|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Haljine
1.9.2014 10:42:38   
branki*
pa,stvarno neka haljina,stil tine ivanovic biouser posted image sta li pa ja sanjam,ooo!
nato,lepa ova haljina..ja bih svasta kupila...ni 3 plate mi ne bi bile dovoljneuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 926
1.9.2014 11:15:14   
Peace*
user posted image

user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 927
1.9.2014 12:19:14   
Cakana84
Prošarala sam par stranica unazad. Branki i UM user posted image izgledate fantastično. Što se haljina tiče, najlepše su mi tirkizna sa volanima preko ramena koju je postavila UM, Brankina http://prntscr.com/4il5fv i crna haljina sa tufnama koju je Peace postavila. Inače, najlepša mi je dužina do kolena čak i do same linije tik ispod kolena, daje dozu elegancije i pefinjenosti ili skroy duge lepršave haljine. Potpuno sam tanka sa haljinama, svečanu nemam ni jednu jedinu. Za prošlu svadbu sam pozajmila od drugarice. I onako se svake prestupne neko udaje ili ženi.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 928
1.9.2014 13:25:54   
branki*
hvala,caki cakanauser posted image user posted image
i ja volim tu duzinu do kolena,tj da malo prekrije kolena,do polovine.uz visoke stikle mi je vrh.i sexy i elegantno u isto vreme...

branki

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 929
2.9.2014 8:17:30   
nata11
Od moje haljine nista. Prekratka je, 67cm, a to je dovoljno tek pola dupeta da mi pokrije. Ako pak uzmem M bice presiroka user posted image Moram da se dam u potragu treba mi neka za petak.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 930
2.9.2014 8:20:03   
Anck Su Nmaun
Peace bas je lepa a kod te devojke stvarno ima mnooogo lepih haljina! Ja se uvek zaljubim u neku najskuplju user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 931
2.9.2014 9:08:17   
Peace*
Da, ona ima skupe stvari, lično smatram da ne vrede toliko para koliko ona traži za njih, posebno mi to postane jasno kada ih stavi na sniženje...
Ustvari su meni njene haljine često vulgarne, i dopada mi se tek po koja nežna, koja, rekla bih, zaluta u njen izbor. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 932
7.9.2014 12:58:21   
Anoniman
Ostala sam duzna
user posted image

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 933
7.9.2014 13:01:35   
Torbica
Prelepa si UM!
Ja sutra sijem jednu za utorak, idemo u svadbicu, jedva cekam! Pa cu da se falim ovde! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 934
7.9.2014 13:08:13   
branki*
UM,to je ona haljina?nekako mi izgleda drugacije,verovatno zbog ovog sto nosis preko.lepa je i lepo ti stoji.mada,jeste,na prvoj slici izgledas mrsavijeuser posted image
to je do kamereuser posted image

branki

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 935
7.9.2014 13:14:32   
Anoniman
Hahaha nosim ovo preko jer sam se smrzla bila, one su isti model, samo sto moja ima ovo malo drugacije oko vrata hahhahha, mada mozda sam i trudna pa mi je sve oprostenouser posted image

Hvala!

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 936
7.9.2014 13:29:15   
branki*

IZVORNA PORUKA: Unina mama
mada mozda sam i trudna pa mi je sve oprostenouser posted image

user posted image user posted image

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 937
7.9.2014 13:37:41   
Mala Elena
I ja sam na facebook u prijatelj sa ovom curom sto reklamira odecu, prelepo joj sve stoji , verujem i da je kvalitetno ali za moj dzep je to skupo. user posted image
Trebace mi neka haljina za svadbu za vikend....ne znam po buticima da li su ih povukli iz prodaje?

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 938
7.9.2014 14:03:19   
Anoniman
Ja sam ovu haljinu kupila kod nas, jer sve haljine koje ova devojka drzi u butiku su turske... nista specijalno samo nabije cene. A postavicu vam sliku torbe u drugoj temi koju je tetka mm kupila u Pristini turska, za 10 evra, a na fb i po radnjama je prodaju od 4500-5500...

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 939
7.9.2014 14:09:18   
branki*
izvinjavam se,nije tema,ali moze i da bude...uopste ne mislim da je turska roba losa,sve sto imam njihovo od garderobe mi traje i dan danas.oni odmah izbacuju sve novo sto izadje na trziste.bas prate svetski trend.

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 940
7.9.2014 14:15:00   
Anoniman
Ne, ni ja ne mislim,uglavnom su mi sve haljine njihove, i eksta su im modeli, svaka im cast, garderoba im je odlicna, nego sto ovi preko neta naduvaju te cene, kao sto je u turskoj kozna jakna 70-100 e a oni je proadju kao monine od 30-40 000

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 941
7.9.2014 14:18:17   
Anoniman
Postavila sam Vam sliku u temi cipele i torbe

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 942
7.9.2014 14:24:06   
Sanjica26 RR
Skoro sam.kupila haljinu u butik selection. Predivna je. Inace koliko vidim to je turska garderoba. Platila sam je 4.000. Verujem da je u Turskoj jeftinije.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 943
7.9.2014 14:30:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Skoro sam.kupila haljinu u butik selection. Predivna je. Inace koliko vidim to je turska garderoba. Platila sam je 4.000. Verujem da je u Turskoj jeftinije.

Sanjice daj sliku, pre mesec dana mi se vratile komsije iz turske verujete li da su zenske letnje majce u pakovanju od po 6 komada placali 2,5 evra!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 944
7.9.2014 14:31:01   
Mala Elena
Branki skroz si u pravu ! Stvarno su kvalitetne njihove stvari, i za decu za poklon kupujem u butiku Contrast , isto turska roba. MM je sebi kupio dva dzempera za zimu u Kusadasiju i to za smesne pare , oko 40e oba , markirana .Odoh i ja off user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 945
7.9.2014 15:43:59   
Torbica
Ja pojma nemam kako se krecu cene!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 946
7.9.2014 16:05:27   
Sanjica26 RR
Um hoces da idemo u Tursku preko onih popusta?!user posted image
Uslikacu kasnije.
Slikala sam, ali mi je velika slika za slikomat. Nece tako. A komp nemam za smanjivanje formata

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 7.9.2014 16:13:18 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 947
9.9.2014 23:29:44   
Torbica
user posted image
user posted image

user posted image
Nema da se kupi, moja kreacija od sinoc.

< Poruku je uredio Torbica -- 9.9.2014 23:31:44 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 948
9.9.2014 23:37:29   
Klarita
Torbi, user posted image Haljina uopste nije moj stil, ali tebi odlicno stoji, jos i tvojih ruku delo user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 949
9.9.2014 23:40:49   
Ivanka 75
Uh, Torbi, ja bi joj umesto cvetnih rukava stavila iste ovakve crvene, ili bez rukava. Bila bi baaaaš vamp! Ali može lepo da se kombinuje i z dnevnu i svečanu varijantu, promeniš obuću, sako, marama i eto ga total makeover user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

BRAGE modna kolekcija - ženstvenost koja i...
U Brage modnoj kući, uz veliki broj modela i dezena spremni su da odgovore na svaki izazov, svaku potrebu ili želju kupc...
DECU ZIMI KUPATI jednom u TRI DANA
Decu ne treba kupati svaki dan, pogotovo ne zimi, dovoljno je jednom u tri dana. Svakodnevno se jedino održava higijena ...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here