Iscrpljena -> RE: Zbog čega može da ih boli stomak? (10.4.2020 12:08:27)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Iscrpljena i mi imamo skoro dve godine i dalje nas muci stomak i ne znam sta da radite. I mi pola noci ne apavamo zbot vristanja jer dete treba da prdne.evo trenutno dajem multilac i spavamo par noci ok. Dete pretezno jede meso. Uzas kakva mu je ishrana ali pomisao da pojede boraniju ili jos gore ne dao Bog grasak isla bih da se besim. Mi smo radili svasta i analize stolice ali sve jw ok. Nama je tako od rodjenja. Ja ne znam kad ce proci ali se nadam da ce proci. Ponovicemo alergotest kad se oco zavrsi tamo mislim na vandrwdnu situaciju jer evo vec nedelju dana mu dajem i aerius. Iskreno bolje spava. Ne mislim da ga uspava eijus.pa brze zaspi nego bolje spava. Od konditorskih proizvoda dobije kindee cokoladu nekad ili crnu cokoladu. Sve ostalo mislik da mu smeta. Mi smo sludjeni totalno vise ali sw nadamo da ce proci Hvala svima na odgovorima! Mnogo mi znaci kada oset_im da imam podrsku,jer me nj moji najrodjeniji ne razumeju. Niko nije probdeo noci sa njom kao suprug i ja. I niko je nikad nije cuvao.I mi isto mislimo za grasak i boraniju! Bas tako kao sto si rekla.Situacija je ista,ali mi ne jedemo nista mlecno,nikad cokoladu...Jedemo meso,ulje od kostica grozdja,krompir,gepu,jaja,banane,maline,grisine pardon i posna plazma.Mleko aptamil smo smanjili prosle godine u novembru kad je imala temperaturu i proliv,a ove godine je imala 7 dana sluz u stolici,pa smo ga izbacili.Tada smo i med izbacili,iako moj tata ima pcele i cist bagremov med.Caj od kamilice pijemo. Rosu vodu za sve,ali bas sve i kuvanje.Alergotestove iz krvi smo radili sa 9 meseci nije alergicna,ali da li postoji mogucnost netolerancije i kako se to utvrdjuje? Da li je neka od vas dve radila detetu neki test na to? Ja sma tolko guglala i pronasla neki test iz mokrace,gde se utvrdjuje svarljivost glutena i kazeina...uhhhhh,skup je ali ne znam da li je to resenje? Kakvo je vase dete preko dana? Moja je dosta nervozna placljiva i razdrazljiva dok ne kaki(to traje satima). Dok je bila beba nije mogla preko dana da spava,samo u rukama(ako je spustimo spavala bi po pola sata-sat dok je ne zaboli stomak).
|
|
|
|