Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 18.1.2011 15:15:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Capa Ja se izvinjavam, ali ne znam još kako da citiram nekoga. Prethodni post se odnosi na devojke koje su završile Šestu beogradsku gimnaziju. draga samo klikneš na "citiram" i pišeš ispod kompletnog teksta koji ti se pojavi u prozorčetu, a možeš i ovde pogledati uputstvo: KAKO SE CITIRA
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 18.1.2011 15:15:44
|
|
|
|
lenaa
|
Veterinarsku - lecim domace a bogami i divlje zivotinje
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 19.1.2011 11:56:20
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ažurirano
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 19.1.2011 13:30:26
|
|
|
|
Capa
|
Dunja, ja sam mlađa od tebe, tako da ne verujem da se znamo iz gimnazije. Ja sam 1981. godište.
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 20.1.2011 10:51:35
|
|
|
|
minna
|
gimnaziju (drustveno-jezicki smer)
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 20.1.2011 10:52:57
|
|
|
|
daca77
|
Medicinsku-opsti smer
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 20.1.2011 10:55:00
|
|
|
|
maja19
|
Ja gimnaziju ali matematicki smer...
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 20.1.2011 10:57:30
|
|
|
|
madre
|
gimnaziju... drustveno-jezicki smer...
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 20.1.2011 23:55:39
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Vika IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Capa Ja sam završila Šestu beogradsku gimnaziju. i ja i ja! dunja mi se onda znamo sigurno, isto smo godište.. ja sam išla u I.6, II.6, III.6, IV.6 ti?
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.1.2011 23:56:41 >
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 21.1.2011 17:37:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Vika IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Capa Ja sam završila Šestu beogradsku gimnaziju. i ja i ja! dunja mi se onda znamo sigurno, isto smo godište.. ja sam išla u I.6, II.6, III.6, IV.6 ti? Vika draga?
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.1.2011 17:38:18 >
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 21.1.2011 17:49:12
|
|
|
|
Vika
|
izvini, malo se bavim bebom malo rr! ja u IV1 III1 II1 I1
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 21.1.2011 19:37:40
|
|
|
|
~Nim~
|
Drugu ekonovsku - poslovni administrator
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 6.2.2011 18:41:33
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
Skolu za dizajn tekstila dizajner tekstilnih materijala...
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 7.2.2011 12:33:32
|
|
|
|
miškić
|
gimnaziju
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 7.2.2011 13:17:17
|
|
|
|
SareniVrabac
|
gimnaziju, matematicki smer
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 7.2.2011 13:18:00
|
|
|
|
dejana007
|
gimnaziju, drustveno jezicki smer
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 2.3.2011 12:46:47
|
|
|
|
Nina...
|
Karlovacku gimnaziju, smer savremeni jezici.
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 2.3.2011 13:03:58
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Nina... Karlovacku gimnaziju, smer savremeni jezici. Nina koleginice koje si godiste? mozda se i znamo
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 2.3.2011 13:43:05
|
|
|
|
Brana
|
Zavrsila srednju muzicku skolu u Bg.
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 2.3.2011 13:44:44
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: lenaa Veterinarsku - lecim domace a bogami i divlje zivotinje carice
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 2.3.2011 13:47:58
|
|
|
|
Jeca*
|
Brano izvini na off topicu, gde radis? jel se bavis svojim poslom?
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 2.3.2011 13:51:30
|
|
|
|
Brana
|
Bavim se svojom strukom,radim u istoj srednjoj skoli koju sam zavsila kao zamena za sve muzicke predmete sto pitas?
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 2.3.2011 13:55:23
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam isto muzicki obrazovana, sviram klavir. ali u drugom gradu. Ali trebace mi jednog dana, dace Bog, preporuka za muzicku skolu u Bg-u, za decu, pa da znam kome da se obratim
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 2.3.2011 13:59:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Zavrsila srednju medicinsku skolu u Nisu smer fizioterapetu i vandredno srednju muzicku isto u Nisu.
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 2.3.2011 13:59:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa ja se nisam zapljunula ovde??? Deder ja poparavim tamo onaj prosek - molim da se doda jedan na arhitektonsku
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?