|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BBBOOM babywatch
27.4.2009 1:09:12   
eumenida
Evo i mene drage moje
Inace ne volim da cukam po ovom komp.....
ali jbguser posted image
Kako ste mi sve?????
Dra ima novo?????
Pa boga mu poljubim ma ma ra ja .....sta je toliko zapelo oko ovog satica....
ej on je SUPEEERRRR he he he

a sta kome treba kakva info da mu pomognem ako mogu..???@@@!!!!user posted image user posted image
Ej i ja sam prekjuce videla nekog (hmmmm)momka da vozi takvog juga sa  BBBooM BRENDOM...

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 151
27.4.2009 1:13:41   
mamaraja
Ma nije nikakav problem. Kažem, htjela sam da pitam za pink jugića. Ali tebe nema, a tebe nema... znaš ono Aca Lukas i te pjesmice. Znači i ti si ih vidjela? Ne možeš da ga ne vidiš, a? Kakav je frajer?

(odgovor članu eumenida)
Direktna veza do poruke: 152
27.4.2009 1:18:55   
eumenida
(MMMMMM)   pravo mace....
JBG,,,,,ja sam udata,,,neka dobro je sve to...
znas, uvek ti padnu neke gluposti na pamet s'vremena na vreme....

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 153
27.4.2009 1:25:39   
mamaraja
Ne daj se! Vi u BGD ste na iskušenjima. Kako to izgleda kad iz roze juga iskoči macho? Da se smrzneš!!! Već vidim: crn, odijelo, kravata, izbrijan... ima li bradu, brkove?

(odgovor članu eumenida)
Direktna veza do poruke: 154
27.4.2009 1:32:56   
eumenida
Ma nema ni brkove ni bradu draga moja,ali sav je onako ...
Ej dobro si rekla u odelu fulll...
pa jebiga sad...

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 155
27.4.2009 1:35:12   
eumenida
Mato mije ni bitno
he he he user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eumenida)
Direktna veza do poruke: 156
27.4.2009 1:40:42   
eumenida
ej draga moja ,hocemo da se pozdravljamo za veceras....
sta mislis aaaaauser posted image

(odgovor članu eumenida)
Direktna veza do poruke: 157
27.4.2009 1:45:27   
eumenida
Ajd polako pa se cujemo... Laka vam noc bila drage moje, koliko vas ima imace vas i nas itd(a bice vas jos viseuser posted image )...!!!!!!

(odgovor članu eumenida)
Direktna veza do poruke: 158
27.4.2009 1:50:58   
mamaraja
Jesi se raspričala u sitne sate. Hajde ako ga stigneš, uslikaj ga pa bači sliku na forum. Baš me interesuje. Hoćeš? Oli?
Onda se gledamo sjutra! OK?
I čuvaj se ovog user posted image gripa!

(odgovor članu eumenida)
Direktna veza do poruke: 159
27.4.2009 1:52:35   
eumenida
OK BAY  BAYuser posted image

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 160
27.4.2009 22:34:46   
mamaraja
Ciao curke!
Samo da javim da su oba sata prošla test sa hlorisanom vodom na bazenu. Perfect!
Idem! Vidimo se!

(odgovor članu eumenida)
Direktna veza do poruke: 161
27.4.2009 22:39:10   
mamaraja
Zaboravila sam, u jednoj Bgd apoteci vlasnik ga reklamira u akvarijumu sa zlatnom ribicom. Već danima. A sve to stoji na izlogu, a ono malo srce na satu kuca li kuca...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 162
28.4.2009 20:44:11   
mamaraja
EU! Šta bi sa tom sličicom  pink YUGA sa satićem? Obećala si!user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 163
29.4.2009 16:22:32   
eumenida
Jedan Yugo BBBOOM je obicno parkiran oko Trga Nikole Pasicauser posted image i mislim da ga mozes vidjeti direktno WEB kamerom u centru(informatika.com).Definitino bejbibum je Hit u gradu.Definitivno!!!!!!.Domace Bosanke se napalile(verovatno su HODZE  i one sto gledaju u fildzan.user posted image ..podigli cene...kriza je...user posted image )i samo sto ne kace po dva komada na svaku ruku a Crnogorke da ne spominjem.Drago mi je da je  to tako.....da nije vise BRUKA razgovarati i nedaj boze nekome ispricati svoje probleme sa zacecem....i kroz ovaj sat sam shvatila da su Bosanke najemancipovanije "cure" kod nas-cestitam od sveg srca!!!!Par mojih drugarica rodjenih BG drze satove kuci kao"ne ide im..."
Ovim putem se zahvaljujemuser posted image  OLI user posted image user posted image user posted image u moje ime i ime  DRUSTVA SA DORCOLA-Dorcolke na SUPER PREPORUCI za BBBOOM. 

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 164
29.4.2009 22:08:37   
mamaraja
Ciao EU! Sad sam iz kuhinje, pravim meze... pršut, masline, njeguški sir i to. Imamo neko društvance, samo da se javim. Kasnije ću pokušati da se nakačim na web kameru na Trgu. Vidimo se!user posted image

(odgovor članu eumenida)
Direktna veza do poruke: 165
30.4.2009 0:34:44   
mamaraja
Evo me! Slušaj, kad se ovi pomorci skupe ne idu dok ne "očiste" bidon crnog i par kila pršuta. Da pojasnim, bili kolege moga muža, pa se proveselili jer su zaobišli sve Meksičke luke, nisu pristajali. I ne smeta im svinjetina! Još se sprdaju na tu temu...
Pokušala sam se ukopčati na trg Nikole Pašića, ali nešto ne ide. Probaću sutra, danas su tamo bile neke demonstracije, šta ja znam.user posted image
Što se tiče Bosanki, ja ih prosto obožavam. Naaajnormalnije na svijetu. Tako ti je i kraj! Nema prenemaganja.
I od mene pozdrav za Oli, da se ona nije potrudila ja i dosta drugih ne bismo pojma imale o BBBOOM satu, ni šta je on u stvari a ni od kolike je pomoći nama koje se borimo za trudnoću. Bar za mene i moje poznanice. Hoću reći, treba sve to skontati i onda se dobije prava slika.user posted image
Pozdrav svima. Idem leći, umorili su me ovi...

< Poruku je uredio mamaraja -- 30.4.2009 0:43:19 >

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 166
30.4.2009 3:40:51   
Verus
mamaraja, eumenida, da vas puuuuno pozdravim, nisam zaboravila na vas, nego nesto ne stizem na forum ovih dana, bas zabusavam...vec mi nesto dosta cekanja ove user posted image , pa me muka uhvatila od svega....uf odoh da spavam, kad ce vise vikend...

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 167
30.4.2009 16:42:31   
mamaraja
Verkice, ti si naša pa da nas skroz zaboraviš. A nećeš, jel' da?
Gledamo se kasnije, u frci sam... bye!user posted image itd...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 168
30.4.2009 19:45:33   
mamaraja
Reci mi Verka, je li stvarno tolika frka u Mexicu i USA u vezi ovog gripa? Šta se dešava, paniče li Ameri?

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 169
1.5.2009 14:34:59   
Verus
mamaraja gde vas jadna da zaboravim, pa nikada user posted image  mislim da je frka oko gripa, a znas da imamo i temu o tome??  Google grore svinjski grip H1N1 pa tu svi caskamo o tome pisala sam.  U ovoj drzavi gde sam je za sada nema, ali mislim da su svi na oprezu...bas me moji matorci pitaju jel nosimo maske, ma kaaakvi, nista jos od toga....

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 170
1.5.2009 22:33:33   
mamaraja
Baš mi je drago da si tamo bezbjedna. Sve nešto mislim da se malo previše prašine podiglo oko ovog mex gripa. Kao prije par godina oko kokošijeg, pardon, ptičjeg. Tresla se gora, rodilo se praseuser posted image !
Što se tiče teme, nekako sam navikla na ovu pa sve očekujem neka nova iskustva sa BBBOOM časovnikom. Imam neki lijep predosjećaj u vezi sa našim problemom, pa da ne baksuziram. Kontaš?
Tu i tamo se uključim ali ovdje sam kao kod kuće. Pa javi se da te ne prozivamo. Bye!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 171
1.5.2009 23:20:53   
mamaraja
Ostala sam dužna informaciju dvjema Budvankama što smo se upoznale tamo prije petnaest dana. Ja sam sat kupila kod gospođe Slađe u H. Novom. Ne uzeh im broj telefona da bi im javila, pa ću ga ovdje samo za njih objaviti jer prate "ringeraju". Slađin broj je 0** *** ***. Fina jedna gospođa, vrlo ljubazna.
Pozdrav mojim Budvankama!

>dopisala Tasha: mamaraja ima Slađin br tel, kontaktirajte je privatnom porukom da bi vam ga dala.<

< Poruku je uredio Tasha RR -- 1.5.2009 23:23:02 >

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 172
1.5.2009 23:23:23   
Anoniman
mamaraja, malo sam sredila tvoj post. 

(odgovor članu mamaraja)
  Direktna veza do poruke: 173
1.5.2009 23:38:07   
mamaraja
Izvini Tasho, nisam imala drugi način. Mea culpa!user posted image Ali zato si ti tu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 174
5.5.2009 0:17:57   
mamaraja
Baš nas je umrtvio ovaj praznik...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nigdje nikog.
Hajde, da još prođe Đurđevdan, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ćemo se vidjeti.

< Poruku je uredio mamaraja -- 5.5.2009 0:19:23 >

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

ime
Gaga zoki

Da li vam se svidja imeSofija?

da (78%)

ne (22%)

Ukupan broj glasova: 83

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here