujak oko 30 godina u Svajcarskoj,nije mi nikada ni cokoladu poslao
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 9.6.2010 13:21:54
|
|
|
|
maslinica
|
bravo za solidarnost nasih rr drugarica , bas citam muzu...raznjezila sam se
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 9.6.2010 14:21:36
|
|
|
|
Mishica 77
|
Joj, indy, idi bestraga... sad ću još i da se zaplačem od sreće... ja stvarno nemam reči... pa ti si divna... Kao što sam ti rekla i u pp. Toliko si me dirnula svojom voljom i željom, da je isto kao i da si mi ih poslala. Ovo mi se još nije dogodilo. Što kaže, pepino, i ja imam rođake u inostranstvu pa se neki ne sete ni da mi se jave. Imaš pp
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 9.6.2010 14:40:04
|
|
|
|
indy_25
|
Mene isto tako usrecuje ako mogu nekog da usrecim. To nije nista niti preskupo a vidim da ti znace javicu ti se jos dok ih kupim pa da mi ostavis adresu na pp da ih mogu poslati.Ljubi Isidoricu.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 9.6.2010 19:02:28
|
|
|
|
Dora
|
Indy, Nana, devojke svaka vam čast, jako lepo od vas.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 9.6.2010 20:08:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Ovo je pravi duh Ringeraje divne ste!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 13.6.2010 8:07:50
|
|
|
|
indy_25
|
Mishice uzela sam ti dva para ovih nije bilo bijelih ali ima jos jedan Zeeman pa cu pogledati i tamo.Sada mi mozes ostaviti adresu na pp pa ako ne nadjem bijele onda ti saljem samo ove.
< Poruku je uredio indy_25 -- 13.6.2010 8:12:27 >
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 13.6.2010 8:29:06
|
|
|
|
red sonia
|
bravo devojke
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 13.6.2010 11:47:29
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 13.6.2010 11:53:48
|
|
|
|
Nana*
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Mene isto tako usrecuje ako mogu nekog da usrecim. A bre zeno ala si brza . Ja sam tek provalila da i kod nas ima Zeeman. U svakom slucaju ako treba jos ili bele javite .
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 13.6.2010 13:30:47
|
|
|
|
indy_25
|
Nana ja cu se potruditi da joj nadjem jos i bjele otici cu sutra u jos jedan zeeman pa ako bude onda joj ne moras ti slati, a ako ne bude ne bi bilo z goreg da joj i ti uzmes bijele jer je bjelu ustvari i izgubila . Velicina je univerzalna mogu se nositi do 1 godinu tako da ce joj posluziti dugo. Javljam se sutra ako budem nasla bijele.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 13.6.2010 14:12:25
|
|
|
|
Diabla
|
Svaka vam cast! Evo mi suze idu! Indy i Nano, divne ste, taman kao da ste i meni poslale
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 13.6.2010 14:22:16
|
|
|
|
maslinica
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Svaka vam cast! Evo mi suze idu! Indy i Nano, divne ste, taman kao da ste i meni poslale isto
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 13.6.2010 14:46:48
|
|
|
|
Daca88
|
Naše ringerajke su prave duše Kako je lepo biti ovako solidaran sa drugima,svaka čast žene
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 13.6.2010 18:27:44
|
|
|
|
nala
|
Indy, Nana
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 14.6.2010 0:21:00
|
|
|
|
Nana*
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Nana ja cu se potruditi da joj nadjem jos i bjele otici cu sutra u jos jedan zeeman pa ako bude onda joj ne moras ti slati, a ako ne bude ne bi bilo z goreg da joj i ti uzmes bijele jer je bjelu ustvari i izgubila . Velicina je univerzalna mogu se nositi do 1 godinu tako da ce joj posluziti dugo. Javljam se sutra ako budem nasla bijele. Ok, skontala sam na slici kakve su itd. Ti mi samo javi, da se ja onda organizujem i odem, posto u tom pravcu retko idem ali nije nikakav problem. Devojke ne hvalite nas toliko . Uopste nije problem nekome nesto uciniti ako vam je na dohvat ruke, a nekome toliko znaci. Ljubim vas...
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 14.6.2010 18:16:54
|
|
|
|
indy_25
|
mishice isla sam i drugi zeeman ali nije bilo nikakvih vise jer su ih povukli jer su to zimske papice. molim te posalji mi na pp tacnu adresu da ti posaljem ove sto sam kupila i pitala sam za koliko stizu otprilike za 6-10 dana. Saljem ti sutra ili prekosutra samo jos cekam adresu. nana ti pokusaj opet pogledati imali u vasem zeemanu.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 14.6.2010 18:22:33
|
|
|
|
Suncicabg
|
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 14.6.2010 18:27:17
|
|
|
|
Nana*
|
Ja sam opet gledala na netu i pise mi prvo mesto u blizini zeeman radnja 60 km ( pre neki dan mi je pokazala mapa jedan deo Stuttgarta a sad ). Ali vec sam kontaktirala druga koji zivi tamo u blizini i cekam da mi se javi da mu posaljem sliku da mi pogleda . Rekla sam mu obavezno BELE Indy jel to kao kod nas u Nemackoj KIK? Sve pamuk i prirodni materijali a povoljni?
< Poruku je uredio Nana* -- 14.6.2010 18:29:19 >
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?