|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BBBOOM babywatch
13.5.2009 23:05:45   
mamaraja
Anđelke moje, opet sam vam na raspolaganju. Dobro sam, sve ok, odmorna za ćakule raspoložena. Sat me dobro služi, drugi sam dala kumi. Bila sam na Zlatiboru par dana sa mm.Stari dobri Palisad...user posted image .
A kod vas?

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 176
13.5.2009 23:26:01   
koraljka
mogu li ja?
nova sam ovdje a neke me stvari baš interesuju.

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 177
13.5.2009 23:34:32   
koraljka
nema nikoga... a ja sam vi sama i pričala bi.
ajte makar sjutra. jel si?user posted image

(odgovor članu koraljka)
Direktna veza do poruke: 178
14.5.2009 20:53:11   
mamaraja
Dobro ti nama došla koraljkauser posted image . Super ti je nick, kao u onom crtiću. Ti si moja Crnogorka, koliko vidim, pa baš neka si da mi praviš društvo. Ja sad palim na neku večericu, javljam se kad se vratim. Pozdravčić!
Ima biti da si kupila sat pa si na ovoj temi... Jooooooj, kasnim... vidimo se!

(odgovor članu koraljka)
Direktna veza do poruke: 179
14.5.2009 23:33:16   
koraljka
jesam iz cg. kotoranka ponosna.
ma ja volim da se šalim i na svoj i tuđ račun. ne zamjerite. i ne volim velika slova. što ću sad, takva sam.
@mamaraja@
i ja sam bila na đir po starom gradu. umorna, hoću krepat.
nisam kupila ovi sat jer nemam pojma đe ga ima kupit. a hoću stoposto. zato sam se uključila ovdje.
kad stigneš, javi se, zanima me sat.
idem sad ležat. zdrave!user posted image

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 180
14.5.2009 23:38:10   
koraljka
p.s. osim nas dvije iz mne, sve su čini mi se sose, ns i okolo, je li?
imam ja gore nekolike prijateljice. udale se u ns.
ako čitaju pozić! nema ljutiš!
aj sad!

(odgovor članu koraljka)
Direktna veza do poruke: 181
14.5.2009 23:47:38   
vodolija 82
pa dobro ja jesam BOSANKA,ali udala sam se u Bar,tu i zivim pa eto cisto da znateuser posted image user posted image user posted image pozz

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu koraljka)
Direktna veza do poruke: 182
14.5.2009 23:52:18   
Gagaica
cao korajko i dobro dosla na nas forumcic.
ja sam iz zapadne srbije .
vaidm da se intersujes za satic . Ja ga imam vec duze od mesec dana i odusevljena sam sa njim,
ako ti trba neko objasnjenje sam me pitaj ........radu cu ti sve objasniti

(odgovor članu koraljka)
Direktna veza do poruke: 183
14.5.2009 23:58:56   
mamaraja
A skupljamo se, baš se radujem. Ima i jedna Bosanka-Crnogorka. Dobra je to kombinacija. Biće lijepa djeca.user posted image

(odgovor članu Gagaica)
Direktna veza do poruke: 184
14.5.2009 23:59:01   
Gagaica
a moze nam i mamaraja ispricati kako je zadovoljna sa satom,,...alo mamarajaaaa
hoces li nam ispricati veceras

< Poruku je uredio Gagaica -- 15.5.2009 0:00:27 >

(odgovor članu Gagaica)
Direktna veza do poruke: 185
15.5.2009 0:00:59   
vodolija 82
nadam se,u svakom slucaju bice vesela na bosanceuser posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 186
15.5.2009 0:13:03   
mamaraja
Koraljka, ništa ne brini za velika slova. Velika slova-velika gnjavaža.
Što se tiče Sosa, nemoj mi ih dirati. NAJBOLJE SU! Samo im ružan nadimak. I ja imam dosta društva u NS i BG, to su moji gradovi.
Sto se sata tiče, mogla si pročitati dosta toga iz prethodnih postova, a pošto je "gradivo" obimno, ako ga kupiš biće ti zadovoljstvo da se "družiš" sa njime. Preslatka stvaruser posted image

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 187
15.5.2009 0:17:25   
mamaraja
Ako se odlučiš na kupovinu, poslaću ti preko pp gdje i kako. Ubila bi me Tasha ako opet kiksam.
@vodolijo, ti si neki skroz pozitivan lik. Neka te s nama.

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 188
15.5.2009 0:21:15   
vodolija 82
Tu sam ja samo setam s'teme na temuuser posted image

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 189
15.5.2009 0:29:57   
mamaraja
Gagice, stvarno se nismo odavno gledale. Jesi li dobro? Maloprije otpisah koraljki par riječi za sat. U najkraćem, kao da ga imam godinama. Samo sam ga jednom skinula za ovo vrijeme. Neka svečanost, pa takva garderoba, stavila prelijep mali SEIKO sa kožnom narukvicom. Vjeruj, kao da sam peglu držala na ruci! Ne znam jesam li se samo ja tako primila ili su sve druge. Moja kuma isto. Da ne pretjerujem, ja sam prezadovoljna.user posted image user posted image user posted image itd.

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 190
15.5.2009 11:10:50   
koraljka
ok mamaraja. šalji mi to na pp. pozzzzz!

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 191
15.5.2009 22:14:16   
mamaraja
Koraljka, poslala sam ti broj na pp. Javi se kad pazariš. Oli?user posted image
A nick ti je totalni vrhuser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu koraljka)
Direktna veza do poruke: 192
15.5.2009 22:16:37   
mamaraja
Večeras ne šetaš vodolijo? Je li sve OKuser posted image ?

(odgovor članu vodolija 82)
Direktna veza do poruke: 193
15.5.2009 23:56:01   
vodolija 82
ej draga jeste sve ok samnom ali nije sa netom,comp mi posasaviouser posted image mada kakva mu je gazdarica odlican je onuser posted image

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 194
16.5.2009 22:44:02   
vodolija 82
mamaraja gde si nema te nocas,a?pozz

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 195
16.5.2009 23:17:40   
Verus
caos curke!  nema me znam znam, al eto, sad cu uskoro i ja satic da koristim sledece nedelje vec, pa cu vam vise pisati kako je i kako mi se svidja, a vidim da hoce sudeci po svemu sto vi kazete! mamarajaaaaauser posted image

(odgovor članu vodolija 82)
Direktna veza do poruke: 196
17.5.2009 15:44:36   
mamaraja
Evo mene, stigla sam. Opet na kratko, u poslu sam do padanja.
Pozdrav za Verušku, odavno se ne gledasmo. Radujem se što dolaziš u rodni grad, možda uhvatiš i EXIT, zavidim ti.
Sjeti se, pričali smo jednom, sve iz glave polazi. Pa javi se kad stigneš.
Ćao Bosanko-Baranko, što je sa kompom? Ne daj da te sjekira.
Budi mi vesela!
Vidimo se uskoro!user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 197
17.5.2009 15:48:12   
mamaraja
Gagice, sorry, kad budem imala malo više slobodnog vremena još malo ću da hvalim satom. Ali baš da se hvalim!user posted image !

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 198
17.5.2009 16:12:25   
Verus
mamarajauser posted image opet te ne uhvatih.  odlazim iz NS 8 og juna pa nista od EXIT-a, hehe eto u mom gradu je a ja josnikada nisam bila! bas bzvz.  cucemo se puno kisses-a od mene!

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 199
17.5.2009 21:18:04   
vodolija 82
eh Verus,nju je tako tesko uhvatiti,samo na cas naleti i ode...mamaraja ajde pa da se vidimo skorouser posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

U velikoj dilemi...
Baby86

Za par meseci dobijamo novog clana porodice a mi i dalje u dilemi oko izbora imena... Pomozite nam!!!

Damnjan (15%)

Andrej (51%)

Aleksa (34%)

Ukupan broj glasova: 370

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here