Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 2.3.2011 14:00:25
|
|
|
|
Nina...
|
Ja sam '84! Ti? IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: Nina... Karlovacku gimnaziju, smer savremeni jezici. Nina koleginice koje si godiste? mozda se i znamo
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 2.3.2011 14:07:44
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR ja sam isto muzicki obrazovana, sviram klavir. ali u drugom gradu. Ali trebace mi jednog dana, dace Bog, preporuka za muzicku skolu u Bg-u, za decu, pa da znam kome da se obratim Jaoj Jeco pa bas mi je drago znaci koleginice smo!I ja sam zavrsila klavir u srednjoj .Ako budes htela kada dodje vreme da upises sina u muzicku skolu ja cu ti preporuciti u koju da ga upises i naravno kod kog profesora tj.najboljeg mozda bas bude kod mene ili moje sestre.
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 2.3.2011 14:22:42
|
|
|
|
noblica.ns
|
Ekonomsku-smer ekonomski tehničar
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 2.3.2011 14:25:01
|
|
|
|
jelenadunja
|
Saobracajnu
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 7.4.2011 12:08:24
|
|
|
|
AndreaK
|
ekomomsku, opsti smer... a dvoumila sam se izmedju muzicke i ekonomske (nikakve slicnosti)
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 11.6.2011 1:46:17
|
|
|
|
vukosava
|
Elektrotehnicku
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 11.6.2011 1:48:39
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Elektrotehničku, elektrotehničar elektronike. kolezinice IZVORNA PORUKA: buhla Masinsku skolu - smer: tehnicar za robotiku i fleksibilne proizvodne sisteme ja sam takav fax
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 11.6.2011 11:21:54
|
|
|
|
PoisonEve
|
turisticku
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 11.6.2011 13:51:17
|
|
|
|
mmms
|
Gimnaziju (drustveno-jezicki smer)
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 11.6.2011 13:58:41
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Nina... Ja sam '84! Ti? IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: Nina... Karlovacku gimnaziju, smer savremeni jezici. Nina koleginice koje si godiste? mozda se i znamo ja tek sad vidim ovo... '80. bila sam 6. a Nedja RR je bila klasicar i isla je sa '85. mozda je i znas
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 11.6.2011 14:05:55
|
|
|
|
Klarita
|
I ja da se upiesm Medicinska- farmaceutski smer Le
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 11.6.2011 17:37:19
|
|
|
|
Gagica*
|
Saobracajnu... BC
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 12.6.2011 1:01:14
|
|
|
|
ica82
|
VI beogradska gimnazija (prirodni smer)
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 12.6.2011 16:03:33
|
|
|
|
Nina...
|
I ja sam bila 6. Mozda i znam Nedju, mada klasicare slabije znam. IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: Nina... Ja sam '84! Ti? IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: Nina... Karlovacku gimnaziju, smer savremeni jezici. Nina koleginice koje si godiste? mozda se i znamo ja tek sad vidim ovo... '80. bila sam 6. a Nedja RR je bila klasicar i isla je sa '85. mozda je i znas
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 12.6.2011 16:18:18
|
|
|
|
bokicans
|
Hm neverovatno ali jedini poljoprivrednik ovde,Poiljoprivredna skola ,opšti smer,I dalje stoji Polj. fakultet vec 1560 godina.
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 12.6.2011 20:02:07
|
|
|
|
moja ciklama
|
sportsku gimnaziju
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 10.8.2011 0:59:51
|
|
|
|
World
|
Opsta gimnazija
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 10.8.2011 1:26:54
|
|
|
|
isidora88
|
gimnazija-opsti smer
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 10.8.2011 11:09:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ekonomsku opšti smer
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 18.2.2012 22:44:20
|
|
|
|
Biserce
|
Gimnazija, jezicara
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 19.2.2012 0:26:37
|
|
|
|
mama kukunka
|
IZVORNA PORUKA: mihi V Beogradsku gimnaziju, prirodni smer. i ja!! Mihi, koje si godiste? ...ja sam matora..pamtim Tita..maturirala '93
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 19.2.2012 1:56:19
|
|
|
|
mamamikka
|
Hemijsku školu, hemijsko-tehnološki tehničar
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 19.2.2012 2:38:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: ica82 VI beogradska gimnazija (prirodni smer) I ja, samo sam "malko" starija
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 26.2.2012 21:12:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: ica82 VI beogradska gimnazija (prirodni smer) I ja, samo sam "malko" starija Ko vam predavao matematiku? Da se vrnem na temu: Zemunska gimnazija
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 14.3.2012 0:42:33
|
|
|
|
Cunce
|
Medicinska, fizioterapeutski tehnicar valjda cu stici faks da zavrsim, nisam bas za fizioterapeuta
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?