Iscrpljena -> RE: Zbog čega može da ih boli stomak? (10.4.2020 13:19:36)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Iscrpljena Uhhhhi vi ste se namucili?Bas je tuzno kad su tako mali a mi ne mozemo d aim pomognemo. Suuuuuper sto mu je to pomoglo!!! Havla Bovgu! Da li mozes da nadjes koje analize su radjene? Na koje bolesti? I kako se zove doktorka? Hvala! Doktorka se zove Nataša Dragutinović. Ne mogu da nađem taj izveštaj sa uputom za analize, ne znam da li je ostao kod dr. Nešto je rađeno u domu zdravlja, nešto kod njih u Tiršovoj a nešto je nošeno dalje. Ali sad vidim da je prvo pio Orvagil i Bebicol sa cinkom, do kontrole. Jako ga je boleo stomak dok je pio Orvagil, bila sam u iskušenju da prestanem da mu dajem. Međutim, dr je rekla da je to ok i da je lek očistio creva. Zatim je prepisan Iberogast i skoro cele prošle godine ga nije boleo stomak, do prve prehlade negde pred zimu. Hvaaaalaaa puno na brzom odgovoru!Eeee vidis slucajnost,moja drugarica koja zivi u Parizu je isyo imala problwm sa sinom,stalno mu je bila nesvarena hrana u stolici i prolivi,ali dobro,on je isao u vrtic sa 2 meseca....Obracala se raznim doktorima na kraju je otisla privatno platila i doktorka gastroenterolog dala Orvagil,(kod njih se zove drugacije,guglala sam sastav i nasla Orvagil kod nas). I od onda mu je bolje. Da li je tvoj sin imao proliv?
|
|
|
|