|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Haljine
9.9.2014 23:43:13   
Torbica
Klarita, hvala ti puno! Nije ni moj stil, ja sam sportski tip, nego mi je trebalo danas za vencanje nesto elegantnije.

Ivanka, nestalo mi je tog crvenog, to je indijsko platno, prirodno, mekano, pa sam kombinovala, hvala ti!

< Poruku je uredio Torbica -- 9.9.2014 23:45:02 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 951
9.9.2014 23:47:52   
Klarita
Znam, citala sam da si spremala za svadbuuser posted image sto rece Ivanka, i meni se ovi cvetni rukavi nekako ne dopadaju. A, mnogo mi se dopala kombinacija belog, ono pozadi. I jos sto kaze Ivanka, esarpa, sako, i user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 952
9.9.2014 23:49:58   
Torbica
Da, da, sako sam imala, samo je bilo toplo tad, pa sam ga zaboravila za slikanjac.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 953
9.9.2014 23:59:42   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Torbica

Klarita, hvala ti puno! Nije ni moj stil, ja sam sportski tip, nego mi je trebalo danas za vencanje nesto elegantnije.

Ivanka, nestalo mi je tog crvenog, to je indijsko platno, prirodno, mekano, pa sam kombinovala, hvala ti!

Ma odlično si ti to iskombinovala user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 954
10.9.2014 0:26:39   
Torbica
user posted image hihihi, hvala ti!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 955
10.9.2014 7:39:57   
Sanjica26 RR
Torbice meni se svidja tvoja haljina. Bas je bleskasta. I tebi divno stoji.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 956
10.9.2014 7:46:55   
Trcosava
Meni uopšte ne smetaju rukavi, ali si komotno mogla malo kraću user posted image

MEni pa to belo od pozadi nekako 'off' ali kapiram zbog radi čega je. I bre uopšte neje uska!

Od napred mi se mnogo like!!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 957
10.9.2014 7:52:10   
pipi_coco
Torbice super ti je haljinica i sprjeda i pozadi i rukavi, sve mi se sviđa user posted image

Lijepo je kad neko zna da šije, pa sebi napravi po svojoj mjeri i ukusu. Ja ne znam ni dugme da prišijem kako valja user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 958
10.9.2014 7:54:24   
mali_mis
Torbi, svaka cast i za kreaciju i za sivenje user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 959
10.9.2014 9:15:14   
Peace*
Torbi, meni se ne dopada to belo na leđima, bilo bi mi lepše da je sve crveno (rukavi mi se sviđaju).

Uska jeste, ali taman koliko treba, ali kratka nije - taman!

Odlično ti stoji! Svaka čast!!! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 960
10.9.2014 9:15:17   
Torbica
Hvala vam drage!
Trco, prvo je bila kraca ali ubio bi me blam od kolega mm, pa sam dodala tj produzila ipak. Nije uska? user posted image Joj meni jeste!

Peace, taman sam htela da te dozivam! user posted image Hvalaa!
Nego, po skoli moje drage nastavnice, svaki materijal pre sivenja prvo operem na temperaturi kojom ce se inace prati. E taj crveni se bukvalno prepolovio, neverovatno, pa ono parola snadji se!

< Poruku je uredio Torbica -- 10.9.2014 9:18:54 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 961
10.9.2014 9:16:30   
Anoniman
Torbi super je haljina, a meni se svidjaju cvetni rukavi, samo mislim da je pozadi umesto belog trebalo da bude isto crveno, ekstra ti stoji....

(odgovor članu mali_mis)
  Direktna veza do poruke: 962
10.9.2014 9:20:11   
Torbica
Prvobitno je i trebalo, ali materijal "usao u sebe" , skupio se na pranju, pa sam improvizovala, mrzelo me da idem po jos tog crvenog...
Hvala draga! Ja sam prezadovoljna sto sam kao i pre decice, genetika..

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 963
10.9.2014 9:21:34   
Anoniman
Super ti stoji, i meni se rukavi bas svidjaju, idu mi nekkao uz tebe, super ti je i frizura i sminka, sledeci put Torbi celu crvenu da sasijes, odlicno ti stoji crvenauser posted image

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 964
10.9.2014 9:22:17   
Peace*
Za koliko vremena ti to sašiješ???

Jel se diže na najlonke? (treba mi haljina za svadbu, platiću ti user posted image )

Tasha

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 965
10.9.2014 9:24:19   
pocahontas
wooow Torbi svaka cast!!! user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 966
10.9.2014 9:35:24   
Torbica
user posted image Vazi UM! Poc user posted image
Peace, ne dize se uopste, nista, kako sam je obukla tako mi je stajala! Koju velicinu nosis? Uzmi materijal i dodji na kafu. user posted image Dva sata otprilike... Ako nema specijalnih zelja, dodavanja/oduzimanja, ali ajd da kazem, za popodne je gotova sigurno.

< Poruku je uredio Torbica -- 10.9.2014 9:36:22 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 967
10.9.2014 9:57:00   
Peace*
I-juuu, što si brza.

Svadba je 4.10., ako ne nađem ništa do 25.09., zovem te.

A kafa... mogla bi. user posted image

Mogle bi se naći jedan dan u O klub-u. user posted image Off

Tasha

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 968
10.9.2014 9:59:34   
milicicak
Torbice, svaka cas_t user posted image odlicna je haljina a crveno ti bas lepo stoji user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 969
10.9.2014 10:03:51   
Torbica
user posted image Moze! Brzina je moje drugo ime....hihi
http://www.dodaj.rs/f/s/BB/3O5oZSEJ/picture-035.jpg Evo jedna stara ali meni od drazih, kao ideja!
Zanemarite haos u pozadini!user posted image
Milicicak user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 10.9.2014 10:07:29 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 970
10.9.2014 10:07:24   
Sanjica26 RR
Torbice ti zlatne ruke imas i za sivenje i za kuvanje. Svaka cast!

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 971
10.9.2014 10:21:31   
Mala Elena
Samara me sto danas moram da idem da gledam haljine, juce odlozeno ...ali nemam kud. ..cak me i kuma zamolila neki korset da joj nadjem .Danas cu biti u speed -u user posted image Peace , javicu ti ima li sta. ..

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 972
10.9.2014 11:00:59   
branki*
torbi,ja samo da kazem da haljina nekako ide uz tebe..i dobro ti stoji!vise bi mi se svidjalo da je i pozadi crvena,ali citah sta si napisala.mada je ovako ispala neobicna.nije vulgarna,ali je dovoljno sexy jer prati liniju tela i sve se lepo vidiuser posted image

uvek moram da udjem u ovu temuuser posted image
ja inace kupih danas jednu dugu,crnu,moze trudnicka,moze i ovako.ako bude ko imao da me slika,okacicu se,ako ne,pokazacu vam samo haljinuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 973
10.9.2014 11:13:16   
mali_mis
Torbice koji haos, ja samo tebe i bebu vidim user posted image
I ova je odlicna, a boja prelepa user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 974
10.9.2014 11:16:07   
jabudic
Meni stoje samo klasični krojevi haljina, jer imam malo širi struk, i sve što se širi ili steže u struku, mene upropasti.
ZAto su sve moje haljine na ovu foru, i nosim ih konstantno:

http://www4.slikomat.com/13/0910/bn7-138508.jpg

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...
BRAGE modna kolekcija - ženstvenost koja i...
U Brage modnoj kući, uz veliki broj modela i dezena spremni su da odgovore na svaki izazov, svaku potrebu ili želju kupc...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here